Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 12. února 2014

Nahé rty podle Veroniky


V posledních letech je módní tzv. NUDE barva, tedy člověk by řekl že vše nahé, v tělových barvách..

Co to ale vlastně znamená? U oblečení je to myslím celkem jednoduché, ale jak je to v líčení?
Řeknu vám, zažila jsem slečnu, která si rty natírala korektorem a nepřála bych vám vidět, jak to vypadalo po pár minutách.. 

Ale taková móda v dnešní době je, stačí vidět fotky náctiletých na Facebooku, Instagramu a jinde, kdy především v létě vynikne co nejsvětlejší nátěr na rtech.


A jak tedy vypadají nahé rty podle mě? Asi tak, jako dokonalý makeup. Tedy odstín co nejbližší vlastnímu, který podtrhne přirozenou krásu.

Já takovou rtěnku potkala úplně náhodou, kdy jsem brouzdala mezi regály. Rtěnky od Rimmel, konkrétně od Kate Moss miluji, protože nejen že mi vyhovují výdrží a tím, že nevysušují, ale především krásně voní!

Odstín 07 je jen o trošinku tmavší, než mé vlastní rty a to mi na něm vyhovuje především! Nejde skoro vidět, ale díky vynikajícímu krytí mám rty mám sjednocené bez fleků, jsou jasně vyhrazené kontury, tedy dle mého dokonalé rty :-)

Na fotkách se mi rty trochu lesknou a možná vypadají trošku vysušeně, ale věřte mi, je to pouze světlem a tím, že kosmetiku ještě moc fotit neumím.

V jakém jsou podle vás dokonalé ,,nahé" rty, preferujete třeba i ty mnou haněné tělové tóny? A po jakém odstínu rtěnky sáhnete nejraději, když nemáte náladu na to být výrazná, nepočítáme-li pouze lesk na rty?




Rimmel Kate Moss 07

22 komentářů:

  1. Já jsem nějak nude odstínům na rtech nepřišla na chuť. Když chci být nenápadná, použiju prostě jen balzám. Za to si ale užívám nude na očích a barvu na rtech:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten vtip je v tom, ze s tim nude, jak si nekteri predstavuji, budes vse, jen ne nenapadna :-D

      Vymazat
    2. Pravda, když si přemažu pusu korektorem, asi si mě všimnou všichni:D

      Vymazat
  2. Tak přesně takový post jsem měla včera :D Jen musím říct, že mi tvoje rtěnka přijde spíše do růžova/korálová než nude...ale barvička je pěkná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, tak to je nahoda, jdu se mrknout ;-)

      Jinak koralove rtenky miluji, ale tahle je uplne jina a opravdu dokonale podporuje barvu mych rtu, tim padem pro me perfektni ,, naha" rtenka, viz clanek ;-)

      Vymazat
    2. Vím, četla jsem a rozumím, jak to myslíš :)

      Vymazat
  3. Tělová rtěnka slušela snad jen Bardotce :) Osobně používám tóny, které připomínají tu tvou rtěnku na fotce, protože nápadné líčení se ke mně nehodí. Na večer mám pak temně červenou Chanelku. Mám ráda Blushing Nude Soft Shine od Clinique, která je krémová a vydrží, ale vlastním i nějaké Astorky, které také nejsou zlé.

    OdpovědětVymazat
  4. Ha! Vnímám to úplně stejně! Tělová pro mě opravdu není béžový korektorový odstín. Průšvih je to zejména u holek, co mají vlastní přirozenou barvu rtů hodně tmavou a dočervena. To nikdy nemůže vypadat dobře. Kdo chce proboha vypadat dobrovolně jako umrlec? Tělová musí respektovat tělovou, tedy vaši přirozenou barvu. Make-up si taky nenanášíte v jednom univerzálním béžovém odstínu. Ještě tak přežiju tohle pojmenování u tělové barvy šatů/kabelky/lodiček etc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za vyborne shrnuti clanku, presne tak jsem to myslela!

      Vymazat
  5. Presne tak! Korektor na perách stretávam často a je to na obesenie :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, kdyz ma nekdo rty v barve sve kuze (nemyslim kuze na rtech:), tak se mi to nelibi, ani kdyz ma zvyraznene oci. Mam radsi oci bez makeupu a vyrazne rty, nebo v pripade jemneho liceni rty minimalne v me prirozene barve - ale radsi trochu tmavsi. Tato rtenka se mi mimochodem velmi libi..J.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný odstín rtěnky, který ti moc sluší! Nude jsem zkoušela, ale prostě mi to nesluší. Chce to výrazné rty nebo takovou hezkou barvu, jakou jsi zvolila.

    OdpovědětVymazat
  8. Nevypadá na tobě ten odstín špatně. Já nude nenosím, nemám ráda mrtvolné rty.

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tuto rťenku mám taky a je pro mě dokonala nude rťenka

    OdpovědětVymazat
  10. Rúž je pekný, len by som nepovedala, že je nude, pretože je dosť farebný, ale to je len môj názor. Možno by bolo zaujímavé vidieť aj fotku Tvojich "nahých" pier, len pre porovnanie - ako vyzerajú s a bez rúžu. A máš krásne riasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko mas pravdu, taky me to napadlo, ale mam ponicenou konturu rtu po oparech v detsvi, neni to nic moc extra na koukani.. Kazdopadne opravdu je moje barva hodne podobna te rtence, ono to mozna na fotce vypada hodne vyrazne, ale je to pekna, prirozena barva, tedy na mych rtech ;-)

      Vymazat
  11. Rtěnka se mi líbí, vypadá hodně přirozeně, přesto bych ji jako nude nenazvala. Ale krásná je a tobě sluší, o tom žádná :) Jinak takové ty klasické "mrtvolné" nude rty vypadají dost otřesně, neviděla jsem snad nikoho, komu by to slušelo. A to natírání korektorem - to jsem nikdy nepochopila, proč to ty holky vůbec dělají, když to vypadá otřesně a navíc to musí dost vysušovat rty, brrrr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nanda se na to prave jeste lesk, aby rtiky byly hezky stavnate :-D

      Sama bych ji pod predstavou nude taky nehledala, ale rekla bych, ze te myslence popsane v clanku to odpovida :-) Jiste se chapeme a dekuji!

      Vymazat
  12. Mě se moc a moc líbí ty fotky se zelenými světýlky v brýlích a očích. Krásné! A rtěnka je moc pěkná a jemná. I já vnímám nude rty takhle. Korektor a jemu podobné barvy jsou vhodné fakt tak jedině do těch katalogů s lacinou módou a přesolárkovanými modelínami :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherná rtěnka,moc ti sluší:-))

    OdpovědětVymazat
  14. Korektor na puse je něco, čemu asi nikdy nepřijdu na chuť. Ne, to opravdu nejsou nahé rty jak si je představuju já. Nahé rty - ano, tzv. my lips but better, což je ale pro každého jiný odstín rtěnky, tak moc nechápu ani ty příspěvky typu "tohle je rtěnka pro nahé líčení rtů a sedne prostě všem, tu musíte mít!" - blbost, no. Tady asi univerzální rada neexistuje.
    U Kate by Rimmel jsem ještě pro sebe nenašla vhodný odstín, ač barvičky se mi jinak líbí včetně té tvé, sluší ti. Na nenápadně nalíčené rty v tomhle duchu používám bohužel již zrušený odstín Vintage cosi od Barry M anebo nejčastěji sahám po jedné skoro nebarvící průhledné růžovce od Clarins, kdysi jsem ji měla i na blogu. Ale nečastějc na rtěnku zapomenu úplně, takže nude jak vyšité :D
    Verunka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika