Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 13. října 2014

Černobílý svět?


Tak jako svět není jen černý a bílý, není jen dobro a zlo, naše životy nejsou jen skvělé a nebo úplně na nic. Sama jsem obvykle šťastný, spokojený člověk. Sem tam se samozřejmě objeví nějaký ten mráček, ale vždy myslím na to, že brzy opět vykoukne slunce a taky tomu tak vždy bylo.

Nyní jsem bohužel v situaci, která mi není vůbec milá, trápí mne a jsem nucena udělat něco, co se mi bude jen těžko přenášet přes srdce. Přesto ale jiné řešení není.

Jak se vy vypořádáváte s takovými momenty v životě a co vám pomáhá opět nalézt rovnováhu?




cardigan, top, legíny,boty: River Island, kabelka: Gucci, bižuterie: Swarovski

















25 komentářů:

  1. Ahoj Veri,já myslím že jako opora je dobrá kamarádka,které můžeš věřit.A taky si říct,,život jde dál,,člověk se musí umět přenést i přes špatné věci :-)Natálka Zlín

    OdpovědětVymazat
  2. Už dávno jsme se naučila si "špatné věci" nebrat k srdci. Ať už se to týká více či méně bolestných nebo jen nepříjemných věcí. Když se tím člověk zaobírá a soustředí k tomu svou pozornost, akorát ho to ničí!! A právě proto, že je na světě a kolem nás tolik dobrého a příjemného, každý by měl svou energii zaměřit tímto směrem a nenechat si ubližovat. Přátelé, to co má člověk rád, ať už se jedná o cokoliv od cestování, dobré jídlo, čas strávený s milovanými, procházka večerním městem po "maličkosti" jako je třeba ráno v klidu vypitá káva nebo nová kniha, atd :)) .... to jsou věci kterými se zaobírám, věnuji se jim, přemýšlím nad nimi, užívám si je, vážím si jich... a vždy u mně tak převáží a absolutně pohltí ty špatné, pro které zkrátka ani nezbývá prostor, aby se jimi člověk zaobíral a nechal si jimi ublížit. Také je dobré koukat do budoucna a věřit, že bude lépe!! :)

    anyway.. you look absolutely gorgeous on these pics!! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásná slova a je pravda, že umět se radovat z maličkostí je základ krásného života. Některé věci je potřeba si ,,odtrpět" a pak už jen to pěkné. Popsala jsi hezky program na mých příštích pár dní, věřím tedy, že jsem na té správné cestě!

      Vymazat
  3. Nejprv bych Ti chtela pochvalit fotka, jsou uzasne ;) me pomaha v kriovych situcich motto: Na kazdou svini se vari voda ;) takze hlavu vzhuru ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kéž by se to dalo pojistit, jako třeba pěkné počasí na dovolené!

      Vymazat
    2. Pojistit se to sice nedá, ale funguje to :-)

      Vymazat
  4. Někdy to fakt nejde hodit za hlavu, zvlášť ty fatálnější životní okamžiky. Musí se to odžít a žádné útěchy a dobře míněné rady nepomůžou. Tak si aspoň člověk zpříjemňuje tu blbou dobu tu bonbonem, tu květinou, tu svíčkou, případně dobrým jídlem nebo pěkným výhledem na krajinu. Držím pěsti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tvá slova, upřímná, bez obalu a hlavně pravdivá!

      Zítra mě čeká výlet, na který se těším už dlouho a ted si jej zasloužím více než kdy jindy!

      Vymazat
  5. Ahoj Verco, preju hodne sil! Ja spis nechavam vecem volny prubeh, nic nehrotim a ono se to zatim vzdycky vyresilo nejak samo.. Ovsem zalezi na situaci.
    Ac mas trapeni, tak Ti to neuveritelne slusi!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji za milý vzkaz a jak píšeš, záleží na okolnostech.

      Vymazat
  6. Milá Veru, i já Ti přeji, ať trápení brzy přebolí. Mně pomohl v náročné situaci až čas, ale také nové podněty a zájmy a nakonec i noví lidé... jednoho dne jsem z ničeho nic téměř do slova narazila do mého muže... dnes máme krásnou dcerku a na tehdejší trápení si ani nevzpomenu. ;) Měj se lépe... Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Verunko,

    hlavně, ať to řešení dobře dopadne a doufám, že nám tu aspoň napovíš, jak to dopadlo:-)
    Držím palce,
    Luc.

    OdpovědětVymazat
  8. Veroniko, nádherné fotky jako vždycky! Černo-bílá kombinace u mně byla o víkendu taky, a to jsme se ani nedomluvily :)) Na fotkách Ti to sluší a ty vlasy takhle se mi moc na Tobě líbí, krásná od hlavy až k patě :) Nevím co se děje..ale věřím, že brzy to bude pryč! Víš sama, že letošní rok byl pro mně hodně náročný.. a co mně pomáhá v takovém období?... Čas!

    OdpovědětVymazat
  9. Budeš se muset konečně učesat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je vazne ubohe!! Asi ma zase nekdo problem, lituji!! Verunko, hodne sil preji!!! 💐 Andrea

      Vymazat
  10. A proč si kazíš černobílý svět barevnou podprsenkou, která přes top děsně razí?? Se Ti ty fatální okamžiky, poslední dobou, pravidelně stávají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A v tom je právě ten vtip.

      Tak jako svět není jen černobílý, tak ani móda není a zrovna neonova podprsenka je u casual outfitu skvelym kontrastem.

      Vymazat
    2. Milá Anonymko, té neonové podprsenky jsem si taky hned všimla a pomyslela jsem si, jaký je to skvělý twist Veroniččina outfitu. Nepřestávám se divit vašim a jim podobným reakcím...

      Vymazat
  11. Ten kabátek je moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
  12. Nekdy pomuze se proste vybrecet. A vyspat se z toho. Na osudove rany asi jenom cas. Na debily - brat to s humorem. A urcite nekdo, komu se clovek muze vypovidat...hodne sil. J.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika