Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 17. září 2014

Kombinace oblíbených pastelových kousků


Přiznám se, že při příjemných teplotách posledních dnů u nás v Olomouci mě ještě neopustila letní nálada a díky plánům pro příští dny ani neopustí. Vy se můžete těšit na fotky plné sluníčka a dobré nálady a také na recenze pár skvělých produktů, které bych vám ráda doporučila.


Na sobě mám již letité jeansy ze Zary, jsou mým oblíbeným kouskem, který se dobře kombinuje. Jsou ještě z období kolekcí, kdy z oblečení netrčely nitě, nežmolkovalo se, ani nerozpadlo po pár vypráních..

 Řeknu vám, hýčkejte si tyhle straší, kvalitní věci, protože poctivých materiálů na světě ubývá, na všem se šetří a lepší to z důvodu nadcházejícího nedostatku potřebných surovin nebude. Tahle záležitost se týká i materiálů, ze kterých je tvořena spousta spotřebních věcí, elektroniky, léků.

Přeháním to, nebo to dává smysl? Co myslíte?


košile, jeans: Zara, baleríny: Louis Vuitton, kabelka: Christian Dior, náramky: Cruciani, Pandora, náušnice: Preciosa, prsten: Swarovski







10 komentářů:

  1. Ahoj Veru, moc ti to sluší, tyhle pastelky - to je tak něžné a jemné. Moc se mi to líbí.
    Máš pravdu, co se týká materiálů, člověk by plakal, co se prodává v obchodech....
    Já pokud mám chvilku - zajdu do sekáče (mám svých pár obchůdků, kde mají pěkné a většinou nové věci) a tam jsou pravé poklady. Alča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, ke klasickým sekáčům jsem si ještě cestu nenašla, ale je fakt, že třeba v Anglii vídám ve výlohách moc pěkné věci a často je ten prodej spojen s nějakou charitou.

      Ale abych nekecala, u několika kabelek nejsem první majitelka, takže taky jsou z druhé ruky ;-)

      Vymazat
  2. Kombinace dobrá, ale trochu strohá.
    Poslední příspěvky máš boty bez podpadků, copak nožky už to nedaly?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cožpak nožky, ty podpatky milují. Ale když vím, že budu celý den pobíhat sem a tam, tak je to u nás v Olomouci pohodlnější takto ;-)

      Vymazat
  3. Pecka, vubec bych nerkla, ze Ti tyhle jemnoucke barvy tak sednou! Vylozene mi prijdes jako zena-vamp, ale evidente jsi spis zena mnoha tvari! :-D Vlasy i liceni na jednicku s hvezdickou! A tasku zavidim!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  4. Dekuji Luci!

    Teoreticky by mi dle stanov pro kontrastní atudený zimní typ mělo sedět téměř vše a co ne, to si doladim dle svého ;-)

    Zrovna na růžovou bych si mela davat pozor, ale naopak bílá je má barva ;-) Nijak extra se tim neridim, spise me potesilo ze se zasadami idealnich varev pro svuj typ drzim uz davno dle vlastnich pocitu, aniz bych o baeevnych typech neco vedela ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pekne! Tyhle barvy mam moc rada, i tento styl oblikani.

    OdpovědětVymazat
  6. Veru, tohle se Ti opravdu povedlo! Moc se mi to líbí. Je to takové svěží ženská kombinace, nádhera! A taky na mě z těch fotek dýchla atmosféra Olomouce, která mi tady v Kodani chybí (i když taky jsou zase jiné věci :)
    Co se týče starších kvalitních věcí, tak musím souhlasit. Dneska je to bohužel všechno zaměřeno na konzum a zase jen konzum. Nejvíc je mi to líto proto, že se tím strašně zatěžuje životní prostředí a většina lidí to bohužel stále nevidí (nebo nechce vidět?).
    Martina

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Verunko,
    to jsou přesně moje barvičky,bílá a růžová .-)sluší ti to.Je to moc něžné a to se mi moc na tobě líbí :-)Natálka Zlín

    OdpovědětVymazat
  8. Tyto barvy ti moc slusi a tenhle styl se mi celkove moc libi, takova mestska elegance pro mestskou vilu:)
    Bohuzel souhlasim s kvalitou materialu, je to cim dal vetsi katastrofa, uz me nakupovani ani nebavi, beztvare handry z polyesteru---:(
    Tesim se na fotky plne slunicka (dovolena?). Ja se vratila vcera po ctrnacti dnech od more a ten sok, venku Aljaska (skoro:). J.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika