Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 9. července 2014

Timo plavky i pro větší poprsí


Po roce mám pro vás další super kousek od českého výrobce nejen spodního prádla. Timo mi letos nabídlo k recenzi plavky a já mám pro ty z vás, které se chtějí cítit pohodlně a mít větší poprsí pod kontrolou i vody, doporučení na skvělý kousek.


Tyto plavky mohu s čistým svědomím doporučit čerstvým maminkám, sportovkyním a celkově všem, které potřebujete větší košíčky. Výhodou tohoto modelu je možnost nosit pohodlná široká ramínka křížem a díky objemným zpevněným košíčkům s kosticemi vše drží na svém místě. Kalhotky můžete nosit na vysoko a nebo si je ohrnout, model a švy na rubu jsou tomu přizpůsobeny.

U Tima mám tu zkušenost, že obvod u podprsenky trochu povolí a i u plavek mi bylo doporučeno si zvolit menší obvod. Běžně nosím 75DD/E, ale v tomto případě jsem zvolila velikost 70F a musím říct, že sedí jak má.

Jedinou nevýhodu u plavek od Tima vidím v tom, že velikost kalhotek se odvíjí od obvodu podprsenky. Pokud jsem zvolila obvod 70cm, dostanu menší kalhotky, než u obvodu 75cm atd. Musím říct, že u mne to byl trochu problém, protože pokud jsem chtěla aby mi obvod horního dílu pevně držel, když vím, že povolí, velikost kalhotek je pro mne ne úplně nevyhovující. To vidím u plavek za původní cenu 1699kč (nyní zlevněné) jako poměrně omezující a raději bych si sama zvolila, jaká velikost mi vyhovuje více.

Zpracování je opět perfektní a myslím si, že s tímto kouskem budu stejně spokojená,  stejně jako se soupravou spodního prádla z loňska, které po roce nošení nemohu nic vytknout a patří mezi mé nejoblíbenější i nejpohodlnější komplety.








29 komentářů:

  1. Plavky se mi moc nelíbí střihem a přijde mi, že ti vůbec nedělají hezká prsa. Když si nedávno ukazovala ty fotky v plavkách s voňavkami tak tam jsi měla prsa 100x hezčí než tady na těch fotkách ;) Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, článek je o pohodlných plavkách na velká prsa a rozhodně nelze srovnávat trojúhelníkové bikinky s těmito plavkami.

      Vzhledově možná vypadaly lépe, ale pokud máš pětky prsa a chceš aby ti držely kde mají, nezařezávala se ti ramínka a cítila ses pohodlně, rozhodně bych zvolila tyto.

      Ono ne každý má postavu či chut nebo věk nosit prťavé plavky a Timo vnímám jako plavky pro všechny věkové kategorie :-)

      Vymazat
  2. Plavky jsou krasny a Tobe moc slusi! Je na nich videt, ze udrzi vse na svem miste! :-) Vypadas jako vodni vila. A mas nadherne nausnice.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci děkuji, s nimi se nebojim skakat do bazénu ani hrát volejbal ;-)

      Vymazat
  3. Jsi úžasná. Tvoje tělo by měly publikovat všechny periodika. Snad by holky přestaly mít v hlavách naprdíno a přestaly se trápit hlady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale Šáry :-*

      Jinak je fakt, že od počátku blogu propaguji ženské tvary a nijak se tím netajím.

      Každá máme nějakou stavbu těla a na každé z nás se dá najít něco krásného, co stojí za povšimnutí.

      Já byla hodně hubená celou pubertu a nemyslím si, že by bylo o co stat. Jsem vděčná za hezkou ženskou postavu a taky si musíme uvedomit, že ani ty modelky z časopisů ve skutečnosti nejdou tak dokonalé ;-)

      Vymazat
    2. Já to tady nechci rozpitvávat, ale mám podobné tělo jako ty (i když o pár cm menší :) ) a vždycky jsem měla a vlastně mám komplex ze svého břicha a tak dále. Proto mě nesmírně těší, že někdo jako ty ukazuje to co ty :). Zní to blbě, ale je to tak.

      Vymazat
  4. Tento strih plaviek sa mi nepáči a myslím, že ti pridávajú na veku ani nelichotia tvojej postave. Ja mám tiež veľké prsia ale také som ich chcela mať a som za ne rada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači, já jsem za své míry také ráda a taky mám ráda pohodlí.

      Tahle podprsenka má stejný střih jako spodni pradlo z lonska a i když může někomu připadat pro starší, tak si říkám, proč ne?

      Blog čtou různé věkové kategorie a i já dám občas přednost pohodlí před sexy vzhledem. Ostatně, plavky ráda střídám a každé si jednou za čas najdou svoji příležitost ;-)

      Vymazat
  5. Plavky se mi take nelibi, na Tebe Veru se vuuubec nehodi! Hezky vecer, Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andreo, na mě se podle mého nehodí zaříznuté šnůrky, když chci mít při sportu prsa pevně na místě.

      Navíc človek nemůže být sobec, ono ne každý má postavu jakou mám já a i přesto mohu říci, že se mi ty plavky líbí a moc ;-)

      Vymazat
  6. S chválou na plavky Timo musím jenom souhlasit! Nejenom že si u nich vyberou ženy s většími vnady, ale vyberou si i ženy s kily navíc - to o mnoho značkách nelze vůbec říct. Mám od nich druhé plavky a spokojenost s oběma je maximální. První mi sloužily snad 5 let a nebylo to na nich vůbec poznat.
    Tvůj model není možná z těch nejvíc sexy kousků na světě, ale je vidět, že ti skvěle padnou a vše by udržely tam, kde mají. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíťo děkuji za vzkaz!

      Čtenářky by si měly uvědomit, že ne každý má štíhlou a pevnou postavu a upřímné, kdo se cítí dobře v zaříznutých plavkách?

      Tyhle jsou idealni i pro výraznější křivky a hravě schovají nějaký ten špíček ;-)

      Chápu, že při věkovém rozpeti čtenářek 18-45let spoustě tyhle plavky nesednou do vkusu, ale i kdybych byt jedine zene pomohla diky tomuto clanku padnouci plavky, stoji mi to za to ;-)

      Vymazat
  7. Ach Timo...:) Mela jsem pred lety od nich uplne tu NEJlepsi soupravu, tmave modrou s puntikama a muzu potvrdit, ze prsa skvele drzela:) Ani jsem nevedela, ze Timo jeste existuje (neziju bohuzel v CZ:(, budu to muset pri navsteve Prague omrknout:) Jinak tyhle plavky se mi taky nejak extra nellibi, ale zato fotky jsou skvely, ta modra se zelenou..Takova dzungloidni atmosfera, hlavne ta predposledni fotka je super - Amazonka v pralese:) J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pěkný vzkaz, sama mohu potvrdit, že jejich prádlo je výborné a až budeš mít do Čr cestu, určitě se stav omrknout ;-)

      Vymazat
  8. Teď jsem se dívala na stránky Timo. Tyto plavky (číslo výrobku 8805) mají zrovna se slevou ve výprodeji. Asi už starší model.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi nemusela hledat, přímo v článku je na plavky uvedený odkaz včetně zmínce o slevě ;-)

      Já si na nejnovější kolekce co se týká plavek zase až tak nepotrpím, mám doma i pět let staré kousky. Ale tohle je letošní model a myslím si, že je skvělé, že Timo zahájilo letní slevy spolu s ostatními značkami a my máme na pocatku leta si poridit nove plavky za peknou cenu ;-)

      Vymazat
    2. Promiň : civěla jsem na plavky a nečetla článek : ). Babička nakupuje podprsenky zn. Timo v Globusu a chválí i jejich kalhotky. Právě v tom Globusu to mají za výhodné ceny a zajímavé slevy až 50%.

      Vymazat
    3. Míšo, to budou určitě ony, vím že i v Globusu nějaké modely prodávají a slevy ted mají i na webu. O podprsenkách jsem psala před rokem, nejsou to žádné super sexy kousky, ale pokud se člověk chce cítit pohodlně a nemá extra velký dekolt, jsou perfektní. Já na tu svoji nedám dopustit!

      A víme, že babičky poradí nejlépe :-)

      Vymazat
  9. Co ten špek na zádech?

    OdpovědětVymazat
  10. Plavky za to nemůžou, Veronika vypadá na čtyřicet plus a ty plavky to jen zvýraznily. Verčo, zauvažuj nad dermálníma nitěma na ty syslíky, není to žádná ostuda. Jaktože ti to začalo klesat hned po dvacítce? I ten ret máš popadlý, uvolněný. Nemáš nějak špatně aplikovaný botox nebo výplně? To vypadá jako povolené svaly v celé spodní části obličeje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, ale ty tedy budeš odborník na slovo vzatý, pokud dáváš dohromady spodní část obličeje a botox..

      Vypadám jak vypadám, člověk by se měl smířit s tím že stárne, čeká nás to všechny a zbytečně neřešit každý detail.

      A máš pravdu, plavky opravdu nemohou za to, jak kdo vypadá v obličeji, tedy alespoň doufám :-D

      Vymazat
    2. Samozřejmě zbytečné řešit každý detail ;-)

      Vymazat
    3. Tak Veronice je, pokud vim, kolem 30 let, tim padem uz nemuze mit postavu a oblicej jako dvacitka :)

      Vymazat
    4. Překvapivě, že? :-D

      Někteří prostě moc prožívají ty modelky a herečky, co vypadají na billboardech a v telce už dvacet let stejně, ale měli by občas mrknout i na jejich reálné fotky, čas prostě nezastavíme.
      Doporučuji se s tím smířit a ne mne posílat na zákrok, na který chodí padesátileté ženy. To je opravdu přehnaný hon za dokonalostí a předchozí pisatelky je mi celkem líto, jestli v mém věku už něco takového absolvovala. Co bude dělat v pětačtyřiceti? ...

      Vymazat
    5. Co by za to daly některé 20-leté ('ale i náctileté) mít tak krásnou pevnou postavu jako Veronika. Mladé slečny jsou dnes dost obézní, pupkaté, bez ženských tvarů, max. velký zadek. A taky závistivé, což se projevuje na tomto blogu v poslední době dost často. Je vidět, že jsou prázdniny :)
      Verunko, Tebe moc obdivuju s jakým nadhledem a humorem to přecházíš.
      Michaela

      Vymazat
  11. Plavky se mi na tobě taky nelíbí, jsoou spíš pro starší :( ty máš super postavu, mladistvý vzhed, tak na tobě radsi vidim něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  12. Musím jen souhlasit ,že Timo má velmi kvalitní jak spodní prádlo ,tak plavky.Bohužel mám také stejný problém malý obvod70 a větší zadektakže kalhotky tak 75 ,tudíž s plavkami celkem dost problém.Nakonec jsem koupila soupravu 8681 a jsem moc spokojená.Koupila bych si klidně i další.Dáša

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika