Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 2. listopadu 2014

Barevný podzim


Týden jsem měla v plán vám nafotit outfit, ale byla jsem pořád tak zmrzlá, že jsem venku prostě nevydržela. A najednou to šlo. Počasí je pořád stejné, ale mě už je lépe. Začal mi doma totiž stávkovat kotel a přestal topit. Řeknu vám, člověk si ani neumí představit, jaké to je, být bez teplé vody a při 17´C. Přežít se to dočasně ale dá, já si otestovala svoji otužilost a pro příště nechávám kontrolovat kotel už v srpnu, abych předešla podobným komplikacím, protože jsem fakt byla pár dní fakt zmrzlá jak rampouch :-D

S příchodem podzimu mě najednou lákají černé barvy, bude to asi těmi skvělými kousky, které jsem si přivezla z Anglie a viděli jste je v minulém outfit příspěvku. Ten cardigan se skvěle kombinuje s čímkoliv a ještě je v něm dobře, stačí si pod něm obléci teplejší svetřík, či se zamotat do šály. Jednu skvěle kombinovatelnou a hlavně super hřejivou jsem si také pořídila v River Island a s radostí jsem zjistila, že se mi k ní perfektně hodí moje milovaná Chloe Marcie. Takže super dvojka, kterou na blogu určitě neuvidíte naposledy. Každopádně s černou se to snažím nepřehánět, vždyť je tolik skvělých barev nositelných i v zimě, jako například tmavší odstíny modré, červená, hořčicová, šedá, hnědá, fialová a jiné.

Co vy a veselé příhody s vybouchnutými či jinak nespolupracujícími kotly a radiátory?







jeans: Asos.com, top: H&M, bunda: Belstaff, šála: River island, kozačky: Baťa, kabelka: Chloe, šperky: Swarovski








22 komentářů:

  1. Ta šála je boží dominanta outfitu. A už máš pěkně dlouhé vlasy. Takhle mírně narovnané vypadají parádně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani díky, sama z nich mám velkou radost a to jsou zrovna čerstvě zastřihnuté. Tak do roka uz budu konečně na své délce.

      Vymazat
  2. Veru, hezké barvičky, Jé a tu šálu mám uloženou v košíku Asosu a čekám, jestli nebude nějaká slevička :-) Je tak příjemná jak vypadá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že mi taky trošku cukala ruka, ale určitě za to stojí a jsou i daleko dražší šály ;-)

      Vymazat
  3. Krasna kabelka a outfit. A prihod z nespolupracujici radiátory mám spoustu- všechny z UK.
    Pribeh 1. Nový podnajem- někdy v 2003-krásný dům čisto a asi za týden začal padat sníh- bohuźel i k nám do pokoje! Okna totiž byly jen jednosklá a skla již moc k rámum nepřiléhala.
    Příběh 2.- pronájem bytu- byt pronajátý v létě- prǐšel podzim a zima- teplota v bytě s topením naplno 7 stupnů!! Byt byl totiž vlhký, okna jednosklá nedovírala, tak moc vlhkosti, źe nam zplesnivělo vše a kapky vlhkosti nám kapaly na hlavu..poslední noc před stehováním teplota byla V bytě ČTYŘI stupně celsia- opravdu..
    Přiběh 3.- již vlastní koupený byt- také koupený na jaře- takže přišla podzim a zima a ziiimaaaaa vevnitř - prǔmerná teplota kolem 11-13 stupnů při zapnutém topení. Když jsem přišla domů z práce teplotabyla kolem 8 stupnů- byt se vytopil na maximum tech 13. A venku kolem nuly. Čím více chladněji venku tím více zima vevnitř..
    Ale už tam nebydlíme- prodáno a máme teploučko tak, že ani topení nemusíme moc zapínat..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš Marti, tak to bych se asi zabila (nebo nasedla na první letadlo domů)!

      Je fakt, že v Anglii ta okna občas mají opravdu děsná a některé byty jsou jako bydlet v papírové krabici.. Dulezite je, ze uz bydlite v lepsim, po takovych zazitcich rozhodne zaslouzene!

      Vymazat
  4. rovne vlasy ti neuveritelne slusi :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný outfit, úžasné barvy. Vlasy ti rychle rostou a vypadají velice dobře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, právě že vůvec. Chci mít zdravou a hustou délku, ne jen cáry a oproti lonsku ten rozdil neni tak velky, jako treba pred tremi lety, ksy jsem vlasky mela hosne kratke.

      Delaji mi ale radost a je fakt, ze tak do roka budu na delce, na jakou jsem zvykla. Kdyz je narovname, jsou uz fakt hezky dlouhe ;-)

      Vymazat
  6. Krásná šála Veru! A celkově hrozně příjemná podzimní kombinace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru diky, tohle jsou ne barvy a ta sala-rozhodbe top ulovek letosniho podzimu!

      Vymazat
  7. Ahoj Verco, moc ti to slusi:) Nikol

    OdpovědětVymazat
  8. Teda Veru, nádherný fotky! Ty boty jsou perfektní a máš super barvu vlasů, hrozně ti to sluší :)
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, ztmavuji ;-)A foceno skoro za tmy, mam sikovny objrktiv.

      Vymazat
  9. Tak okolo 17 stupňů mám na podzim a v zimě doma konstantně, to nepovažuju za nic hroznýho, ale teplou vodu to samozřejmě chce! Bez té to nejde :)

    Moc se mi líbí kozačky, ale neslušely by mi. Na tobě jsou perfektní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, ja jsem asi zhyckana, ja pri tech 17'C doma mrzla, pritom ted pri 19'C jsem spokojena :-D

      Teplou vodu jsem nastesti mela v kuchyni, tak se to prezit dalo, ale na koupel plnou peny to nemelo ;-)

      Tobe by treba sedely lepe, co vis. Ja je mam kratke.

      Vymazat
  10. Ahoj Verunko,vyžehlené vlasy super,barva super!a my máme doma 25stupńů,a tomu říkám zhýčkanost.Při 19st. bych já zmrzla :-)Natálka Zlín

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ta šála je přesně něco pro mě, přijde mi že nakupuju tenhle typ jako blázen a u mám asi tři, béžovou, červenou, černou :D

    Fashionbeautylover

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný outfit, moc se mi líbí kombinace barev. A moc ti to tu sluší :) No já bych tedy v takové zimě nevydržela ani náhodou :P mám ráda teploučko, od min. týdne už chodím do sauny a jako vždy se budu prohřívat pěkně pravidelně až do jara :P

    OdpovědětVymazat
  13. Ty rovny vlasy jsou pecka!!! Hrozne ti slusej, myslim ze o moc vic nez ty kudrnaty! ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Na kůži jsem zatížená a tohle je teda pecka. Dokonale jsi to celé vyladila a ta červená pusa k tomu, no nádhera. Takhle to prostě můžu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika