Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 10. září 2014

Buďte s YSL ještě krásnější!


Víte, já při čekání na letadlo nikdy neodolám šmejdění ve Free Shopech. Často tam narazím na nejnovější limitky i klasické novinky a to u většiny mých oblíbených značek, takže nemusím obíhat parfumerie při jejich shánění. Dá se říci, že většina mé YSL dekorativky a taktéž parfémů všech značek je pořízena na letištích z celého světa. Málokdy odolám zajímavému kousku, které jsou pro mne i takovou milou formou suvenýru.

No, už je to prostě takový můj rituál, co nadělám :-)

Pár věcí, které jsem si přivezla z poslední cesty, jsem vám zdokumentovala, ono standardně je YSL kosmetika v krásných obalech, které člověka uchvátí i při pohledu na ni potěší. Navíc ji považuji za voňavou, kvalitní, luxusní. A aby to dnes nebylo povídání jen o této značce, představuji vám další záležitost z mé mánie po La Petite Robe Noire od Guerlain. Tedy cestovní vůni ve spreji Mou Eau Pour Le Voyage a mohu říci, že toaletka mi z nich všech voní opravdu nejvíce. Příjemným bonusem je, že jí tato forma použití na výdrži nijak neubírá, cítím ji na sobě i na oblečení (také na noční košilce se ráda přihlásí, což před spaním miluji).



YSL Baby Doll Kiss & Blush Fuchsia Désinvolte


Báječné multifunkční líčidlo, rtěnka a tvářenka v jednom. Nejdříve jsem trochu váhala, zda aplikátor opravdu používat i na rty, z důvodu ohrožení trvanlivosti samotného produktu, ale nakonec jsem se rozhodla, že si barvu do rtů budu vklepávat prsty. Není to sice až tak praktické, ale i tvářenku je třeba rozetřít tímto způsobem.

Zvolila jsem odstín Fuchsia Désinvolte. Na následujících fotografiích můžete vidět, jak vypadá na tvářích a při lehčí i výraznější vrstvě na rtech. I když by vás mohla ta sytě růžová odradit, není to žádná válečná barva. Naopak, dodá tvářím nádherně svěží vzhled, což jste mi milými komplimenty potvrdily i v jednom z minulých článků. Konzistence na rtech je příjemná, nevysušuje a voní stejně jako mé mnohaleté stálice YSL Golden Gloss, ale je to spíše rtěnka než klasický mlaskavý lesk.







YSL Fetiche Couture Eye Palette


Proč jsem vlastně ke stojanu se zlatou kosmetikou zamířila? Vyhlédla jsem si předem jednu matnou paletku s očními stíny. Třpytivých mám dostatek, navíc nemám ráda, když blýskátka cestují a přece jen, matné vypadají přirozeněji, nenápadněji.  Už jsem tu svoji měla v ruce a pak jsem tam zahlédla tuhle aktuální limitku lemovanou kůží Fetishe Palette. Barvy jsou téměř totožné s původním úmyslem, no nebudu to více komentovat :-)

Součástí balení je i několik návodů, jak stíny použít. Tedy, kterým kde oko rozjasnit, jaký je vhodný pro podklad a nejideálnější odstín pro linky. Víte, já nejsem žádný makeup guru. Líčím se minimálně a na fotkách nemám pudr ani zatřené kruhy pod očima. Ale jak jsem si tak paletku doma po ránu prohlížela, chytlo mě to a bez základu si s barvičky nanesla. A proč vám to rovnou nenafotit? Pro menší představu to snad stačí, jen škoda, že jsem na očích tu temně modrou nezachytila lépe.



15 komentářů:

  1. Teda, tady jsi opravdu krásně nalíčená :) Od YSL bych někdy ráda vyzkoušela rtěnky... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru děkuji, ale opravdu jsem na sobe jen zkousela ty barvicky :-D

      Vymazat
  2. Krásné kousky! Když to pak na letišti vidím, tak se ani nedokážu rozhodnout, co si pořídím. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  3. Ta paletka je opravdu krásná, ty barvy se mi moc líbí. To multifunkční líčidlo bych asi nevyužila, ale tu paletku bych brala hned :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Pekne Verco, mas na ty fotce i linku na ocich?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dá se to tak říct. Jen mi prijde uprostred oka jakasi nedodelana.

      Pouzila jsem na ni stiny z paletky (nahore modry, dole a na ocasek hnedy) a placaty stetec na linky.

      Vymazat
  5. Tobě ty růžové odstíny prostě sluší! Tvářenko-rtěnka vypadá moc dobře. Naštěstí ji nepotřebuju a nevybrala jsem si odstín. Ale je to teda mor!
    A dodatečně blahopřeju k rotvikovi na kabelce! Já bych ji nekoupila, ale ty jsi prostě hravá a nebojíš se toho, paráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, vazne nevybrala? Ve stojanu.jsem tehdy zahledla jen tri a vice jsem to tehdy nezkoumala, ale nabidka co mi vyjel google je uzasna a urcite si poridim jeste i neco bronzujiciho ;-)

      A rotvika jsem moc moc chtela! Byla to trochu bojovka, ale vis jak to s kabelkami mame. Co existuje, to sezeneme :-D Diky!

      Vymazat
  6. Díky za tenhle článek a ano, vypadá to úžasně a tobě to opravdu moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Lak je k tomu stejny odstin? Vypada pekne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, lak je trošku jiný. Je to matný BarryM odstín Miami a na něm rychleschnoucí nadlak od Revlonu.

      Vymazat
  8. Na rtech krása a paletka se mi líbí taky :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. kolik prosím stojí kiss&blush na letišti? díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zrovna dnes jsem se v Sephoře při pořizování dalšího odstínu divila, že za něj chtěli necelých 1100kč, když jsem si jej v Anglii pořídila za 21£ což je kolem 700kč a ani v Debenhams nestál o moc více než na letišti..

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika