Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 10. srpna 2014

Dokonalost je v produktech, které používám..


Díky spolupráci se Sensualite.cz , od nichž jsem vám představila již několik produktů, jsem měla možnost poznat značku Maria Galland Paris

Maria Galland Paris je svět exklusivní tělové a pleťové péče-potěšení pro tělo i duši. Svět v němž je vnitřní a vnější krása v harmonii.

Protože se mi sešlo od této značky více kousků, rozhodla jsem se pro vás s nimi nafotit a popsat jednoduché líčení. Myslím si, že jsem již dříve zmiňovala, že se moc nemaluji, klasický makeup například nepoužívám vůbec a ani zvýrazňování očí příliš neřeším. 


Má pleť je normální až smíšená, na pupínky nijak netrpím a jediné co potřebuji a doporučuji všem, je hydratovat. V líčení preferuji trochu srovnat barevný tón, zvýraznit tváře a rty.


Na vyčištěný a nakrémovaný obličej jsem nejdříve použila korektor a rozjasňovač Touche Eclat od YSL (odstín 01) a to v partii pod očima, abych zakryla tmavší místa. Následně jsem pro sjednocení tónu pleti nanesla prsty hydratační tónovací krém Marie Galland (béžová 01). Tento BB krém doporučuji pro ty z vás, které preferují béžové/narůžovělé odstíny, nemusíte se bát nežádoucího žlutého či oranžového tónu. Já jsem aktuálně mírně opálená, tedy už žádná vyloženě bledule a béžová 01 mi sedla dobře. Nevidíte barevný rozdíl, nezvýrazňuje vrásky, nezalézá do pórů a ani mi nedělá šupiny v oblasti nosu či u obočí. Pro můj typ pleti (i váš podobný) tedy ideální záležitost a natolik jsem si jej oblíbila, že jsem si jej zvolila i pro líčení při profi focení. V úterý můžete očekávat asi nejodvážnější článek v historii blogu, ale bude stát za to, to vám slibuji!



To vše jsem poprášila svými oblíbenými meteority Guerlain (04 Doré) a pustila se do barviček. Kontury lícních kostí jsem si lehce zvýraznila letošní limitkou Terracotta Sun Celebration Guerlain a pro svěží vzhled tváří ráda používám tvářenku Sleek Pixie Pink. Skvělým pomocníkem pro dokonalé obočí je ,,neviditelná" vysouvací tužka s kartáčkem Sleek (Dark 718).

A jako třešinku na dortu jsem si na rty aplikovala krémovou rtěnku Maria Galland (Rouge Royal 31) v dokonalé červené barvě, kterou bych doporučila už jen kvůli tomu, že vám opticky dokonale vybělí zoubky! Vyhovuje mi také v tom, že je skutečně krémová, tedy mi dokonale hydratuje i suché rty, zvláční je a vyživí. To se trochu projevuje při nanášení, poradím vám chvíli počkat s promnutím rtů (můj zvyk), až trošku zaschne, jinak se vám barva rozprostře nerovnoměrně, flekatě. Stačí ale opravdu jen chvilku počkat a máte dokonalé rty po všech stránkách, i díky ostrému hrotu, který perfektně a jednoduše vykreslí kontury.




A to je vše! Pro lepší efekt jsem si nijak nelíčila oči, ani si nevzala žádné šperky, aby neodpoutávaly pozornost od zbytku obličeje. Výsledkem je dle mého přirozeně působící rozzářená pleť a věřte mi, nepoužila jsem na fotky žádné retuše ani jiné úpravy :-)



24 komentářů:

  1. Verčo super, tohle je nalíčení, které vyloženě preferuji! Flawless look:)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný vzhled, máš krásně rozzářenou pleť. I když jsme tě u nás na blogu hromadně označily jako zimní typ, můžeš si díky svěžesti a mládí dovolit i tyhle teplejší barvičky :) To se někdo má!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani děkuji! Určitě mi ta diskuze pomohla, začala jsem se na barvy více zaměřovat, ale občas neumim poznat co jsou studene a co teple tony..

      Vymazat
  3. rada by som sa spýtala ako často chodíš už na pravidelné dopĺňanie mihalníc..vyzerá to úžasne a určite to uľahčí rána s výsledok je vždy dokonalý..len to asi dosť ničí vlastné mihalnice nie?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono když se nad tím člověk zamyslí, tak kdybych měla zničeně řasy či lysiny, těžko by po třech letech bylo na co ty řasy aplikovat a výsledek by nevypadal takhle.

      Viděla jsem samozřejmě špatnou práci, kdy slečna měla řasy slepene do chuchvalcu, spravne nesmi byt ani dve dohromady, taktez nesmi byt videt hrudky lepidla a nebo rasy zbytecne dlouhe, u tech jde velmi brzy videt, ze zacinaji ridnout.

      Ja chodim na doplneni po 3-4 tydnech dle toho, jak je treba a kdy jsem v Čr.

      Vymazat
    2. Ahoj Veru,

      chodíš na řasy v Olomouci? Doporučíš někoho?

      Vymazat
    3. Ahoj,

      ano v Olomouci. Má řasařka už má stop stav, ale ozvi se mi na by_veronica@centrum.cz a zkusím se ti u ni primluvit.

      Vymazat
  4. Máš skvostnou pleť!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, chce to o ni denně poctivě pečovat, neflákat čištění a zbytečně plet nezatezovat nanosy licidel.

      Vymazat
    2. Přesně, jak říkáš. Já si takhle bohužel docela v mládí pleť poničila. Ale lepší na to přijít později než nikdy.

      Vymazat
    3. Přesně jak říkáš, raději pozdě než-li později. Zrovna nedávno jsme se o tom bavily s nynější kosmetičkou a ja si až po letech uvědomila, že mi tehdejší kosmetička, ac jsem k ni chodila s pupinkovatou pleti od patnácti let, nikdy nedala sebemenší doporučení jak o obličej pečovat a ja sama objevila nejakapletova mleka, tonika a hydratační krémy až před pár lety. Pro matku bylo samozrejme nejjednodušším resenim me odvést na gynekologii a v tom věku mi nechat napsat Diane35. No ještě že je tahle hloupa a omezena doba za námi a i dvanactilets slečna je schopna si na internetu najít, jak o sebe pečovat ;-)

      Vymazat
  5. super, Veru :) nemám ráda přehnané nánosy makeupu, tohle je opravdu přirozené, ale krásně upravené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru díky, tak si předstvuji že by měla vypadat každá nalíčená pleť.

      Jakmile jdou videt nanosy licidel, je neco spatne :-\

      Vymazat
  6. Ano, pleť máš opravdu překrásnou! A ta rtěnka je super, ale bez vyzkoušení si netroufnu koupit.

    A neplánuješ nějaký článek o řasách? (Měla jsem dojem, že tu už něco podobného bylo, ale Google mlčí...) Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, o řasách jsem se zmiňovala trosku vice už před par lety v článku ,, Jak vypada muj den", staci když si najedes pod clanek na okenko ,, prohledat muj blog" a zadáš heslo ,, řasy", je to hned ten první odkaz.

      Jinak ta rtěnka je uplne jina než stránkách, ja se ridila názvem a vlastně jsem uvedla tři odstiny a nechala to na manazerce Sensualite, aby mi vybrala tu nejvhodnější a je fakt, že se mi o pět skvěle trefila do vkusu ;-)

      Vymazat
  7. Zrovna jsem chtěla napsat, že fotce na webu ABSOLUTNĚ neodpovídá, to je škoda :-(. Mám Dior serum, je skvělé, ale ráda bych co nejlepší (tj. slušivou, krásnou, pěkně držící a hydratační ;-) ) rtěnku, klidně i za víc peněz, víc jak dvě nemívám nikdy, takže si investici dopřeju... Třeba si jednou dopřeju Terrybly :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to škoda s těmi ofiko fotkami, ale věřím, že pokud toužíš po takovém nafialovělém odstínu, na Sensualité by ti jistě doporučili vhodnou alternativu, já byla vždy spokojená. I tento odstín a BB krém mi byl zaslán v odstínu dle mých požadavků a parametrů pouze na základě emailové komunikace a sedí skvěle :-)

      Vymazat
  8. Moc se mi líbí ty tvoje červeňoučké tvářičky :)))♥
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  9. Krásně napsaný článek! Máš opravdu bezchybnou plet a roztomile růžové tvářičky! Budu se ráda inspirovat produkty, které používáš! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Veru a jaký používáš hydratační krém? Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko, používám Dior Hydralife, který střídám s denním a nočním La Praire Cellular.

      Vymazat
  11. Verunko, vypadáš naprosto báječně! Závidím ti (v dobrém slova smyslu) krásnou pleť, i když je mi jasné, že není "zadarmo". Taky se snažím používat minimum líčidel, ale mám pigmentové skvrny, takže něco používat potřebuju, aby se pleť sjednotila. E.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika