Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 15. září 2014

Dopřejte si kdykoliv víkendový odpočinek i skvělou péči v salonu Weekend


Jak jsem vás navnadila již v minulém článku, dnešní povídání bude o speciálním ošetření pleti Profilift  francouzské značky Maria Galland, od které jsem vám nedávno několik produktů představila a mám s ní báječné zkušenosti.

Na tuto proceduru jsem byla pozvána do salonu Weekend v Brně, s jehož eshopem Sensualite.cz již nějakou dobu spolupracuji. Jistě chápete, že takovou nabídku jsem jako milovnice kosmetiky, všeho krásného a kvalitního nemohla odmítnout, navíc se o zajímavou zkušenost ráda podělím i s vámi, mými čtenáři.


Profilift je 3D ošetření, které má zaručit viditelné zpevnění a projasnění pleti. Kontury obličeje jsou znovu definovány za použití vysoce efektivního koncentrátu a především jedinečné masáže působící do hloubky za použití specifických pomůcek a technik shiatsu. 

A já vám z celé této procedury přináším menší reportáž!


Pro začátek jsem si odložila oblečení a za doprovodu relaxační hudby šumění vln moře jsem se v županu položila na lůžko a odevzdala se zkušených rukou slečny Ireny..



Úvodem mi byla odlíčena pleť obličeje, krku a dekoltu, produkt se nesmýval, ale odstranil přikládáním ubrousku. Následoval tonik mimo oblast očí a rtů, po kterém přišla na řadu masáž pomocí peelingu.



Po té jsem si mohla začít užívat to nejlepší-modelaci obličeje shiatsu tahy, tlaky kolem očí a svalovou masáž doplněnou o rolování, protahující a hnětací tahy se štědrou vrstvou krému. Následovala aplikace séra Profilift lehkými vyhlazujícími tahy.




Nejdříve mi kosmetička zpracovala jen půlku obličeje, proto kontrola v zrcadle ještě před koncem procedury :-)



Tedy na definitivní závěr mi byla na 15minut aplikována maska a já byla obmotána obvazem jako mumie, aby se mi vše zpevnilo a přicuclo kam má.




Nakonec nanesení krému a sjednocení pleti pomocí krystalových ledových kostek, což bylo úžasné!




S Irenkou.



Některé použité produkty Marie Galland Profilift, k dostání na Sensualite.cz



Sensualité 
Cejl 105, Brno



Před procedurou jsem se nechala v salonu nenalíčená nafotit, ať máme něco pro srovnání :-)




A jaký byl výsledek?

Tahle procedura je samozřejmě určena pro starší ženy než jsem já, jenž už mají kontury obličeje a pleť trochu povolenější, proto jsem s žádným zázračným efektem nepočítala. Každopádně jsem si skvěle odpočinula, má pleť dostala poctivou dávku luxusní kosmetiky a když se tak dívám na fotky pořízené čtyři dny po (opět nenalíčená), nezdá se vám, že mi trošku splaskl podbradek, zjemnila se mi vráska kolem úst a zmenšil se hrbolek na nose? 

Opravdu by mne zajímalo, jaký efekt by byl na někom potřebnějším, než jsem já, protože nějaké vylepšení tam je, musí to být prostě úžasný pocit!






Ošetření Profilift ještě není v nabídce na stránkách Sensualite.cz, ale není problém se na něj či jinou proceduru objednat, zkušení manažeři vám ochotně poradí, co je pro vás nejvhodnější!



Ještě jednou bych chtěla poděkovat celému týmu, který se o mne po všech stránkách báječně postaral, celé odpoledne v salonu pro mne bylo velmi příjemným, relaxačním zážitkem ve společnosti milých lidí, kteří skvěle rozumí své práci.

7 komentářů:

  1. Mas krasnu plet aj bez makeupu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tys měla hrbolek na nose? Kde? :-) V budově, kde sídlí tento salon, jsem svého času pracovala a pořád jsem si říkala, že možná jednou... za odměnu... No, je na čase někam zajít. Moc ti to sluší i nenalíčené.

    OdpovědětVymazat
  3. No tak takováhle péče by se mi taky moc líbila :) Máš opravdu krásnou pleť, Veru :)

    OdpovědětVymazat
  4. Veru, na tobě fakt není vidět rozdíl, i "před" jsi měla krásnou a pěstěnou pleť. Ale jakákliv kvalitní a dobře provedená péče je skvělá, takže co by ne?

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezky podrobně zpracované. Možná taky někam zajdu. Máš moc pěknou pleť. :) PB

    OdpovědětVymazat
  6. Jde to bych zaplatila mamce😊 vypada to moc hezky😊

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika