Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 30. listopadu 2014

Soukromé radosti


Přeji vám krásnou adventní neděli, pohodlně se usaďte a pojďme mrknout na dnešní článek. 

Mám pro vás elegantní outfit v kombinaci mé oblíbené fialové a černé klasiky, doplněný o výrazné, ale přesto stále dostatečně šik šperky. Mé vnímání doplňků je možná trošku jiné, než u většiny, ale ohromně mě baví mít na sobě občas takovou menší extravaganci, která úplně neodpovídá celkovému ladění, ale pro vás je příjemným a tak trošku soukromým rozptýlením.

Tím pro mě v tomto případě byl náramek s andílkem od AVA Jewels, který jsem si okamžitě zamilovala. Mám zálibu v andělíčcích, o tomto jsem okamžitě věděla, že bude můj a navíc je to díky broušeným korálům kus šperku, který na ruce cítíte, ale nijak vás neobtěžuje.


Mějte se krásně a napište mi, co jsou vaše soukromé radosti u elegantních outfitů? Pruhované ponožky, extravagantní spodní prádlo? Či něco úplně jiného?












šaty: Modino.czkozačky: Primark, kabát: H&M, psaníčko: YSLnáhrdelník, zlatý náramek: BeChick.comnáušnice, prsten: Swarovskináramek s andělíčkem: AVA Jewels






26 komentářů:

  1. Božské...no,příjde mi to,že náramek se právě hodí.Celé je to pastva pro oči.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jo, opět to úžasné psaníčko YSL, to je prostě bomba:) Třetí fotka, kde máš ten zapnutý kabát, ta je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už na blogu chvíli nebylo, navíc si myslím, že tento outfit skvěle doplnilo ;-) A děkuji, vzdy se snažím to co mám na sobě předvést ze všech stran, s kabátem i bez, pokud je k tomu tedy prostor.

      Vymazat
    2. Já vím, protože, když na blogu je, tak u něj vždy slintám :D

      Vymazat
  3. Tady ti to velmi sluší! Tento styl se mi k tobě hodí nejvíc a tím se taky odlišuješ od stáda "obyčejných" fashion blogerek, které plavou s proudem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani děkuji! I běžně nosím ruzne styly dle ruznych příležitostí, ráda to zachytím i na blog. Nikdo asi nenosí jen eleganci či sportovně laděné outfity a ja čtenářům ráda ukáži více svých stránek.

      Vymazat
    2. S tím přesně souhlasím. U tebe lze i vidět i "nadčasové" oufity, ale zároveň in, složené nejen ze super trendy kousků ze Zary.

      Vymazat
    3. Ono všeobecně mě aktuální trendy moc neberou, pokud mě to vyloženě nezaujme a to se většinou stane až tzv. po sezóně :-) Měla jsem to tak se skort, Airmaxy a spoustou jiných věcí. Když už si něco koupím, tak at mi to vydrží a ne abych toho příští rok už měla plné zuby, tedy snažím se. A pak jsou trendy, které se mě drží, ale jsou ověřená kvalita či mě prostě i po letech baví a nedám na ně dopustit. Třeba Pandora, UGG, LV Shawly a jiné.

      Vymazat
  4. Ty fialové šaty jsou nádherné. Miluju fialovou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Veru, Ty jsi prostě šatový a sukňový typ! Ne že by Ti kalhoty neslušely, ale takto jsi dokonalá, vyniknout Ti křivky a určitě bych na Tebe na ulici zírala a otočila se. Ja si k elegantnějsím outfitum ráda líčím výrazně rty. A protože to normálně nedělám, připáda mi, že tím trochu "schazuji" tu vážnost. :-)
    Ty kozačky nepokrytě závidím!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci děkuji moc za krásná slova, já se cítím dobře v obojím, ale je fakt, že jakmile je tepleji, nosím nejraději sukně :-)

      Vymazat
  6. Moc ti to sluší. Tento outfit se mi moc líbí. Mám ráda výraznější šperky a třeba ještě doplním šátek nebo i klobouk. No a prádlo pod šaty mi většinou ladí. No jo jsem úplný ladič ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, s tím ladičem jsi mě pobavila :-) A je fakt, že klobouk s širokou krempu by se mi k tomuto hodil báječně.

      Vymazat
  7. Veru, moc krásné :-) Šaty nosím moc ráda a tyto vypadají skvěle, hlavně s těmi kozačkami (mám skoro ty stejné). Jdu prozkoumat stránky Modino, protože je neznám a mám nutkání si udělat radost :-) Prosím, velikosti sedí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viki, mám ty šaty poměrně volné v pase a oproti obrázku i sedí jinak, těžko říci jak to bude u jiných modelů. Obvykle nosím velikost 40, ale v tomto případě bych udělala lépe, kdybych zvolila 38, ale to už by mi zase nesedly přes prsa. Jinak jsou z velmi příjemného materiálu a zahřejí, jsem za ně ráda.

      Jinak počítej s delší dodací lhůtou, mě tyhle konkrétní šaty objednávali z Francie a doba dodání u nich byla 11 dní.

      Vymazat
    2. Veru, nakonec ze tří vybraných kousků měli v mé velikosti jenom ty tvoje fialová, tak jsem je objednala a už jsou i na cestě ke mně, Jsem moc zvědavá, jak mi budou :-)

      Vymazat
    3. Určitě dej vědět, ty jsi menší (jestli jsi ta Viki kterou myslim), tak ti v pase a pres boky sednou lépe než mě.

      Vymazat
    4. Jj, puntíkatá :-) a menší jsem, mám 172.

      Vymazat
  8. Ach, tak tohle se Ti hoodně povedlo ♥ Mně se u Tebe právě moc líbí elegantní styl, hodně nebezpečná ♥♥♥ (v nejlepším)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adrianko děkuji, cítila jsem se v tom skvěle! Člověk může být vysoce sexy a přitom nemusí odhalit téměř nic :)

      Vymazat
  9. Tohle se hodne povedlo. Saty jsou krasne, psanicko je pekne doplnuje a ty kozacky jsou nejlepsi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru a přitom jde jen o to, mít pěkný základ (šaty), tomu odpovídající kabát, boty a nepřehnat to s doplňky.

      Děkuji!

      Vymazat
  10. Ten kabát z H&M je božský, je to letošní kolekce? Nemůžu se na něj vynadívat, je nadčasový, ale přitom má moderní švih.

    Maru Giveaway o sadu Konad Care

    OdpovědětVymazat
  11. Bohužel, asi předloňská. Ale zkus omrknout Vinted, tam člověk kolikrát objeví poklady a ten kabát by tam klidně mohl někdo nabízet.

    OdpovědětVymazat
  12. krásné, elegantní, nenuceně sexy :-) ps. v této kombinace se mi ty boty líbí mnohem více!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika