Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 23. listopadu 2014

Báječný podzim, pohodový víkend a setkání s blogerkou


Na tento článek jsem se ohromně těšila a nemohla se dočkat, až jej publikuji!

Nejen ty fotky, ale i vzpomínky na ten víkend mám uloženy hluboko v srdci a jsem vděčná, za tak báječné dny strávené s blízkými.

Můj život není nijak hektický, ale ani o stereotypu nemůže být řeč. Velkou část roku trávím v Anglii, když jsem v Čr, ráda se navštěvuji s přáteli, které mám po celé republice a i díky tomu, že jsem téměř deset let částečně žila v Praze, je to stále můj druhý domov. Upřímně ale mohu říci, že nejraději to mám v Olomouci a nejšťastnější jsem na venkově, v rodinném kruhu a s mými nejbližšími. Člověk nikam nespěchá, odpočine si a užije si ten čerstvý vzduch a všudypřítomnou zeleň. 

Žiji v centru města a to si užívám plnými doušky se všemi výhodami které toto nabízí, ale stále inklinuji k domu se zahradou, procházkám přírodou, lesu a ani občas nemám potřebu být v kontaktu s lidmi, jednoduše takový klidný život, jako máte na vesnici.

Užijte si fotky, i tu krásnou atmosféru nedělní procházky v mlžném oparu a zapadajícím sluncem, na kterou s láskou vzpomínám :-)

svetr: Benetton, jeans: Asos.com, bunda: House, kabelka: Dior, válenky: UGG, šála: River Island, šperky: Swarovski


A článkem k fotkám dnes nekončím. Blíží se Vánoce a protože od vás mám spoustu krásných ohlasů i neveřejně, přes emaily, tento nápad měla už nějakou dobu v hlavě a myslím si, že jsem dospěla do stádia, kdy bych to chtěla uskutečnit.

Tedy ne/blogerské setkání se mnou. Ať jste blogerka či moje čtenářka, ráda se s vámi setkám, poznám vás, popovídám si o módě, o životě, či se jen přátelsky pozdravíme. Místo už mám vybrané a otázkou tedy je, kdy? Viděla bych to po 17-18hodině, výhledově středa, čtvrtek? Napište mi do komentářů nebo emailu by_veronica@centrum.cz, kdy by se vám to hodilo a já se nemohu dočkat setkání s vámi!












 .




6 komentářů:

  1. Setkání je bezvadný nápad, moc ráda bych tě poznala na živo :) za mě čtvrtek nejlepší, podle toho ale v kterém městě nakonec? z článku jsem to přesně nepochopila :D jinak pořád obdivuji tu šála, je prostě dokonalá a velice ti to sluší, vypadáš hodně spokojeně :)

    Fashionlover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, taky tu šálu miluji, málem bez ni nevycházm z dobu, opravdu skvělý kup pro letošek ;-)

      A bude to v Olomouci.

      Vymazat
  2. Ahojky Veru, kde jste se to procházely? Přesto že jsem rodilá olomoučanka nějak to nemůžu "rozkódovat", děkuji Markéta.

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to jsou pěkné fotky. A ta vizslička :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika