Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 20. října 2014

S My Burberry v Londýně


Dnes bych vám ráda představila novou vůni od Burberry, kterou bez přehánění pasuji na top vůni letošního podzimu! Nemohla jsem se dočkat, až ji pořádně vyzkouším a když jsem se rozhodla zajet si na pár dní do Londýna, měla jsem ihned jasno v tom, že si ji vezmu sebou.

My Burberry mě doprovázela mne na London Eye, při procházení uliček v okolí Piccadilly Circus, na New Bond street i při návštěvě Madame Tussauds a na spoustě jiných kouzelných míst.



Je to báječná elegantní květinová vůně, která je bezesporu nadčasovou klasikou, jenž vás osloví a zaujme, ať jste milovnicí svěžích, tak i těžších parfémů, protože podle mého v sobě mísí obojí. Od té doby, co jsem si přečetla, že voní jako londýnská zahrada po dešti, její horní nóty nejvíce ovlivňují bergamot a hrachor, do kterého vstupuje srdce pelargonie, zlaté gdoule a frézie a vše se zaobluje v základní nótě deštěm zmáčeného damašku a růže stolisté s patchuli, v ní tu svěžest skutečně cítím a vždy se těším, jak se do ní díky parfému zahalím.

A vám co řeknu o flakónu? 

Krásná, originální a elegantní záležitost, která zaujme jednoduchými liniemi, efektním uzávěrem symbolizujícím knoflíky ikonických trenčkotů značky Burberry a stuha ze stejného materiálu, ze kterého jsou kabáty šity, dokazují to, jak si značka Burberry zakládá na tradicích.



Hlava: hrachor, bergamot, pomeranč

Srdce: pelargonie,frézie, kdoule

Základ: pačuli, damašská růže








14 komentářů:

  1. Chi chi, co na parfém říkala královna? :))
    PS: chybí mi troška nahoty :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šáry, nahá budu příště. Nedovolila bych si své skalní příznivce zklamat ;-)

      Vymazat
  2. Nooo Verco, zase spica! Muj oblibeny parfem a super fotky! Parfemem jsem absolutne posedla, vonim se jim i do postele a cicham jako fetak LoL! Xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti to znám, aktuálně je muj postelový parfém Agent Provocateur Black Fatale a vyloženě se na něj večer těšívám ;-)

      Vymazat
  3. Ahoj Verunko,
    až se utrhnu od dítěte,tak si půjdu oňufat parfém do parfumky :-)A kdy půjdem na to kafe?Nejlépe přes týden zajistím si hlídání a mlékárnu :-) Natálka Zlín

    OdpovědětVymazat
  4. Proč mažeš zdejší příspěvky? A proč jsi zrušila ask? Pravda ti nevoní, že hérečko a lhářko. Nebo máš moc práce s udáváním přispivatelek, které ti nelezou do prdele na Policii?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další z příspěvků osoby, jenž je mojí matkou, napadající mne a ztrapňující naší rodinu.

      Za tímto účelem jsem si blog nezakládala a protože jsem již deset let plnoletá, ráda bych si o svému životě a své práci, cimz blog bezpochyby je, rozhodovala sama.

      Přestaň mne obtěžovat, o kontakt z tvé strany, jak už jsem mnohokrát řekla, nestojim!

      Vymazat
    2. A ty máš rodinu? A Ty osobo,co jsi za špínu, co jen všem vyhrožuješ policií? A ty se laskavě přestaň navážet do všech lidí, co tady píšou pravdu. Nikdo o tebe nestojí, viz nezájem o tvé stránky. A pokud toho nenecháš, budu kontaktovat všechny na instagramu. A hlavně toto zveřejni, ubožačko.

      Vymazat
    3. Děkuji za další důkazy o vyhrožování z tvé strany. Přesto tě opětovně žádám, aby jsi upustila od obtěžování mne a naší rodiny, mých přátel, mých čtenářů, atd. Tve chování a vyjadřování je strašná ostuda..

      Vymazat
    4. chápu správně že Tvá matka ti píše tyhle odporné věci viz. výše???

      Vymazat
    5. Odporné? No bohužel, u určitých jedinců je to běžný zpusob vyjadřování se (asi nejen o potomcích).

      Vymazat
    6. To mě mrzí... jsi šikovná holka, nenech se rozhodit

      Vymazat
  5. Až budeš příště v LDN, dej mi vědět, ráda bych tě poznala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Flakónik je super a celkom sranda, že som náhodne našla post, ktorý si napísala na moje narodeniny, haha :D

    July and august favourites.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika