Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 8. září 2014

Strašidelná kabelka


Mou vytouženou kabelku od Givenchy několik lidí nazvalo strašidelnou a musím říct, že mě to i pobavilo. Člověk, který je módním nadšencem občas některé věci vnímá trošku jinak. Samotné se mi na ní vzor hlavy rotvajlera ohromně líbí a beru ji jako menší extravaganci i oživení, ale nedošlo mi, že lidé ne až tak módou ,,postižení" jako já, na ni mohou mít úplně jiný pohled.

Poprvé taky vidíte mé tenisky New Balance, které jsem si přivezla z Anglie. Jsou z dětské kolekce a díky tomu stály polovinu ceny běžného páru. Docela jsem nad tím přemýšlela. Třeba vyloženě pro sport bych si boty neurčené pro dospělé nekoupila, protože asi budou jinak řešené a člověk by si v nich možná mohl uškodit. Na druhou stranu, chodíme v žabkách a v balerínách, což taky není úplně ideální obuv, která noze nedává žádnou oporu, ale v těch přece (většinou) nesportujeme :-) Co si o tom myslíte?




kabelka: Givenchy Rotweiller Tote, tenisky: New Ballance, šortky: Topshop, top: Primark, náramek, prsten: All Saints












24 komentářů:

  1. Super! Tašku by som si ja osobne nekúpila ale k tomuto outfitu a k tebe sa mi hodí:) čo sa týka obuvi, som na tom ako ty - nohu mám veľkost 37, takže aj ja si topánky, hlavne botasky neurčené na šport (tam by som neriskovala) kupujem v detských.. naposledy tak airmaxy, detské boli tiež o polovicu lacnejšie:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty boty jsou skvělý! Moc se mi líbí barevné provedení!! :) Jinak kabelka je rozhodně zajímavá a chápu, že sis koupila nějakou extra, když už máš doma spostu klasických a neutrálních, takže jsi zaexperimentovala :) Mně by se teď hodila přesně taková černá, tvarem a velikostí, ale jelikož takovou nemám, tak bych ji brala určitě bez pejska :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, ono neutralnich jak se to vezme :-D Treba jedna z mych nej tasek je stribrna ;-)

      U me cim vetsi extravagance a vyeaznejsi barva, zim jsem spokojenejsi.Klsickou cernou snad ani nemam :-)

      Vymazat
  3. Vtipná kabelka, vidím na ní svého psa :) moc se mi líbí kraťásky a top!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je sranda ;-) A byla bych nadsena, kdybych na tim byla stejne.

      Vymazat
  4. Boty jsou super a hlavně ideální v Olomouci!

    OdpovědětVymazat
  5. Veru nějakou dobu žiju v doměni že žadnou další kabelu nechci a nepotřebují ale po tomto postu vím že jsem se mylila:) Asi se budu opičit:)
    Ohledně bot bych se v dětském boty nekoupila, vzhledem k rodiným dispozicím a povolání se mi nechce riskovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidunko, urcite ji doporucuji!

      Moc hezky zpracovana, lehka a pohodlna, mila je i clutch ktera je soucasti.

      Na vyber je v teto vetsi velikosti (luisaviaroma.com) a nebo mensi ktera je spise na vysoko (selfridges.com).

      Budu se tesit, jakou vyberes ;-)

      Vymazat
  6. Nějak jsem nepochopila názor, že boty koupené jako dětské jsou pro dospěláka špatné. Myslím si, že pokud sedí, neviděla bych v tom problém. Vždycky jsem si myslela, že jsou výrobci na dětskou obuv více zaměřeni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim si, ze detske chodidlo je precejen jine nez dospele a i ta bota bude pocitat s jinou vahou nositele.

      Ale jak rikam, sama netusim, do jake miry je detska obuv pro dospeleho nevhodna, docela by mne zajimal nazor i treba ortopeda.

      Vymazat
  7. Tenisky su supeeeer, kabelka je tiez fajn, aj ked sama by som si ju nekupila, lebo urcite nebude z najlacnejsich, a pri drahsich kuskoch (lebo az tak si ich dovolit nemozem) radsej vsadzam na klasiku. Vyzeras tak mlado a sviezo, tento styl sa mi paci, presne tak by som sa aj ja sama obliekla :)

    OdpovědětVymazat
  8. Kabelka je fakt strašidelná :D Boty jsou moc pěkný a pokud bych měla malou nohu, tak bych si i klidně v dětském koupila sportovní obuv, nevím no, to bych se asi spíš i poradila s prodejcem :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. To koukám - kabelka fakt origoš - alespoň se nemusíš bát případných chmatáků - pejsek by jistě svou majitelku uhlídal. Ohledně bot chápu jak to myslíš - nebála bych se. Určitě v nich nechodíš celý den a 7 dní v týdnu. Pokud botky střídáš a několikrát za den se přezuješ - pak je vše v pořádku. B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš ;-) O víkendu na olomouckych slavnostech kdyz jsme sedeli na lavicce s pivem a klobaskou, dali jsme se s par lidmi do reci a kazdy tu tasku takhle popsal ;-)

      Bylo to vtipne i mile, ja zkratka sbiram inapiraci vsude a za jakychkoliv okolnosti :-)

      Vymazat
  10. Jak jsi vysoká? Na mě působíš hodně vysoce, s čímž ale nejde dohromady malá bota:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, mam ohromne stesti, ze pri svych 180 cm mam velikost 38-39.

      Vymazat
  11. Veru, teraz budem asi trochu mimo topic :D ale chcela som sa spýtať, ty máš vždy tak pekne natočené mihalnice, je to spôsobené len tým samotným predĺžením alebo používaš aj klieštiky, príp. si nechávaš robiť trvalú řas? a bola si na trvalej niekedy? lebo tú by som rada absolvovala...vopred ti ďakujem za odpoveď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj ;-)

      Trvalou ani kleštičky nevedu, je to řasařkou zvolene zatočení řas a mam vyzkousene, ze pri kazde delce a stylu (nenapadne, kocici oko atd) vypada dobre pokazde neco jineho.

      Obcas mi akorat horkymi klestickami pred aplikaci rasy natoci, ale trvalou jsem nikdy nemela a na klesticky bych se svoji sikovnosti nemela odvahu ;-)

      Vymazat
  12. Ta kabelka je fantasticka!!!! Hrozne moc Ti ji zavidim, ja mam ted stopstav nakupu, jinak bych do ni urcite sla.. Perfektne jsi ji sladila s oblecenim - rostacky a pritom drsny, moc moc moc Ti to slusi!!! S tema botama to taky tak vidim, na normalni bezne chozeni proc ne, ale na sport bych seikoupila pro dospele a hlavne specificke na dany sport. Nemuzu se na tyhle fotky vynadivat! :-)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  13. No, kabelka sice opravdu hodně zajímavá, nevím zda já, jako konzerva bych si něco takového pořídila, ale ty fotky jsou prostě parádní... jde z nich taková pohoda!! úplně ti to závidím..a taky se mi na tobě moc líbí brýle. PB

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, moc se mi líbí třetí a poslední fotka...a máš moc hezké a přitom uvěřitelné nohy:) Ale mám dotaz na Tvou pleť, měla jsi vždycky takovouhle hezkou bezproblematickou (alespoň tak na mě působí), nebo používáš nějaké speciální fígle? Kremiky, make up apod...díky moc :) a měj se a směj se!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, dekuji za mily vzkaz!

      Uprimne se priznam, ze mam smisenou a temer bezproblemovou plet.

      V puberte jsem na prvni pupinky hned mela nasazenu antikoncepci, coz si myslim ze je zbytecne pokud clovek nevyzkousi o plet alespon nejak pecovat.

      A co bych poradila? Makeup nepouzivam, jen si kryji kruhy pod ocina (YSL Touche Eclat) a samozrejme Méteorites od Guerlain. A ceho jsem si predevsim diky blogu vsimla, matnou prozarenou plet bez pouziti jakychkoliv zkraslujich produktu mi dela pouzivani Clarisonicu.

      Netvrdim a ani si nejsem jista, zda by pomohl cloveku s problematickou pleti, ale me porysrahujici nastavec uzasne matuje, tedy na fotkach rozhodne.

      Vymazat
  15. Nádherné, když nevidím ty boty...fakt si zkuste zakrýt ty boty a vypadá to perfektně a brýle ti neuvěřitelně sluší.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika