Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 21. května 2014

Moji oblíbenci letošního jara

Boty



Už několikrát jsem se vám chtěla svěřit s určitým oblíbencem, ale tak nějak jsem cítila, že lépe by to vystihl článek s fotkami či odkazy a ne jen o jedné věci.

Tedy dnes to bud jednoduché a výstižné :-)


Absolutně top botami, které jsem si zamilovala, nesundám je z nohy, protančila jsem v nich několik nocí a taky jedny, které budou mým hitem léta, to jsou kousky z úvodní fotky!


Sluneční brýle

Je mnoho způsobů jak skladovat sluneční brýle a já stále preferuji jejich obaly od výrobce. Každopádně ani takhle to nevipdadá zle a já vám představuji pár svých elegantních nadčasových kousků- Michael Kors, Gucci, Módní fashion bazar, River island.



Seriál

Tohle je položka, u které se držím už pár týdnů, abych to nerozhlásila na všechny strany! Seriál Grimm jsem si zamilovala a i vám doporučuji na něj mrknout. Jak jsme se shodli s přáteli, první díl je tak trošku ,,strange", ale jakmile se dostanete do děje, budete jej zbožňovat a začnete okukovat sousedy, zda nejsou Wesseny :-)



Nautical style

Námořnický styl, proužky a varianty na královsky modrou nejsou ničím převratným. I tak jsem jim letos jako ostatně každoročně hned z jara propadla a pár nových kousků si pořídila. Doporučuji Gate, pokud hledáte baleríny v tomto stylu za pár korun, kabelka je Michael Kors, fedoru seženete téměř v každém druhém butiku a zbytek už se doladí tak nějak sám. 

Užijte si léto!



Hudba

A protože je hudba nedílnou součástí našich životů, nelze se jí vyhnout a já mám například určitá období v životě-lásky, úspěchy, dovolené spojené s konkrétními písničkami, i nyní se s vámi chci podělit o mé jarní absolutně TOP hitovky.

U Katy Perry (Dark Horse) stále čekám, kdy se mi omrzí, protože ji hrají stále a všude. A ono ne, jednoduše ji stále můžu!



Happy happy happy.. Komu by tato písnička nezvedla náladu, koho by nedojala ta nádherná angličtina v podání Pharrella. Tenhle song vás jednoduše chytí za srdce a není špatné o něm vědět něco více. Víte, že je to celé natočené jako 24hodinový klip a za to Pharrell i dostal ocenení MTV? Původně tuhle písničku psal na zakázku,ale nakonec se rozhodl, že si ji nechá i pod hrozbou ohromné pokuty? Vše nakonec dobře dopadlo a myslím si, že můžeme být jen rádi, že ji dal dokupy on!



Od dob Lady Gaga a jejího Born this way je tohle první písnička, kterou jsem schopná si pustit patnáckrát po sobě a stále ji nemám dost. Ten text, ta hudba, ta energie co z ní proudí. Za mě číslo jedna tohoto léta a věřte mi, na 100% i tohoto roku. Route 94 a jejich My Love jednoduše umí!



Celeste Buckingham sleduji už od jejich začátků, fandím ji a po Run Run Run je tady dle mého další věc, která člověka chytí za srdce. Nikdy se neomlouvejme za to, jací jsme!



Laky na nehty

Aktuálně nejčastěji nosené laky na nehty. Catrice je doknalá malinovka, Essie pasovala baby blue na úplně jiný level, BarryM bude v létě dokonalý na nohy a Rita Ora se sice šíleně špatně lakuje, ale ta barva je dokonalá :-)



Krása

Po čem v poslední době sáhnu, když mám chuť se zkrášlit? M.A.C blot pudr, Guerlain presované meteority, YSL Touche Eclat, YSL paletka z jarní limitky a paletce tvářenek od Sleek. A když chuť nemám? Pak to jistí Samsara, která je pro mne prozatím nejkouzelnějším parfémem vonícím po jasmínu a i když je mým aktuálně nej parfémem, mám v plánu jich vyzkoušet více.



Doplňky

Tahle fotka toho tak nějak vystihuje nejvíce. Po asi šesti letech jsem se vrátila k opravdu špičatým nehtům. Stále miluji fuchsiovou. Swarovsky Spiral ring mě lapil a nepustit (proto jej mám ve finále ve dvou verzích). Konečně jsem se dostatečně (ehm) zásobila náramky Cruciani (jak by se vám líbilo, kdybych vás jedním odměnila?). 



Budu se opět opakovat, prostě už se nemohu dočkat léta, jsem na něj už naladěná a myslím si, že i                                                            dnešní článek to potvrzuje!

26 komentářů:

  1. Verunko, ty TOMSky jsou nádherný, ja o nich už dlouho přemýšlím, sedí velikost? A někde jsem četla, že jsou dost nízké přes nárt...no asi stejně budu muset sjet do Prahy a prostě si je vyzkoušet:/ jinak Celeste mám taky moc ráda, Cruciani náramky mě naopak nějak neoslovily...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj ;-)

      Ano ue to pravda, tedy alespoň u tohoto modelu, ty klasické jsem nezkoušela. Mam úzkou nohu a stejně mě to překvapilo, musela jsem si je vzít o číslo větší, abych se do nich vůbec dostala. No uvidíme, jestli povoli, jaknto pak bude vypadat. A on i každý pár je jinak úzký, ja si vybrala ty nejsirsi asi ze tří páru v mé velikosti. Ale je opravdu možné, že ty krajkové jsou pevněji šité, každopádně pokud máš možnost, raději si je před koupi vyzkoušej.

      Vymazat
  2. Krásné ráno ♥ Kočko
    No krásné fotky inspirující ty laky jsou krásný :P Já ještě nikdy neměla lak od essie ale určo už jeden plánuji :-)
    a námořnický styl miluji ♥ já i moje mamka :D vždy se na ní vzpomenu ptž ona je opravdu v létě malý námořník :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář a vidíš, zase další společná záliba ;-)

      Vymazat
  3. Kočko, krásný a hlavně pro mě inspirativní článek ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko děkuji a napiš mi, co tě zaujalo nejvíce?

      Vymazat
    2. Růžové lodičky, kabelka MK a čím dál tím víc přemýšlím o "krucánkách" ;)

      Vymazat
    3. Moc se mi ty ,,krucánky" líbí, vy čtenářky mě často inspirujete k novým hláškám :-D

      Jsem zvedavá, co si rozhodnes poridit a kdyby to byly ty sandale, ozvi se mi zkrz velikost, protoze toto jsou moje jedine ctyricitky :-D

      Vymazat
    4. :-D normalne mám nožku 39, lodičky si kupuji většinou 38 pacz mi líp sedi na noze, nez když se mi vytáhne 39 :-) a jsem rada, že se "krucánky" uchytily :-D

      Vymazat
  4. Kdybys me pozvala na navstevu, vykradla bych ti botnik :-D, ne, vazne, ty ruzove "podpatky" jsou naprosto nadherne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Táni, nebyla by jsi první ani poslední :-D

      U normálních lidí návštěvy obvykle směřují do obýváku, u mě kamarádky standardně jdou nejdřív omrknout šatnu, co objeví nového či se jen pokochat ;-) Je ale fakt, že já na návštěvách u nich dělám to samé, už je to takova naše úchylka..

      Vymazat
  5. Veru ty modré sandálky jsou odkud? Jestli se tu někdo už ptal nebo jsem přehlédla, tak se omlouvám.. děkuji Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, jsou z Asosu a mám pocit, že jsem je tam nedávno ještě ve slevách zahlédla ;-)

      Vymazat
  6. U tebe je vždycky na co koukat :). Tentokrát jsem hin z toho parfému. Miluji jasmín ve vůních a tohle mě docela dost láká. Hned jdu juknout na Arome a uvidíme, jestli to risku třeba naslepo :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šáry, Samsara je vyloženě jasmínová. Ne že bys ji tam sem tam zachytila, u ní se do jasmínu uplne ponoříš!

      Zkoušela jsem teď Bvlgari Jasmin Noir a to byl děs :-/

      A mám teď na cestě parfém s velmi zajímavým složením, určitě se o něm tady také zmíním, jestli mi sedne.

      Vymazat
  7. Tiez sa nemozem dockat leta aj ked u nas vo Vancouveri pocasie uz niekolko dni pripomina pocasie, ktore tu zvvycajne byva v lete. To tricko s Betty Boop je super :) Z kade je ? Cruciani naramky som si vsimla uz tamer pred rokom ked s nimi prisla slovenska blogerka Sona Skoncova, ale doteraz ma nijako nezaujali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já je poprvé viděla u Soni a hned se do nich zamilovala. No trvalo rok, než jsem si jej pořídila.

      Jinak Vancuver musí být úžasný, třeba se jednou do Kanady podívám!

      A tričko už mám léta, je to přímo originální edice od Walt Disney, netuším jak je to s dostupností.

      Vymazat
    2. Vancouver je vhodny tip na dovolenku pre siroku skalu ludi. Podla mna si v nom kazdy najde to svoje. Zijem tu uz 4 roky a za ten cas som v Kanade stihla navstivit vsetky velke mesta aj niekolko mensich ale Vancouver je jedine mesto, v ktorom je naozaj vsetko co clovek potrebuje aj nepotrebuje k zivotu :D Idealne pocasie, krasne plaze, krasna priroda, mnoho spotrovych aktivit, obchodne centra, mnoho aktivit zadarmo, mnozstvo filmovych hviezd, atd atd... dalo by sa o tom pisat na dlho :)

      Vymazat
  8. Jsem se opět pokochala a jdu plet záhonek :D Těším se na další článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, ty nikdy nezklameš!

      Jinak ti to plení narovinu zavidím, za zahradu bych byla rada a jako teenager jsem na ní různým zvelebováním trávila hodně času :-)

      Vymazat
  9. malé info tak Pharrell bude v O2 arene / Praha 17.9.2014.

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělé potěšení pro oko :o))

    OdpovědětVymazat
  11. Veru, nevIpadá?! U tebe nejsem na chyby zvyklá, tak to se mnou málem praštilo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No konec světa :-D Ted na to koukám, že mi v celém tom slově nějak ujela ruka a vtipné je, ze jsi jedina z téměř tri tisíc lidí co ten článek zobrazili, kdo si toho všiml. Tak na tom s tou gramatikou zase tak zle nebudu.

      Děkuji za upozornění!

      Vymazat
  12. Jee, tolik krásných věcí! Tolik barviček! moc krásné fotky. Právě jsem objevila tvůj blog. Moc se mi líbí tvé příspěvky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika