Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 11. dubna 2014

Popelčina Pandora..


O mojí lásce ke šperkům Pandora už víte a já si uvědomila, že jsem své Pandoře ještě nevěnovala samostatný příspěvek!

Ten dnešní nebude úplně kompletní, ale o to si myslím, že krásnější..


Na Pandoře se mi líbí, že si člověk vlastně vytváří na náramku příběh, který se díky kompletní kolekci dá doladit i odpovídající náušnicemi či prstýnkem. Z krásné nabídky přívěsků si můžete, nebo vám může být vybrán ten pravý pro spoustu výročí, jedinečných momentů, či klidně jen tak, pro radost.



Pro mne není uměním mít náramek plný během pár měsíců, naopak si užívám, vychutnávám každý nový přírůstek a ke každému se mi váže milá vzpomínka. Ať se to týká přímo jeho významu a nebo místa, odkud jej mám :-)

No, moji Pandoru už z dřívějších postů znáte a možná si říkáte, že toto přece není ona? Tedy ne úplně! Ale ano, jen mám další náramek, na který jsem si přendala korunku, minule jí v Anglii pořídila žabičku a teď k narozeninám k ní dostala Popelčin kočár.



Rozhodla jsem se tedy, že z něj bude můj pohádkový náramek. Žabáka vysvětlovat nemusím, korunka má na sobě milý nápis Princess a kočár z milované Popelky, která mě ať v Disneyho ztvárnění či ,,našem", provázela celé dětství, je jednoduše dokonalý (všimněte si v detailu perly ukryté ve zlaté korunce, aach). 



Která z nás tou princeznou nezatoužila alespoň na chvíli být? 




A všechny ty poklady nafoceny ve společnosti nádherných a jednoduše dokonalých střevíčků.. Copak se mohl dnešní příspěvek jmenovat jinak?


 A na ruce pak může náramek vypadat třeba takhle :-)



Doufám, že jste se při tomto článku všechny příjemně zasnily a vzpomněly si na svá princeznovská  léta, stejně jako já.

Přeji vám krásný víkend!

13 komentářů:

  1. jee, tak to se mi líbí moc, je to kouzelné! nikdy mi ten koncept s dokupováním přívěšků na barevnou šňůrku moc povedený nepřišel, ale nenapadlo mě, že mají i takové skvělé přívěšky a ne jen krystalky a korálky..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají krásné věci, můžeš se mrknout i na jejich stránky v češtině Pandora.net, tam najdeš kompletní nabídku a dokonce si můžeš zkusit složit náramek nanečisto :-)

      Pandora je většinou o stříbrném náramku a i tenhle není jen barevná šnůrka, ale pěkná kůže se stříbrným zapínáním :-) Mě se líbil i jen sám o sobě, ale s korálky je to lepší :-)

      Vymazat
  2. Pořád ještě čekám, že mě Pandora náramkem někdo obdaruje....přijde mi to tak nějak..já nevím...symboličtější?:) Možná v létě, když budu slavit to čtvrtstoletí? Uvidíme.. Možná si ji nakonec stejně budu muset pořídit sama:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to má své kouzlo ji dostat, ale asi si o ni musíš vyloženě říct, třeba zrovna k těm narozeninkám. A pak už se ti korálky pohrnou samy, uvidíš :-)

      Vymazat
  3. Tak tohle jsou opravdu krásné poklady...Asi tuším,jak moc krásné je získávat další kousky...nečekaně a o to víc má z nich člověk radost...

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky jsou dokonalý miluji focení a tvé fotky jsou mi inspirací fakt krása
    Ta fotka jak je ten kočár na té botě je dokonalá úplně mě rozesmála je to kouzelný post
    Já tyto náramky nemusím nevím proč u ostatních se mi libí ale sama bych si to nekoupila a vůbec netuším proč..
    A jsem moc ráda že si kupuješ přívěšky s nějakou myšlenkou a ne mít co nejvíc přívěšků bez smyslu !!!! Jsi opravdu jedna z mála.. každý se jen vytahuje kolik jich má a bez smyslu .. nechápu !!
    jednoduše kouzelný post ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simonko, jde vidět, jak jsme naladěné na stejnou vlnu, že?

      Jinak taky to tak občas mám, že se mi něco na ostatních líbí, ale na sobě to nemusím, zajímavé, že? Mě by hlavně přišlo líto to zaplnit hned naráz, protože jsou nádherné ty jednotlivé kolek-na jaře, ke Dni matek, na podzim, vánoční atd., ráda si z toho vyberu to nejkrásnější, co už třeba za půl roku neseženu.

      Ted mě ješte na velký náramek láká motýl s kamínky, je nádherný a pohádkovému by ještě slušel hrad, který ted taky mají v nabídce :-)

      Vymazat
  5. Moc krásný náramek. Opravdu jako z pohádky.

    OdpovědětVymazat
  6. perfektní fotka s tím kočárem na střevíčku. fotíš moc hezky. mohu se zeptat, jakým jsi to fotila sklem? Nikde jsem nenašla post o tvé foto výbavě, pokud teda je. pokud není, myslím že by to byl zajímavý námět na článek

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika