Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 12. srpna 2014

Agent Provocateur Fatale Pink Eau de Parfum


Dnes bych vám ráda exklusivně představila nový parfém značky Agent Provocateur Pink FATALE a tomu jsem také přizpůsobila fotky doprovázející článek. Věřím, že vzbudí emoce a o to mi šlo, protože Agent Provocateur považuji za synonymum všeho sexy, provokativního a smyslného.

 Tuto společnost jenž se svou ženou v roce 1994 založil syn návrhářky Wivienne Westwood Joseph Corre, znáte především díky luxusnímu a jedinečnému spodnímu prádlu oslavujícímu a posilujícímu ženskost. Dnes si ale povíme o jejich nejnovějším parfému- FATALE Pink!


Pink FATALE je smyslná vůně se svěžestí květin pro moderní femme FATALE využívající opojnou návykovou vůni k okouzlení jejich milenců, aby byla navždy zbožňována. Podmanivým půvabem a krásou ve stylu starého Hollywoodu, tato femme FATALE vyzařuje důvěrou, které ji všechny ženy závidí. Je ženou, kterou všichni muži chtějí...ale nemohou ji mít!


Diamantový vzhled flakonu, jeho ostře broušené hrany a roviny vyjadřují nesčetné tváře ženy, připoutávající k sobě pohledy okolí. Inspirován strukturou Agent Provocateur, je krabička plasticky vzorovaná a dělá dojem již před vytáhnutím samotného elegantního flakonu.


hlava: zmrzlá středomořská mandarinka, květ hrušně, návykový yuzu krém
srdce: noční květ datury, květ kamélie, aijský růžový lotus
základ: měsícem ozářený bambus, pižmo, indický černý šafrán


K dostání na Sensualite.cz ve třech velikostech.


Za dokonalé splnění mých představ o fotografiích pro tento článek děkuji  Martinu Lejskovi!

45 komentářů:

  1. Veru, klobouk dolů, moc pěkné fotečky a na parfém mrknu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. wow, Veru, rozhodně palec nahoru za odvážnost, ale ty si to můžeš dovolit a k téhle značce se to fakt hodí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, jakmile jsem věděla, že se mi dostane do rukou Agent Provocateur, hned jsem měla o fotkách jasnou představu ;-)

      Vymazat
  3. Teda! Tak to je krása! Moc se ti to povedlo :-) Vypadá to luxusně!!!

    OdpovědětVymazat
  4. VERUŠ, ty to umíš vynést!!!!
    Parfém jsem neznala, asi budu potřebovat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Chtěla jsem, aby parfém vynikl a zaujal, navíc fotky nekde na poličce by neuspokojily mé kreativní já ;-)

      Vymazat
  5. Verísku,tady jsi nádherná,krásné smyslné fotky :-)Natálka Zlín

    OdpovědětVymazat
  6. Hm, tak to jsou nádherné fotky- líbí se mi provedení i ten smyslný náboj! Jako sleduju tě už dlouho, ale ty jsi čím dál lepší ;) Spodní prádlo je opravdu luxusní.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsi tak krásná ženská, přistihla jsem se, že nečtu ale pořád dokola koukám na fotky...

    OdpovědětVymazat
  8. Ta třetí fotka je nejkrásnější, jak z nějakého luxusního časáku... A vypadáš na ní nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  9. Teda, moc ti to sluší a přitom fotky nesjsou vulgární:)

    OdpovědětVymazat
  10. Teda, čtu článek o parfému a o parfému nevím nic. Naprosto mě totiž uchvátily ty fotky a nic jiného nevnímám. Sexy a provokativní, ale přesto vkusné, super!
    Tak a já si jdu přečíst znovu, co píšeš :-D.

    OdpovědětVymazat
  11. Na té třetí fotce bych tě nepoznala, nejsi si podobna:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však kdo říká, že jsem to já? Jsem tam nastrčila modelku, ať nemá fotograf moc práce s retuší ;-)

      Vymazat
  12. Veru tak ta treti fotka je absolutni bomba! Jako z casaku jak tady uz bylo zmineno! Jen tak dal! Xx

    OdpovědětVymazat
  13. A ted se koukam poradne a ta ctvrta fotka je super taky- ten parfem a ty v pozadi...absolutne perfect!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, ta byla má vysněná a jsem ráda, že se ji fotografovi povedlo nafotit snad ještě lépe, než jsem si představovala.

      Vymazat
  14. Jo, retuš dělá divy, co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píše stokilová upocená zapšklá žena? Tobě by ani ta retuš nepomohla, zlato! Běž si místo vysedávání a závidění u pc zaběhat.
      Jsi nádherná Verčo, klobouk dolů!y

      Vymazat
    2. Tak mě ta retuš taky uhodila do očí. Ne každý, kdo jen slepě neobdivuje, je stokilová upocená zapšklá apod. To je oblíbený argument těch, kteří nevědí, jak by druhé ho urazili, ale to je přece mezi dospělými pod úroveň... Podle mě má Verča krásnou pleť, tak je naopak vyretušovaného obličeje škoda, ale to je jen můj názor. Fotky a provedení se mi moc líbí, jen útočení typu "tobě by ani ta retuš nepomohla", když jeden neví, jak pisatelka názoru vypadá, mi přijde jak od děcka ze základky a dost ubohé, navíc to tak povedený článek s fotkami dost shazuje. Ale pobavilas, to zas jo. :-D Eva

      Vymazat
    3. Ono Evi nemusíš slepe obdivovat aby jsi pochopila, že trocha retuše (vyhzani, sjednoceni barvy) k profi focení jaksi patří.

      Shodila se především původní pisatelka, nebo ti to prijde jako příjemný tón?

      A pokud bych mela dělatclanky tak, aby fotky byly perfektni, ja nebyla napadana z toho že jsem tlusta/hubena/stara/mlada/retusovana/neretusovana, tak se na to muzu rovnou vyprdnout, protoze dokonaly není nikdo.

      Navíc článek jsem psala ohledně parfému a ne proto, aby si na me někdo léčil kompkexy. Protoze ver mi, ono to lze napsat i slusnou formou ktera mi dá něco do budoucna. A možná by ses opravdu divila, kdyby jsi tu pisatelku viděla, párkrát už se u mne někdo nachytal a ten popis naprosto odpovídal. Ono kdo je vyrovnany a sam se sebou spokojeny se nebude jinemu posklebovat. Ano, konstruktivní kritiku vitam, ale o te se v pripade anonyma nejednalo. Tak to proste od jine ctenarky schytal, koho by ty řeči taky bavily, že?

      Tak už to v zivote chodi, ja jsem s fotkami spokojena, radost ze skvělých ohlasů si nenecham zkazit a dal to neresme. Ono na každém clanku u každé blogerky se najde něco, kdo snad na fotkach nechtěl vypadat dobře? Ja bezne fotky neupravuji, tak jsou ty dnesni možná hodně kontrastní. No a?

      Doufám že se chápeme, vím ze to se mnou myslíš dobře, ale člověk na ty rypaly občas asi fakt nemá naladu a jak vidím, nejsrm jedina. Ale nehodlam tady nic rozpoutavat, to bychom opravdu byli jak deti na pískovišti ;-)

      Vymazat
  15. Tak to tedy klobouk dolů, ndherné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  16. Nejvíc se mi líbí ta poslední fotka, je správně tajemná :) A taky se musím přiznat, že z článku jsem si moc nevzala, pořád jsem koukala na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné fotografie, vše tak akorát. Moc se vám povedly. Myslela jsem si, že ta první je reklamní, oficiální. Jen mini pidi drobnost mi říkala, že v časopise by modelka měla úplně novou podrážku. To je ale vážně jediná věc. Nádherné!

    OdpovědětVymazat
  18. Och tak tieto fotky sú nádherné!! Vyzeráš na nich skvelo, normálne mám chuť si ísť ten parfém kúpiť len kvôli tvojim fotkám a nemusí mi ani voňať.. :-D

    OdpovědětVymazat
  19. Fotky jsou nadherny, jsi prekrasna! Fakt zena s velkym Z!!! Jediny co mi na tech fotkach malicko vadi (ja vim, mam moc jedovy oko), je na prvni a treti fotce pretocene lemy (gumicky) u spodniho pradla.. Skoda, ze Te na to fotograf neupozornil.
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si toho později všimla, co už nadelame, zas tolik do oci bijící to není. Poučení pro priste-mit u sebe asistentku ktera pohl7da to, co ja nebo fotograf prehledneme ;-)

      Vymazat
  20. Ta třetí fotka je krásná. A ta poslední také, jenom ta první mi přijde taková... trošku jako z porna (ale to je čistě můj problém, že) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je i tak myšlena (a to jsem ji sem dala v cenzurované verzi). Přiznám se, váhala jsem zda ji sem opravdu dát, ale myslím si, že myšlenku Agent Procateur vystihuje dokonale a bez ni bych tento článek nemohla považovat za kompletní. Je lehce kontroverzní, ale jsem ráda, že jsme do ní šli.

      Vymazat
  21. Je úžasné,jak umíš vizuálně předvést parfém...aniž bych tu vůni cítila,mám dost velkou představivost:-D Už u vůně Clean to bylo super,ale tohle je božské,lechtivé,svádivé s nádechem tajemna...Už jsem tu vůni zmerčila,ale nyní mám obrovskou chuť ji mít a připadat si tak krásně,svůdně a něžně jako vypadáš na třetí fotografii...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji drahá, v parfémech jsem se opravdu našla, myslím tím kreativní stránku článků. A přesně takové pocity jsem chtěla ve svých čtenářkách vyvolat, ta vůnè sexy a svádivá, ale dle okolností může působit i něžně ;-) Jednoduše FEMME FATALE!

      Vymazat
  22. Tak jestli mě něco opravdu naštvalo, tak to, že těch fotek je tak málo! ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Veronika,
    Ja mám pre zmenu iný názor ako väčšina, mne sa náramne páči 1.fotka, no ospevovana 3.vôbec. Podľa mňa ti tá fotka vôbec nelichoti, pridava ti kilá, zosklivuje postavu aké hlavne tvoja inak krásna tvar má fakt nepekne tvary. Z môjho pohľadu je to na profi fotenie veľmi nepodarena fotka, vôbec tá tam nespiznavam, usvedčili ta len znamienka. Prepáč za kritiku. Ináč klobúk dole ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj!

      Tohle za kritiku urcite nepovažuji, to se neboj. Jsem naopak ráda za každý slusne podaný nazor. Jak vidíš, každému se líbí něco jiného a ono to nejde brát až tak vážně. Nejsem žádná modelka a ani me nefotil mě fotograf z Vogue ;-)

      Vymazat
  24. Perfektní fotky! Jako bych parfém cítila až doma! Vážně klobouk dolů! :o)

    OdpovědětVymazat
  25. Můžeš trochu popsat své dojmy z parfému, pocity....? Nejlepší je bezdebaty foto č. 1, tomu říkám smyslnost,,...ale stojí ten parfém opravdu zat to?

    OdpovědětVymazat
  26. Perfektní fotky, konečně nějaká blogerka, která má odvahu. Mně osobně se nejvíc líbí ona "porno" fotka číslo 1. Naopak u chválené třetí mi nějak nesedí barvy, jiný odstín u nehtů, stínů a prádla, moc mi to k sobě nepasuje, plus malý detail v podobě přetočeného pásku u podprsenky. Jinak smekám, nádherná ženská postava.

    OdpovědětVymazat
  27. Veru, wow! Tak tyhle fotky jsou luxusní! Líbí se mi všechny, nejvíc však první fotka. Ta tenhle parfém úplně vystihuje! Taky mě štve, že je těch fotek tak málo! :-))) Jsi moc krásná žena, máš nádhernou dokonalou postavu! Jsi nejlepší blogerka! A tento parfém jsi vystihla opravdu dokonale! Fotky jsou jak z časopisu. Jana

    OdpovědětVymazat
  28. Myslím, že by ses fakt měla stát jejich oficiální tváří. Resp. tělem:-D

    OdpovědětVymazat
  29. Teda upřímně jsem ráda, že jsem o parfému četla dříve na jiném blogu, kdybych ho jako první objevila tady, tak ani nepřemýšlím nad koupí či vyzkoušením, nezlobte se na mě, ale působí to lacině a nevkusně. :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika