Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 24. října 2014

Jak jsem byla ve Victoria´s Secret butiku, konečně!


Že je značka Victoria´s Secret mojí oblíbenou pro vás jistě není žádná novinka. Léta si u nich kupuji plavky, které považuji za nadčasové, skvěle padnoucí a především velmi kvalitní. Vyzkoušela jsem i jejich nyní velmi populární parfémy a tělové spreje, z těch už tolik nadšená nejsem, ale věřím, že i ty si najdou své příznivkyně.
Takhle americká značka jednoduše nabízí snad vše, co si žena může přát (a potřebovat). Volnočasové i elegantnější oblečení, boty, kabelky,  zavazadla, doplňky, plavky, prádlo, parfémy atd. Já u nich jako poslední věc objevila právě jejich úžasné podprsenky a věřte mi, stojí za to. Jak kvalitou, tak po vzhledové stránce a to mohu upřímně po nošení dvou podprsenek rok na střídačku, upřímně říci.



Přestože většina mých plavek a spousta prádla je právě od Victoria´s Secret, paradoxně jsem nikdy v butiku jejich značky nebyla. Obchůdky na letištích nabízí skutečně jen velmi málo ze sortimentu, proto je ani za plnohodnotné zástupce nepovažuji. A co jsem tím vlastně chtěla říci? Člověk je na jejich webovkách jako v ráji, proto jsem dlouho snila o návštěvě jejich pobočky se vší tou parádou, co k tomu patří. Když jsem byla na skok v Londýně, bylo tedy jasné, že si svůj sen splním a protože myslím i na vás, mé čtenářky, přinesla jsem vám z jejich butiku na New Bond Street menší reportáž, co vy na to?


Když stojíte před butikem, ve výloze můžete obdivovat přehlídkové modely, které na sobě měly ty nejkrásnější modelky světa!







A nyní se pohodlně usaďte milé dámy, vyrážíme na jízdu vašich snů :-)







A jak Butik na New Bond street naleznete nejjednodušeji? Když budete na Oxford Street přibližně uprostřed mezi stanicemi metra Bond Street (odtud blíže) a Offord Circus, koukejte po obchodním domě Zara. U něj odbočte, jděte rovně a pak už jen sledujte, odkud přichází dámy s ikonickými růžovo-proužkovanými papírovými taštičkami :-)







Řeknu vám, i kdybyste neměly zájem si tam cokoliv koupit, návštěvu vřele doporučuji! Takový obchod totiž jen tak nepotkáte. Sám o sobě má úžasnou atmosféru, vše je nádherně naaranžované, prostě i kdyby se člověk měl jen kochat, tak to stojí za to :-)

Netuším, jak je na tom Anglie s cenami ve srovnání s USA, menší přirážku předpokládám. Podprsenky jsou v průměru do 50liber, jediné co mi vadilo bylo to, že nemají vše v dostupných velikostech a nejvíce mě mrzelo, že skoro k ničemu neměli kalhotky do setu, takže budu doobjednávat z USA. Na druhou stranu třeba je to tak všude a největší jistotou je objednání online, kde je největší nabídka všeho. No, třeba se o tom brzy již sama přesvědčím.














Na závěr mám pro vás pár fotek mých nových, i starších kousků. A ať vidíte, jak jednotlivé modely vypadají oblečené, dovolila jsem se v nich pro vás vyfotit. 

Za pozornost rozhodně stojí podprsenky Demi Bra, které jsou sice pouze vyztužené, ale i přesto dělají pěkný dekolt a jsou maximálně pohodlné. Pokud toužíte po plném dekoltu, jasnou volbou jsou kousky z kolekce Very Sexy, které dělají dokonalý push-up efekt. Obvody časem trošku povolí, přesto ale doporučuji volit vámi vyzkoušený obvod, u těch menších jsou i menší kostice v košíčcích a já osobně z toho důvodu jednu nenošenou soupravu prodávám, protože mne ty kostice dost tlačí. U kalhotek nešlápnete vedle nikdy, jsou ze skvělých materiálů, krajka neškrábe a jsou pohodlné, sama nedám dopustit na klasické Hipkini! Pokud si nejste jistá s velikostí, berte ty menší, ale všeobecně mám vyzkoušené, že na 38-40 je ideální jejich M a to především u plavek, kdy L už je hodně vysoké a ni utažení na šňůrky vám moc nepomůže.























15 komentářů:

  1. Krása a mohu jen potvrdit, co říkáš. Jiné prádlo nenosím a vždy si něco koupím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, v USA to musí být úplný ráj a clovek proste neodolá ;-)

      Navic krasne kousky, co vydrzi!

      Vymazat
  2. Přesně po podobných článcích jsem se do Victoria's Secret těšila, ale bohužel mi jejich tvary a střihy podprsenek vůbec nesedí. Ale je pravda, že mám skutečně jen pár značek od kterých mi podprsenky sedí, takže to spíše přičítám anomálii mého poprsí.
    Každopádně kdo je příznivcem, tak doporučuju outlety v USA, sice je to hrabárna (podprsenky v koších podle velikosti), ale ceny jsou úplně někde jinde než v buticích (podprsenky od 10 $, většina v rozmězí 20-35 $). A co se týká značkových obchodů tak na můj vkus jsou příšerně kýčovité - nejúchylnější mi přišli růžové kabinky pro "andílky" (se stylizací mě do andílka se mi postavili všechny chlupy...) a americký zvyk psát na kabinku jméno... Proč?! Co je fajn, je přiléhavé tričko v každé kabince na vyzkoušení. Toť mé postřehy z návštěvy obchodů v Londýně a NY.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to kýčovité, ale tak nějak sympaticky, bych řekla ;-)

      Jinak je skoda, ze sis u VS nic nevybrala, ale je fakt, ze ne kazda znacka sedne vsem.

      Diky za doporuceni na outlety, me zase bavi slevy primo na strankach, ktere bezi i ted. Pru urcite hodnote nakupu mas urcitou slevu, např. při 75$ je to 25$ a podobne ;-)

      Krasny vikend preji!

      Vymazat
  3. Chodím tam strašně ráda. Líbí se mi, že mají různé akce. Nejčastější a nejspíše stálice je 5kalhotek za 20 liber. Kamarádka měla to štěstí, že dostala kartu a na ni měla 50 liber slevu. Dávali ji každému, kdo ten den šel do obchodu. Sleva byla od 5-100 liber :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty brďo, tak to byla super akce, to bych se taky nezlobila ;-)

      Vymazat
  4. Já od této značky nemám vůbec nic, tak třeba jednou :). Musím říct že kousky jsou to opravdu krásné a obchody v cizině mají úplně jiný šmrnc, jen tam bydlet :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo, stačí zajít omrknout, když jsi na dovolené ;-)

      Vymazat
  5. Maji i hladke pradlo? Ja krajkove pradlo nesnasim, vadi mi, jak krajka dela "kostrbata" prsa v prilehavem tricku a i krajkove kalhotky se pod prilehavymi saty zretelne rysuji...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mají i hladké, myslím si, že i na fotkách pár kousků je a zrovna ta jedna fialová, co mám vyfocenou i na sobě je hladká, ta krajka je tam jen natištěná :-) A kalhotky jsou top z Intimissimi, lepší bezešvé brazilky jsem zatím neobjevila.

      Vymazat
  6. Veru ty prodavas v bazarku tj uchvatnou pruhovanou kabelu od MK??! Jezisi a proc?!! Vsechny ctenarky ti ji zavidely, je tak uzasna! Mit na ni, tak ji koupim a nosim az do roztrhani!!! Vzivote bych ji pryc nedala! Neco tk na ni nevyhovuje nebo se ti prestala libit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líbí se mi moc, ale skoro jsem ji nenosila, mám těch tašek strašně moc. Když se neprodá, tak jí dám šanci příští sezonu, uvidíme :-)

      Vymazat
    2. A mohla bych vědět kde to prodáváš? Ráda bych se koukla :-)

      Vymazat
  7. To je nádhera! Podívat se do VS obchodu je taky takový můj malý sen... ;) Myslím, že bych nevěděla, kam se dívat dřív! Ještě mít nějakého sponzora a to by se nakupovalo... :D

    Debie

    www.thingsbydebie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Veru, měli v obchodě i plavky? Když jsem tam byla vloni na jaře, tak jsem je neobjevila (ale možná jsem jenom slepá :-)) Kámoška se do Londýna za týden chystá, tak abych věděla, zda jí mám zmermomocnit, aby mi nějaké přivezla.
    Dík, Šárka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika