Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 22. června 2014

Léto s knížkou aneb soutěž o Módu v ulicích protektorátu


Léto a spolu s ním období dovolených je za dveřmi a já si neumím představit nic příjemnějšího,
než se u vody uvelebit s dobrou knížkou a užívat si sluníčko.

Jednu takovou tady mám pro ty z vás, které jsou mými fanynkami ať už přes GFC nebo Facebooku. Pokud vás zajímá, jak si ženy poradily s nedostatkem látek za první republiky a následujících letech, která ulice tehdy byla hlavní třídou stylu, co tehdy celkově znamenalo slovo móda a mnohem více, určitě vám knihu Móda v ulicích protektorátu doporučuji!

Stačí mi napsat do komentářů, kterou vaši oblíbenou knihu mi doporučujete, nechat na sebe email a být mojí čtenářkou. Výherkyni vyhlásím ve středu 25.6., přeji hodně štěstí!


27 komentářů:

  1. Moje nejoblíbenější knížky jsou Sophiina volba a Jana Eyerová. Za mě mohu rozhodně doporučit všem. A k letnímu opalování jsou super.
    Jurcikova14@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Doporučuji Coco Chanel.. skvělá knížka :-)
    mich.styblova@gmail.com

    PS: Já teď po dlouhé době opět začínám blogovat. Budu ráda za každý komentář :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Teraz čítam Lekcie Madam Chic ale doporučujem Zlatokopku od Lucie Saskovej je to dosť súčasné a zakladá sa to na skutočných udalostiach...
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Mám spoustu oblíbených knih, ale v poslední době jsem propadla humorným románům Kateřiny Petrusové :)
    blueberrypink@seznam.cz
    Sleduji na FB

    OdpovědětVymazat
  5. Yay, tuhle knížku si hrozně moc přeji a strašně doufám, že se ke mně jednou dostane. :) Tak zkusím štěstí tady u tebe. ,)
    Hrozně moc doporučuji knihu Johna Greena Hvězdy nám nepřály. Vlastně všechny jeho knihy, ještě jsem nečetla žádnou špatnou od něco. To samé od Haruki Murakami. V poslední době se mi taky líbila kniha Grace: kněžna monacká :)
    mermaidandmacarons (a) gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. moja oblubena je: na zapade nic nove! :)
    cabin.crew.slovakia@gmil.com

    OdpovědětVymazat
  7. Doporučuju J´adore New York - román z právnického prostředí, ale pobaví se i laik, hlavní hrdinka zastupuje mj. firmu Dior. Příjemné čtení na léto. :-) p.novakova (at) centrum.cz.

    OdpovědětVymazat
  8. Moje oblíbenou knížkou je Jana Eyrová od Charlotte Brontëové. Mám už asi 10 ks knížek na léto, a hodně romantika :) na odlehčení z všedních dní. Lenastajnerova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. ze střední školy jsem si hodně oblíbila Na západní frontě klid, ačkoliv tyto knížky ráda nemám, jsem spíše na ty "slaďárny" a taky Sophiinu volbu, jinak určitě příjemným čtením je Učitel lásky nebo Hrana rozkoše,ale to je docela podobné 50 odstínům, ale jako letní oddychovka super, mám ráda knížky, jen škoda že lidi moc už nečtou... jinak na tuto knížku si brousím už zuby v knihovně, ale jsem x-tá v pořadí a doma v knihovně by byla super :-)
    pozdenova2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Moje nejoblíbenější knížka je Sto roků samoty:)

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký den přeji! Teď čtu Poslední aristokratku od Evžena Bočka a je to skvělé. Cestou do práce na mě ve vlaku koukají jako na blázna, jak se usmívám ;). Jitka

    OdpovědětVymazat
  12. Za mne Noční klub od Kulhánka. Asi úplně jiné než, co většina čte. Nenech se odradit drsným začátkem.

    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Má oblíbená kniha je z trochu jiného než fashion soudku - je to Wir Kinder von Bahnhof ZOO :-)

    v.zimova@mail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Soutěžit o knihu nechci :-) ale letní čtení je cokoliv od Zdena Frýbová.Například Dvě dámy v tísni,Noc jako stvořená pro nevěru,Neděle jako stvořená pro vraždu a další :-)
    Tvoje známá IP

    OdpovědětVymazat
  15. Ja mam nejradeji knizky, ktere jsou inpirativni :) treba Tajemstvi a tomu podobne :) nemam to doma lehke, takze tyhle mi "pomahaji" v tom, abych neztracela nadeji :) petra.krupova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Moje nej kniha za poslední dobu je určitě Mapy času od Felix J- Palma :) Děj se nedá odhadnout dopředu, námět je zajímavý a celé je to velmi čtivé :)
    horackova19@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Veru,nesoutěžím,ale tahle knížka je moc fajn,od Suzanne Kubelka -Ofélie se učí plavat a další knížka Madam dnes přijde později (od té samé autorky).Určitě na ně aspoň jukni...Jinak ti přeji krásné léto.Ivka.

    OdpovědětVymazat
  18. 50 odstínů šedi:-)
    Lexmannova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Doporučuji Roberta Merleho - Smrt je mým řemeslem - dostala jsem se k ní na gymplu, četla jsem ji již před mnoha lety, ale zanechala ve mně nejhlubší pocit ze všech knih, které jsem kdy četla.
    Sleduji tě na FB, lucka.dolezyova@post.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Super, to bych si jako pořádný knihomol moc ráda přečetla. :) Oblíbených knih mám hodně a na léto můžu vřele doporučit jako veselou oddechovku cokoliv od Petra Šabacha (Opilé banány, Hovno hoří atd.).
    Sleduji GFC i FB - Ivana Mikuličková (hezkakytka). hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, mojí oblíbenou knihou je Ostrov od Vistorie Hislop - odehrává se v Řecku a na ostrově Spinalonga, a také cyklus Vlastimila Vondrušky Hříšní lidé království českého - historické detektivky, zatím jich vyšlo 18 a doufám, že další přibudou. A co Tvá oblíbená kniha - nebo knížky? Zdravím, lopatenka@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, mojí oblíbenou knížkou je Bílá masajka. Teď tedy čtu knihu Velký Gatsby, protože film se mi moc líbil a zatím to je taky moc pěkné.
    Zuzisko@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Já mám nejradši všechny knížky od Agathy Christie ;) Hlavně ty, kde vystupuje Hercule Poirot. To je pro mě strašně oddychové čtení. Teď mám ale roční princeznu a bohužel na čtení moc času nezbývá. Každopádně tato knížka mě neskutečně láká- už jsem uvažovala i o koupi ;) Tak třeba se na mě usměje štěstí!

    OdpovědětVymazat
  24. A úplně jsem zapomněla zanechat e-mail :( Tak snad mi to uznáš ještě takto dodatečně :) theresakalouskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Já jsem teď dočetla Hlubší než hrob od Tami Hoag http://www.databazeknih.cz/knihy/hlubsi-nez-hrob-113676
    Drobet mrazivější čtení na teplé dny..
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Snad ještě stíhám :D
    renkiss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Soutěžit nebudu, ale moc by mě zajímalo, odkud je ten úžasný šálek i podšálkem :-). Opravdu kouzelný! Děkuji, Eva.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika