Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 25. prosince 2014

Cruella Devil


Šla jsem do H&M omrknout klobouky, kdo by taky ne, když výlohy hlásaly slevy, ale nepořídila jsem. Mám vždy smůlu na to, že věc která mne zaujme, bývá za plnou cenu. Ale štěstí jsem měla, narazila jsem na tuhle skvělou pruhovanou šálu či límec, chcete-li.

Bude skvěla jak na kabát, tak i jen na svetřík. Pro mě skvělý výrazný kousek, který nejen zahřeje, ale i skvěle oživí outfit. Já už tento nijak dál nepilovala, vánočních 10´C si vyloženě říkalo o tenisky, ale nechtěla jsem nikoho děsit odhalenými kotníky, zvolila jsem tedy kompromis-moje oblíbené kožené Converse.

Doufám, že váš štědrý večer proběhl v poklidu, pod stromečkem jste nalezli to, co jste si přáli a především jej prožili s lidmi vašemu srdci blízkými. Sváteční dny si užíváte návštěvami příbuzných, přátel či jednoduše pohodou a odpočinkem a mlsáním vánočního cukroví :-)

Mějte se hezky a pochlubte se mi, co vám letos na Vánoce udělalo největší radost!

PS: Také jste jako děti milovali Disneyho 101 dalmatínů?



top: Primark, kabát: New Yorker, kalhoty: C&A, límec: H&M, tenisky: Converse, kabelka: Givenchy, šperky: Swarovski, BeChick






13 komentářů:

  1. Krásný outfit! nejvíce se mi líbí ty kalhoty, přesně takové sháním. Hezké svátky
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tyhle z C&A doporučuji, já byla nadšena, ze jsem konečně sehnala dostatečně dlouhe.

      Vymazat
  2. Nice coat, very cool and stylish! Like it:)
    Merry Christmas!

    OdpovědětVymazat
  3. Pacilo by sa mi to viac, keby si sa na kazdej fotke netvarila ako cruella devil :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pořád lepší, než mít na všech fotkách otevřenou pusu, či klobouk v obličeji a nebo se fotit z takové dálky, ze můj výraz ani nerozlustis.

      Každopádně já i takový styl foceni u jiných respektuji, tak proč se raději nezamerit na outfit, když se netvarim dle tvých představ? Ono ne každy je zvědavý na věcně vysmate fotky ;-)

      Vymazat
  4. Jednou bych tě chtěla potkat :).

    OdpovědětVymazat
  5. Prosím tě, pořád máš řasy norkové 14mm nebo už kratší? Mám totiž tuhle délku a vím, že jsi kdysi psala, že ji máš taky, ale u sebe se mi zdá, že nevypadají tak přirozeně. Díky, Jana :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, to bylo někdy v začátcích, kdy jsem řasy měla chvilku. Teď nosím 9-11, větší ne a rozhodně vidím rozdíl. Vypadají přirozeněji, jak píšeš a to i momentě, kdy už je máš před doplněním prořídlejší. Ony se smísí s tvými řasami a jsou pořád pěkné, to ty delší udělají tak akorát efekt pěti řas na oku.

      Tedy určitě doporučuji dělat tzv. kočičí oko s několika délek, ale s kratšími, pokud ti tvůj aktuální vzhled nevyhovuje. Ono na každém oku stejná délka vypadají jinak, kdo má drobný obličej, nebo malé oči, na tom jsou i ty 11 dlouhé. 14 jsou opravdu hodně, já už bych to s brýlemi ani nosit nemohla. A hlavně, at ti řasařka odstraňuje i ty odrostlé, to taky udělá hodně.

      Vymazat
  6. hezký :) ten kožíšek z NY mám taky, ale v šedé barvě.

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá šála, hodně se mi líbí, je to super oživení.

    http://janatajakub.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Sice na tenhle typ šál nebo teda límců moc nejsem, ale tahle se mi dost líbí:)
    A kalhoty jsou super. Akorát mě vždycky naštve, že kdykoliv si podobné zkouším tak vypadám jak tlačenka:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika