Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 3. dubna 2014

Kraťasy, které miluji!


Napsat, nebo spíše vytvotřit dnešní příspěvek mi trvalo určitě nejdéle v historii celého blogu, ale vy mí drazí čtenáři mi za tu chvilku vztekání stojíte ;-)

Jsem totiž holka šikovná a při ,, čištění"  notebooku od nepoužívaných programů jsem si asi vymazala ovladače k WiFi či něco takového. Dnešní příspěvek vám tedy píši na tabletu, což ani s mojí skvělou klávesnicí není žádný med, protože nahrávání fotek bez možnosti změnit jejich pořadí je doslova peklo!

 Snad se ráno až se publikuje nezhrozím, ono náhled vždy nejde ruku v ruce s realitou :-)

Jinak na sobě mám šortky, ze kterých mám velkou radost. Přesně takové jsem už nějakou dobu chtěla a teď je díky skort ze Zary a klasickým z New Look moje sada ,, kožených" kraťásků kompletní :-)

Mějte se hezky a ať se vám vše daří!



vesta: Mohito, šortky, boty: h&m, top: Primark, kabelka: made in Italy, náramek: Pandora










34 komentářů:

  1. Ty máš prostě talent obléct se od hlavy k patě do věcí, které se mi nelíbí (není to můj styl) a já si stejně povzdechnu, jak to té Verče zase sluší :D. S těmi kabelkami je to dneska už podle mě neuhlídatelné, když jsou plná HM, Lindexy, Reservedy plné takovýchto ,,Balenciag, Korsů, Diorů, Chanelů a všech dalších, které bych ani nedokázala vyjmenovat". A nějakou hrůzu z tržnice s monogramem LV bych nenosila ani na pustém ostrově, ale abych googlila celý večer, když si chci koupit jednoduchou kabelku v řetězci, jestli náhodou není podobná nějaké značkové, to je už dost přehnané :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebudu tvrdit, že jsem nevěděla, čemu je ta kabelka podobná, naopak jsem ráda, že jsem si ji mohla vyzkouset tzv. nanecisto, proze jsem nevedela, jestli mi ta kabelka sedne. A kup si pak online něco, co ti nevyhovuje :-\

      Dál už bych to neřešila, tohle téma se zde rozebralo v minulosti dostatečně a paní očividně měla potřebu mi sem napsat něco ,,milého".

      Jinak outfit je vícemeně ve stylu co kufr dal, moc jsem si toho sebou nebrala, navíc anglické počasí umí vždy překvapit :-D

      Vymazat
    2. Však já to chápu, ono i když to člověk zrovna ví, čemu je podobná, tak stejně by byl kumšt najít jinou, která není nijak inspirovaná, spíš jsem tím chtěla říct, ze to fakt nemá cenu řešit, móda je hra, netřeba to brát až tak vážně :) ( to bylo spíš pro tu paní, jejíž koment už tu není). A ty tu hru umíš hrát skvěle, o tom to přece je ;).

      Vymazat
    3. Naprosto s tebou souhlasím, moda je hra a když čtu některé komentáře i na jiných blocích, spousta lidi to ještě bohužel nepochopila..

      Tu předchozí konverzaci jsem skryla, z větší části se netýkala blogu a i pisatelka uznala, že mi tady spamuje, každopádně jsem ráda za tvůj nazor k věci. Něco na tom určitě je, možná bych měla jít příkladem a nosit jen ,, značky", ale pro mě je příjemnou změnou mít oeknou koženou kabelku a nedat za mi 30tis.

      Vymazat
  2. Skvělé!!!!!líbí se mi tyto pohodové outfity. Moc ti to sluší, úplně záříš. Na jakém místě prosím v Anglii jsi? Mám ráda atmosféru starých hřbitovů... Fotí tě někdo, nebo stativ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, na to místo pobytu ses mě klidně mohla zeptat i na Instagramu ;-)

      A stativ bych už asi opravdu neuvezla :-D

      Vymazat
  3. Moc se mi líbí ta vesta a hlavně klopy! Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit dnes za mě nic moc, asi že jsem spíše na eleganci, ale účes líčení výraz, se mi moc líbí, vypadáte zase trošku jinak a opět skvěle, možná nejlíp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se brzy dočkáte i vašich oblibených podpatků ;-)

      Vymazat
  5. Taky jsem se chtela zeptat na misto pobytu. Ziju v Anglii a hodne mi to pripomina Northampton. A ano, ptám se tady a ne na instagramu, protoze na instafotkach je pozadí sotva videt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abys mohla Vercu stopovat? Nebo si nikdy nevidela anglicky hrbitov?

      Vymazat
    2. Co prosim? No jasné, procestuju celou Anglii jen abych vystopovala jednu kocku z blogu...zamysli se co píšeš

      Vymazat
    3. Holky nebudte na sebe škaredé, slečna to určitě nemyslela zle.

      Jen jsem to z tim Insta myslela tak, že jen tam píši o svém pobytu v Anglii, ale je fakt, že tady je vice fotek ;-) Tohle není vyloženě hřbitov, tam bych se asi jen tak nefotila, ale par nahrobku kolem. Je to foceno v Coventry, je tam užasná vybombardovaná katedrala se spoustou takovýchto zakoutí, určitě stojí za návštěvu :-)
      Více fotek jsem odtud postovala loni v dubnu, tak se mrkni.

      Vymazat
    4. Dekujem za tip. My s přítelem docela cestujeme, tak tam urcite zavitame. Zase jsi potvrdila, ze jsi proste skvělá!

      Vymazat
    5. Než vyrazíte, urcite nejdřív mrkněte na stránky, v některé dny je prohlídka i s průvodcem, včetně výšlapu na věž. A i když toho v Coventry celkově moc není, skvělé je i Transport Museum, to se vám oběma bude líbit ;-)

      Vymazat
  6. Fujky ta celulitida!

    OdpovědětVymazat
  7. Outfit se mi moc nelíbí, ale to je můj problém. Co se mi ale líbí moc je účes a líčení - jednoduché a přirozené, fakt pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jako Sára Saudková...

    OdpovědětVymazat
  9. Verčo, od čeho máš tak krvavé nohy? Že by špatné holítko? A ta celuška teda taky docela masakr, co? Janina.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, to by jsi neuhodla! Od vánočního stromečku :-) Jinak celulitidu mám jako většina žen, ale to bych musela být oblečená trošku jinak, aby byla vidět ;-)

      Vymazat
  10. Moc krásné :) Vlasy se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezké fotky! Sluší ti to! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Jani, sama jsem z nich měla radost, jak hezky vyšly :-)

      Vymazat
  12. Chtěla bych dodat, ze Coventry neni zrovna
    pekne misto, bohuzel patri k tem horsim v UK, je dost prumyslove as velkym
    poctem low class people - tedy ne idealni destinace na dovolenou, jak se
    nam tu Veronika snazi namluvit...Ona se samozrejme vzdycky vyfoti na tech
    nekolika malo lepsich mistech, ale zbytek Coventry je dost bida, neni co
    zavidet. Ja osobne jdu vzdy jen z parkoviste do kanclu a zpet, nemam
    potrebu se po Coventry prochazet, na to jsou lepsi mista...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slečno, moc mě netěší, jakou máš potřebu se mi vrtat v soukromí (proto už jej zde zmiňuji naprosto minimálně), ale na druhou stranu je mi tě upřímně líto, pokud žiješ ve světě, kde se lidé rozlišují nižší vrstvy a sama tento výraz v rozlišování lidí používáš..

      Ono Coventry je především studentské město a tím kolik v UK stojí školné na universitě mezi těmi dvacetiletými lidmi moc high class lidí asi nepotkáš.. Upřímně, já bych tvůj život nechtěla, být sekretářkou, které město ve kterém žije nestojí za poznání a sama tvrdí, že jej poznala jen při cestě do práce. Mě to místo učarovalo, centrum je nádherné se spoustou kouzelných zákoutí, i když pro ty ,,lepší" lidi to asi není nic extra. Takovéhle povyšování jsem nikdy neměla ráda, člověk by měl respektovat své okolí, místo kde žije a lidi kolem sebe.Ti totiž často udělají lepší místo pro život, než luxusní sídlo.

      No, dost to o tobě vypovídá, že jsi v Coventry nenašla jediné pěkné a tobě milé místo, přestože tam žiješ, až je mi tě líto, takhle žít..

      Už mě moc nebaví, jak se od tebe už nějakou dobu o sobě dočítám stále ty stejné věci, přitom nemáš dost kuráže mi napsat osobně, či se podepsat, ale mé plné jméno velmi ráda zvěřejnuješ. Taky mě pobavilo, když jsi u jednoho takového výkřiku do tmy nechala svůj email, asi už víš, že takový google toho umí dost najít, že? Různé nabídky, jména..

      Tedy být tebou, co jsem se o tobě doslechla, raději by ses měla zamyslet sama nad sebou, svým jednáním a vystupováním. Nejsem takové hovado jako ty abych tě tady nazvala plným jménem, ale lidi tě znají a taky jsem se leccos doslechla. Raději se starat sama o sebe, nemyslíš? Sama zníš dost zoufale, ale přeji ti jen to dobré, snad jednou v životě budeš spokojená a nebudeš v zoufalství ze sebe sama řešit ostatní..

      Vymazat
    2. To je snad uz diagnoza...

      Vymazat
    3. Taky si říkám..

      Bohužel, i takhle smýšlející lidé mezi námi jsou :-\

      Vymazat
    4. Absolutně nechápu takové jednání a smýšlení určitých lidí... Máš můj obdiv, Veru. Vždy umíš bravurně smečovat na druhou stranu hřiště :-)

      Vymazat
  13. Veru, máš tady krásné vlasy! Áchala jsem nad kabelkou a věřím, že jsi vyzkoušela, že k tobě sedne a zakoupíš originál! Ta červená je dokonalá!!!
    Sluší ti to a napiš jim, že ostré sluníčko nesvědčí žádné pleti...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika