Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 8. listopadu 2014

So Dupont Eau de Parfum S.T. Dupont


Ohromně jsem se na představení tohoto parfému těšila! Nejen, že krásně voní, ale i samotný flakon je ohromně roztomilý a nádherně zpracovaný. No prostě překřtila jsem jej na ,,Bonbónek", přestože 100 ml balení  je kus poctivého skla a mohlo by klidně sloužit i jako těžítko. A protože jsem jej sebou měla na dovolené, kvůli kontrole váhy jsem jej zvážila a naskočilo mi neuvěřitelných 400g, tedy to s tím těžítkem vážně nepřeháním :-)

A co vám o parfému řeknu? Nejdříve ucítíte květinové tóny hyacintu přecházející v pivoňku, mísící se s ostružinou a později se rozvoní lehce mýdlově s dřevitými podtóny. Vím, že to zní zvláštně, ale takhle tahle vůni opravdu vnímám, protože ji jinak cítím na těle a jinak z oblečení. Můj milovaný jasmín jsem nijak zvlášť nezaznamenala, ale i přesto je to parfém, který vás osloví a zapamatujete si jej. Řekla bych, že báječně sedne těm, které nemají vyloženě vyhranění nosík či si chtějí odpočinout od těžších záležitostí a přesto se nechtějí ochudit o výraznou ženskou vůni.

Odměnou vám bude báječná výdrž rafinovaného parfému, který si zamilujete!

Celou dovolenou jsme s kamarádkou přemýšlely, co nám So Dupont připomíná a doteď si s tím lámu hlavu. Pro mě je něčím velmi známý, ale ani po očichání všeho co mám doma, jsem na to nepřišla. Pokud jej vlastníte a máte přehled, poradíte?



Hlava: hyacint, ylang-ylang, ostružina, hruška

Srdce: jasmín, magnolie, konvalinka, pivoňka

Základ: santalové dřevo, cedr, pižmo, pačuli






K dostání online na Sensualite.cz a vybraných parfumériích.

2 komentáře:

  1. Moc pěkná recenze produktu, až na něj narazím určitě očichám. Lahvička je moc pěkná. No a fotky jsou opět perfektní!! :) Moc ráda si čtu tvé příspěvky.

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně jak píše, pořád nevím co mi ten parfém připomíná, resp.jakou jinou vůní...ale hlavně je, že se mi líbí a moc mi voní. Krásně napsaný článek, příjemné,letní fotky,..hned bych se tam vrátila :) Jo a první fotka TOPka ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika