Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 16. ledna 2015

Butik, ve kterém si každá žena přijde na své. To je Monicasi!


Ohromně mě baví, jak díky Instagramu a blogům poznávám nové lidi, obchůdky a donesou se ke mě i akce, o kterých by se člověk kolikrát dověděl až po jejich skončení.

Takhle jsem jednou byla domluvená se slečnou na převzetí zboží z bazárku a jak tak koukám na její profil, říkám si, jestli to není majitelka butiku, o kterém jsem se nedávno dočetla u KejT :-)
No to víte, že ano, tak jsem se tam za ní rovnou stavila a řeknu vám, byla jsem mile překvapena! Skoro cokoliv, po čem jsem sáhla, bylo v mojí velikosti i dostatečně dlouhé pro mých 180cm. 

Dnes už mám z Monicasi doma černé ripped jeans z Manga, suprové modré tepláky s nápisem, které se nikde nevytáhnou, peplum šaty, jenž jsou mi jako šité na míru(video v nich můžete omrknout na mém FB i Instagramu) a krásnou zimní bundu v modro-hnědé variantě, kterou jsem ještě na nikom neviděla. A málem bych zapomněla na kožešinkovou vestičku, kterou jste na mě už na blogu viděli a řeknu vám, rozhodně jsem s nákupy na této adrese neskončila :-)


Takže pokud jste podobných rozměrů jako já, tedy velikosti S-XS vám jsou cizí a naopak oceníte kvalitní materiály pro pořádné ženy, tento obchůdek vám vřele doporučuji! Seženete tam vše od tepláků, jeansů přes svetříky, společenské šaty, doplňky až po kabáty, parky a péřové bundy.








Butik najdete, když půjdete od Moritze po 8.května směrem ke Spea, v průchodu vedle penzionu U Jakuba a některé věci z aktuální nabídky najdete i na jejich Facebooku (možno objednat online).





16 komentářů:

  1. Verunko,na té první fotce jsi nádhernáááá :-)krásně romantická..já tě chccííí :-)mít doma!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to víš že jo :-) Schválně, jak dlouho by nám to vydrželo :-D

      Vymazat
  2. Hezké kousky. Až budu v Olomouci, tak se tam stavím. Moc ti sluší ty hnědo-šedé šaty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, doporucuji! Ty oceníš pekne a kvalitní veci, jsem zvědavá, co poridis!

      Vymazat
  3. Teda, ty druhé šaty, to je pecka!!! Moc Ti to sekne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, jsou skvele navržené, udělají krásnou postavu každé ženě ;-)

      Vymazat
  4. Veru mas predlzene vlasy?pristanu ti rovne,krasna si :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj ;-)

      Dekuji a nemám, kdyz se vlnité vlasy narovnaji, jsou pak delší. Jsem šťastná, ze uz mi konečně dorůstají do me oblíbené délky!

      Vymazat
  5. Páni, ty hnědé šaty jsou úžasné <3
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  6. A mne sa zda, ze si (naopak od nad vacsiny - vianoce a tak) nejak pochudla :) vyzeras vyborne. A teda, s opatkami merias hadam aj 2 metre, to je riadna vyska ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj!

      To se ti zda, ted jsem tady chvíli neprezentovala nic tak úplného a krátkého, tak postava trosku vice vynikla. Štíhlejší nejsem a ani bych nechtěla, naštěstí me svátky nijak nepoznamenaly, ja si rada dopřávám celoročně ;-)

      Vymazat
  7. Musím říct, že ty tvoje vyžehlené vlasy obdivuju čím dál tím víc! Asi se opakuju, ale opět podotýkám, že ti opravdu neskutečně seknout:)
    Až zas budu (konečně) v Olmíku, musím zajít do Monicasi mrknout. Teď si mě úplně navnadila na nějaké pořádné povánoční nákupy:)
    Btw: jéé..a děkuji...Velice si mě potěšila, že mě zmiňuješ:)))

    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě by jsi to tam mela zase zajit omrknout, ja vždy nevím co dřív :-)

      A to víš, ze se ráda zmíním, když potkám sikovnou blogerku s dobrým tipem.

      Vymazat
  8. Wau! Na to se snad ani nedá napsat nic většího! Hlavně ty hnědé šaty! Jsou boží a prostě úplně dokonale Vám sluší! Vážně krásné... P.

    OdpovědětVymazat
  9. Vím, že bych asi neměla ptát, ale zajímalo by mě to moc ;-) Kolik při svých 180 cm vážíš? Pokud nechceš odpovídat, tak to chápu a nemusíš zveřejňovat. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, není to nic tajného, uz jsem svoji váhu nejen na blogu zminovala několikrát ;-) Vážím 67kg.

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika