Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 13. června 2014

Grace, kněžna monacká


Udělalo mi velkou radost, když mne kamarádka pozvala na předpremiéru filmu Grace of Monaco, která jako milý bonus byla podána jako dámské odpoledne. Tedy s doprovodným programem, skleničkou sektu na uvítanou a dalším občerstvením, my si navíc už před odchodem do kina zašly do kavárny, jednoduše jsme středeční odpoledne skutečně pojaly jako dámskou jízdu :-)

Protože miluji Nicole Kidman, věděla, jsem, že z filmu zklamaná nebudu. Ale přesto se dá říci, že jsem od něj čekala trochu více, navíc když kolem něj byl už dávno před premiérou takový rozruch. Chápu, že bylo třeba dodržovat určité historické momenty, ale stejně jsem počítala s něčím kontroverznějším, s více klíčovými momenty atd.



Fotky jsou ze středečního odpoledne a jediné co mě mrzelo bylo to, že kvůli opravdu vysokým teplotám nemělo smysl se nějak více fintit a mohu říci, že jsem neměla pocit, že bych byla obléknutá nějak nevhodně.




šaty: bechick.com, kabelka: Chloe, boty: Bertie, brýle: Miu Miu, náhrdelník: Bijou Brigitte, náramek: Roberto Cavalli













19 komentářů:

  1. ty šaty jsou dokonalý! Já nemám ráda Nicole, takže si film pravděpodobně nechám ujít...

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty jsou krásný a hlavně vám hrozně lichotí v oblasti výstřihu. A ten náhrdelník chci taky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty šaty jsem si zamilovala ještě než jsem je mela doma a modlila jsem se, aby byly dost dlouhé! A ten náhrdelník, no neváhala jsem ani vteřinu ;-)

      Vymazat
  3. typ takýchto šiat milujem, sú nádherné a pristanú ti, wau! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten náhrdelník je opravdu překrásný, připomíná mi mořské korály - perfektně potdrhuje letní náladu a krásně dotváří letní uvolněný outfit, který působí velmi elegantně, žensky a sexy! Skvělá volba Verunko!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to samé v nem vidim ja-moře, korály, pohodu, prazdniny v nem vidim i ja proto jsem si jej poridila ;-)

      Vymazat
  5. Veru to je krásný! Tobě ty šaty tak moc sluší!!! Ach! :) taky bych si taokvé chtěla pořídit, ale jsem na ně asi moc malá :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baruš, vždyť Hanka ktera je prezentuje u Cc je prcek a da se to, tak proc ne tobě? Zkrátit se daji a jejich krása je v reseni zad, které je upravitelne a v pasku, ktery ti podtrhne siluetu!

      Vymazat
  6. Aaach ty šaty, ty jsou nádherné! A ten náhrdelník taky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nechápu, co je na obyčejných černých šatech tak nááááádherného? Mnohé kousky vypadají na ramínku fantasticky, ale stylistická neobratnost, módní zaostalost, nedostatek citu pro vlastní outfit dokáží celek srazit do kolen. A i když jsme si na deficit kultivovanosti, neznalost etikety u Verči jaksi zvykli, na vkus stále není náročná, přesto jisté její modely dokáží i při dosti nízkém estetickém standardu českého národa vykolejit. A záleží i na doplňcích, líčení, účesu, jež se na celkovém dojmu podílí. Verči účes dnes působí značně neupraveně a plastové brýle ala střelnice celkový dojem doslova pohřbí.

    Celek jako takový má do galamour stylu, do kterého se Veronika marně snaží stylizovat, velmi daleko - sandálky z lesklého plastu jsou toho smutným důkazem.
    Stylista.
    .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvého názoru si samozřejmě považuji, přestože jsi nemělo odvahu se pod nej oficiálně podepsat.

      Jen abych to upřesnila, nějaký pokus o glamour vyvracim uz ve třetí větě a považovat Bertie shoes za kus leskleho plastu? Sorry, vrchol buranství a těžkého amatérismu :-/

      Vymazat
  8. Já ti čoveče závidím nošení takových šatů bez podprsenky. Děsně se mi líbí v krátké variantě, ale jaksi by mi všechno nedrželo na svém místě jako tobě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Šáry nemysli si, taky si to musim hlidat kdyz jdu bez podprdy, ale tyhle saty jsou tak skvele resene, ze nevykoukne nic :-D

      Opravdu jsem z nich nadsena, uz jsem je mela trikrat a uvazuji nad tim si nechat ve stejnem stylu usit overal.

      Vymazat
  9. Moc se mi to líbí. Já mám jednoduchost nejraději a ty šaty ti opravdu sluší.
    Hlavně se z toho stylizování a outfitování nakonec nepo..at :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  10. Hm, tak já se musím přiznat, že taky nerozumím tomu, co je na těch šatech tak hezkého. Podle mě Verčině postavě vůbec nelichotí...Brýle a náhrdelník taktéž nejsou šálek mého čaje, kladně bych ohodnotila akorát kabelku a boty. Vlasy za mě bohužel taktéž ne, působí na mě neupraveně. Ale tak co, počkám si na další outfit, v tom se třeba najdu .) Pěknou neděli přeje Karin :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karin, zadny outfit se nikdy nemuze kompletne trefit do vkusu vsem, to je jasné ;-)

      A skvěle jsi napsala předposlední větu, i ja to tak u jinych blogerek vnímám!

      A věř mi, ty šaty jsou na léto skvělé!

      Vymazat
  11. Tak ja sa radím do fanclubu fanúšikov týchto šiat:-). Veronika za mňa veľké ÁNO. Ideálne na leto.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika