Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 26. března 2014

Jedna černozlatá pro dnešek



Mám spousty nápadů na barevné jarní outfity, ale občas mám prostě náladu na černou.. Co naděláme :-D

Tedy dnes mám pro vás téměř celočerný článek, ale nebyla bych to já, abych si to neoživila zlatými doplňky a výraznou kabelkou. Taky jsem si díky těmto fotkám všimla dost výrazných změn na vlasech (ty nej tady neuvidíte) a když jsem se doma omrkla, opravdu už po pár týdnech používání kouzelné vodičky a šamponu vidím výsledky.

Přeji vám hezký den!



sako: Diesel, košile: Zara, kabelka, šátek: Louis Vuitton, boty, hodinky: Dune London, jeansy: Asos.com, prsten: Swarovski, obal na mobil: Victoria´s Secret










53 komentářů:

  1. pouzila si krasny ruz.. mozem sa spytat akej znacky? Inak cizmicky nie su neprakticke, ked su otvorene? Bud je v nich teplo alebo zima :-) Velmi ti to pristane ako vzdy :-*

    Viva la Vida Dorota

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dorotko :-)

      Ráda bych poradila, ale měla jsem na obličeji mix meteoritů, tvářenky, rozjasňovače a bronzeru, které udělaly tento efekt.

      Vymazat
    2. Dorot asi myslela rtěnku=růž :). A ta by mě teda taky zajímala! Terka

      Vymazat
    3. Jejda já jsem trubka, mě se to pořád plete s tvářenkou :-D

      Měla jsem svojí oblíbenou malinovku od Kate Moss (Rimmel), je to odstín 02.

      Vymazat
  2. Jsi krásná jako vždycky, Veru. Já jsem často černočerná, i na jaře a v létě. Black is my happy colour:) ale fakt je, že se snažím se ji vždy rozjasnit nějakým barevným akcentem.

    OdpovědětVymazat
  3. Podle me je to extremne prekombinovane, nekterym zenam zkratka slusi jednoduche outfity a ty patris mezi ne. Navic ti to to pridava na veku. Neni v tom svezest ani smrnc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslím si, navíc kdybych dala pryč kabelku nebo šátek, bylo by to ohromně nudné. Není to sice běžný blogerský outfit, ale takové jsem já nikdy nevedla. Je to jen o zvyku a toleranci.

      Vymazat
  4. Ahoj Veru, já nevím proč, ale působíš na mě v tomto outfitu strašně monstrózně..vždycky se mi líbíš, ale tohle ti nějak nepasuje. jana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit s Janou. Nového postu jsem se nemohla dočkat, ale musím říct, že mě zklamal. Outfit na mě působí dost překombinovaně, možná to dělají převážně ty boty, které samy o sobě jsou však super, originální.A na některých fotkách vypadáš o 100 kg těžší. Ale každému se líbí něco jiného, že:)

      Vymazat
    2. Holky, to mě mrzí, že jste zklamané :-/ Máte pravdu, že nevypadam úplně štíhle, ono i když se to nezdá, mam docela velké poprsí a tomu úplně nevyhovují halenky volného střihu, jako je tahle..

      Vymazat
    3. A jak souvisí špeky na zadku a na břiše s poprsím?

      Vymazat
    4. Děkuji za spoustu krásných komentářů k tomuto článku, ale bohužel jsi úplně mimo :-(

      Nevíš co bych dala za to ty špeky na zadku skutečně mít, poněvadž mé pozadí bylo vždy ploché, placaté a ani se na něm nic nezměnilo.

      Vymazat
    5. No to je pravda, zadek máš ošklivě placatej a neforemný, měla bys cvičit. A všechen tuk z něj ti přetekl do stehen, jak můžeš s tak oteklýma stehnama nosit tak upnuté kalhoty, ty tu hrůzu nevidíš? Ten podvozek máš fakt špatnej, měla bys to spíš oblečením skrývat, než se fotit v leginách a mini.

      Vymazat
    6. Solidní blábol, jistě vědecky ověřený :-D

      A prosím tě, za jak dlouho mi ten tuk z těch oteklých stehen steče do kotníků, na ty jsem moc pyšná, tak abych věděla, jak dlouho mi ještě vydrží?

      Vymazat
    7. A ty ti může závidět 90% republiky, to už známe! :) Gratulace!! Když nic jinýho nemáš...

      Vymazat
  5. Outfit se mi nelíbí vůbec, vše je hrozně překombinované a ty vypadáš dost mohutně (chvíli jsem si říkala, jestli jsi nepřibrala) a hlavně staře. Btw - Swarovski, ne Swarovsky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mladší už asi nebudu, i když štíhlejší bych možná mohla být :-) A děkuji, člověk to napíše milionkrát a pak to jednou ujede..

      Vymazat
  6. Opět krásně rozevláté fotky :-)
    Asi půjdu vyházet šatník a pak nakupovat :-D jsi velká inspirace Veroniko.Tvoje známá IP co čte blog u ranní kávy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, od tebe mě to moc těší ;-)

      Vymazat
    2. Veroniko,je legrace jak tě slečny kritizuji :-) možná kdyby si uvědomily,že jsivysoká,máš prsa a holt proti dívkám 160cm vysokým a 45kg vážicím budeš vždy vypadat jinak než dětské XS,které ta malá děvčata nosí tak by nebylo tolik kritiky.Tvá známá IP :-)

      Vymazat
    3. Já to ani neberu jako kritiku, spíš rýpání z nudy. Ono se dá na první pohled rozeznat, kdo to myslí dobře a kdo si jen potřeboval ulevit. Myslím si, že na blogu je s mojí postavou fotek spousta, ja jsem s ni spokojená a tyhle chytrolinky jistě dobře ví, jak mohou fotky i oblečení zkreslovat..

      Ono smutné je spíš to, když těch 50kg má slečna s mojí výškou, tím myslím některé top blogerky a modelky, ale snad máme rozum a víme, že tak bychom snad ani vypadat nechtěly.. Jako věšák na oblečení ok, ale na ty bez pohlavní tvary se moc hezky nekouká, když to srovnám s zenou co ma prsa, pas a boky ;-)

      Vymazat
    4. Tak se v tom nefoť na blog, když v tom vypadáš blbě.

      Vymazat
    5. Dèkuji za dobře míněnou radu, ale pokud by se tímto názorem měly řídit všechny blogerky, neměly bychom co prezentovat. Protože vždy se najde někdo, komu se outfit nelíbí a dle koho vypadáme ,,blbě". :-D

      Vymazat
  7. Nic v zlom, ale tento outfit je fakt hrozny, halenka a nohavice sa k tvojej postave vobec nehodia, topanky radsej ani nekomentujem....satek je sice LV, ale tym ako si ho skombimovala si z neho spavila kolotocarsky doplnok...a este mensia rada na zaver, nabuduce si pred fotenim uprav vlasy,trochu laku by nebolo na skodu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za spoustu podnětných názorů, jen ti upřesním, že tyhle kalhoty mám na blogu dost často a nikdy ti nevadily, boty sklízí ohromné úspěchy a pokud venku fouká jako při vichru a máš podrosty, lak ti moc nepomůže, bohuzel.

      Jinak ano, možná jsem z LV šátku udělala kolotocarsky doplněk, nikde nepíši, že jsem ten den byla za sofistikovanou dámu.

      Vymazat
  8. Kabelka a hodinky jsou prekrasné. X

    OdpovědětVymazat
  9. Veru, a napíšeš prosím čo je to za kúzelná vodička na vlasy? Teraz som stavila na Kerastese lebo moje vlasy sú suché a nič im nepomáha :/ a to si neviem predstaviť čo s nimi bude v lete. Mám taký istý typ vlasov ako ty, tak možno vodička pomôže aj mne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, bude o tom článek, ale na suché vlásky to chce olej a masku, nejlépe 3 minute miracle od Aussie a dat si na chvilku oddych od žehlení a fénování.

      Vymazat
  10. Taky mě to dneska vůbec nezaujalo.

    OdpovědětVymazat
  11. Verčo, tak dneska jsi fakt šlápla vedle, chtělo by to nějaké to kilčo dolů a zbytečně otrocky ladíš doplňky a všechny hodně do tmava........boty teda nic moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snaha byla, ale mohla ses trošku zamyslet nad tím, co píšeš :-D

      Vymazat
  12. Co se ti stalo? Vypadáš jak sulc.A zkus někdy pedikúru, boty huj, nohy fuj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásné tři komentáře a jen se chci zeptat, kde jsi přišla na to, že bych si snad z tvých hloupých poznámek něco dělala?

      Obě dobře víme, že jsou naprosto mimo mísu a osobně odhaduji, že si spíše při pohledu na mě uvědomuješ své vlastní nedostatky..

      Zkus na sobě zapracovat, smiř se s tím jak vypadáš a uvidíš, že hned budeš v životě spokojenější!

      Vymazat
  13. "Něco" mi nesedí. A možná kdybyste odložila tu rudou kabelku a vzala nějakou více se hodící - béžovou, kterémovou, hnědou, tak by to outfit o hodně vylepšilo. Rtěnka ho oživí docela dost, boty jsou také dost extravagantní, takže nějaké nudy bych se nebála. Ta kabela tam podle mě působí jako když si na dobré jídlo ve špičkové restauraci plácnete lžíci kečupu :-). I když v jiném outfitu může vypadat skvěle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím kečupem jsi mě dostala :-D

      Naprosto chápu, jak jsi to myslela, ale já miluji tuhle kombinaci černé a červené, navíc se mi v něm sešla kombinace zlatého kovu včetně bot.

      Takhle je to dle mého vkusu perfetní ;-)

      Vymazat
  14. Mně se tahle kombinace líbí a vykašli se na kritiku. Jsi krásná ženská a hlavně bych chtěla vidět ty dámy,které píší tak negativně. Kdy už se tady přestane závidět a rýpat??? Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proti negativním reakcím nic nemám, ani bych nestála o to, aby každý outfit bych vychvalovaný, to bych si pak připadala, že mé čtenářky nemají vlastní názor.

      Ale vše by mělo být psáno slušně a bez zbytečného napadání, jen to holt někteří lidé jinak neumí :-(

      Vymazat
  15. Ahoj Veru, ti co píší že bys měla ,,shodit nějaké to kilo" jsou pitomci, protože, vůbec! Vypadáš skvěle a je super, že je tu někdo, kdo má normální, ženský tvary a umí je skvěle nosit! :) A HLAVNĚ je to přece každého věc a rozčiluje mě že si to vůbec někdo dovolí říct :D i kdybys měla,, 40 nebo 150kg.
    Outfit se mi líbí, i když moc nejsem na LV (znechucení z všudypřítomných napodobenin), ale jinak vše super, jen si myslím že ti prostě nevyšly fotky, jindy jsou pěknější :) Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anno!

      Já ty nejvíce napodobované kabelky nevedu, i klasickou Speedy mám personalizovanou a Almu mám v takové barvě, že ji nepotkáš, tak se to u mě na blogu snad dá přežít ;-)

      Vymazat
    2. To byla spíš jen poznámka mého osobního vkusu, nehaním ti to, ten komentář se LV vůbec netýkal.... ;) a přežívat to nijak nemusím, sleduju tě ráda, i pro to že jsem taky z Olomouce :)

      Vymazat
  16. Taky mě to dnes nezaujalo, asi divné boty (uplně odpuzující teda:/), bundička, halenka divná a do toho ty výrazy.. umíš to líp .))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, ja za odpuzující považuji především tvůj komentář, ale pokud nejsi schopna rozeznat sako od bundy, těžko módě a celkově tomu, o čem muj web je rozumíš. Tím pádem mu nepřikládám absolutně žádnou váhu, vždyť ani není čemu, že?

      Vymazat
    2. Na to, aby viděla, že jsi na fotkách ošklivá, nepotřebuje znát módu. O které ty taky nevíš nic, jak je vidět z tvého blogu.

      Vymazat
    3. Pak lituj mé čtenářky a jdi o dům dál.. Není nic jednoduššího.

      A osobně raději budu ošklivá, ale milá, přející a pozitivní, než být kráskou, co má zapotřebí mi tady ve velkém vypisovat hejty a ještě si přizvukovat sama sobě. Tohle je pátý, absolutně nic neříkající, člověka nijak obohacující komentář, jehož cílem je urážet, což o tobě bohužel také něco vypovídá..

      Obávám se, že kvůli takovým chudákům blogy opravdu nepíšeme. Běž si svou zlobu, nepřejícnost či nespokojený život řešit někam, kde ti pomohou. Tady tvá zloba na úrodnou půdu nepadne a myslím si, že to dobře víš.

      Vymazat
  17. Šátek v této barvě se mi moc nelíbí, ale jinak dokonalost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já ho zase strčím do suplíku ;-)

      A díky za komentář!

      Vymazat
  18. Co máte proti kalhotům? Vždyť jsou to normální černý slimky, co Verči moc sluší. A paty? Wtf, já nic špatnýho na fotce nevidím :) Jediné, v čem bych s anonymy souhlasila, je volná halenka, která ze slečny s většími prsy udělají vždy "maminu", i když je štíhlá, to vidím i u kámošek. U tebe mi víc sedí zvýraznit ženský křivky něčím uplým, máš na to pěknou postavu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono Dáši na důvod té jakési ,,mohutnosti" zkrz poprsí a volný střih jsem upozornila já, anonymka to stejně neuznala a dále si pokračovala ve svých blábolech..

      No ten zbytek je reakce na nedávné mnou sdílené nadšení z čerstvé pedikůry, dáma to asi neunesla a myslela si, že se mě svou přihlouplou poznámkou nějak dotkne :-D

      Přitom jen sama předvedla svoji blbost, protože je všem jasné, že je naprosto mimo mísu..

      Vymazat
  19. Veroniko vypadas nadherne. Na zavistivce nedej, to urcite pise jen jedna znama osoba.
    Absolutne ti to slusi.
    Zkombinovala jsi to perfektne.

    OdpovědětVymazat
  20. Za mě teda nic moc, zbytečně vypadáš starší a jak říkají holky, takové překombinované a ta kožená bundička je zvláštní na tobě, když sem tě viděla v Olomouci na náměstí kdysi v šatičkách , tak to bylo o mooooc lepší :) už se těším zase na tvoje šatové letní outfity :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ono když běhám po náměstí ve skoro průsvitných mentolových šatech bez podprsenky, vždy to bude vypadat lépe než cokoliv jiného :-D

      A příště se klidně ozvi ;-)

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika