Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 5. listopadu 2014

V nové kavárně s Růžovou


Máme v Olomouci báječný nový podnik, který nám tady opravdu chyběl. Nejen úžasný moderní design a sympatická obsluha, ale i dobré jídlo. Není to tedy jen kavárna, dobře se zde i najíte a mě osobně ceny nepřijdou nijak přehnané, vzhledem ke kvalitě občerstvení i nákladům na prostory, které musely být nemalé.

Zašly jsme tam s kamarádkou na něco lehčího k jídlu a i když tam nejsou nekuřácké prostory, v části podniku, kam jsme byly i s kočárkem nasměrovány, nás kouř nijak neobtěžoval a vy už z dřívějška víte, že jsem na toto hodně citlivá.

top: Intimissimi, legíny: Topshop, sako: H&M, kabelka: Louis Vuitton, náhrdelník: BeChick.com, bižuterie: Swarovski, sluneční brýle: Miu Miu, holinky: VotočVohoz

















15 komentářů:

  1. Ahoj Verísku,culík bomba,ten ti moc sluší.Co jsi si tam dala dobrého?Až přijedu za tebou do OL tak mě tam musíš vzít :-)no a růžovka to je provokace :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko určitě, tobě se tam bude líbit ;-) A dala jsem si špagety Carbonara, byly báječné!

      Vymazat
  2. Ta kabelka je naprosto bombastická, mám "almu" v dost podobné barvě, sice není od Vuittona, ale jen z Orsay, ale miluju ji, celý outfit dokonale oživí! A náhrdelník je taky moc pěkný, opravdu ti to sluší!

    Fashionbeautylover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, Almičky jsou krásné, at je to Vuittonka nebo inspirovaná. Hlavní je, aby majitelce dělala radost a co víš, třeba časem bude i originál ;-)

      A děkuji, pohodový outfit na procházku s kočárkem a návštěvu trendy podniku.

      Vymazat
  3. Tak na nový podnik se moc těším! U nás v Pardubicích ten týden otevírají novou kavárnu, jsem taky zvědavá ..myslím že se mi bude líbit, tak až dorazíš, zavítáme tam :) A teď k fotkám ...jako vždycky perfektní! A outfit je báječný, Almu milují, ty brýle jsou jako třešnička na dortu.. A koukám že taky máš ty holínky, jsou super, viď? :) A culík s úsměvem Ti moc sluší.. :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, taky už je nějakou dobu mám, jen se na blog zatím nedostaly, jen na Insta ;-)

      A další důvod, se do Pardubic ještě více těšit, vždy se tam mám báječně!

      Vymazat
  4. Veru, nos tuhle krásnou Almičku častěji, je opravdu nádherná.. :) V záplavě tmavých kabelek je opravdu nepřehlédnutelná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adri, vzdyt ja mam tmave kabelky jen dve, z toho jedna uz rok spinka v dustbagu a druha byla na blogu jen dvakrat.

      Vymazat
  5. Tam musím někdy zkusit vytáhnout kamarádku. Vypadá to úžasně! Ona je kuřačka, já nekuřák, ale musíme chodit jen tam, kde se kouří, protože ona nevydrží nemít v ruce co 30min cigáro... Když už to musím čichat, tak alespoň v krásném prostředí.
    Jinak ti to Verunko moc sluší! Moc se mi líbí jak máš upravené vlasy, culík nos určitě častěji. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle podzimní světlo je úžasné na focení. Culík a úsměv tě krásně odlehčí a omladí. Jindy jsi taková pravá samica, tady taková holčina :)

    OdpovědětVymazat
  7. Holinky jsou boží! Ovšem musí bejt správně vystajlované:)Mám doma 3 kousky!
    http://magazin.svetbot.cz/10-gumove-boty-jsou-stale-v-mode-ale-jaka-jsou-rizika-jejich-noseni.xhtml

    OdpovědětVymazat
  8. Kabelka tedy svítí do všech stran (nejen kvůli ní musí každé auto u přechodu zastavit ;) ) Prozradíš nám co nosíš uvnitř? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika