Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 18. ledna 2015

Pandora- moje rady, zkušenosti a doporučení ve videu

Dnes pro vás mám video o náramcích Pandora. Doufám, že se vám bude líbit a budu se těšit na vaše ohlasy!

Přeji vám krásnou neděli!


29 komentářů:

  1. Ahoj Verunko,nejkrásnější je ten popelčin kočár :-) a kritika?Chybí mi tvůj luxusní výstřih :-) a na videu jsi moc roztomilá.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné video, určitě budu ráda, když budou další a další :) Myslím, že si to zvládla výborně. Já bych takhle, když nejsem zvyklá natáčet videa ze sebe nedostala asi jedinou kloudnou větu :D Pandora se mi velice líbí a už delší dobu o ni uvažuji, takže se mi video velmi hodí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, jsem moc ráda, že se ti video zrovna hodí a určitě mi pak napiš, s jakými přívěsky jsi začala :-)

      A dekuji za podporu!

      Vymazat
  3. Ahoj Verunko, jsi moc milá a máš takový klidný, příjemný hlas na poslouchání. Zajimalo by mě - jsi celkově takovy klidný člověk jak to vypadá na videích? :) Jinak moc by mě třeba zajímalo video - jako průvodce tvým bytem, kde ukládáš své doplňky, kosmetiku apod :) a taky by mě zajímalo co si nejraději dáváš ráno k snídani aby tě to do práce popř. na celý den nakoplo :))) přeji krásný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :-)

      Určitě bych mohla video na téma skladování kosmetiky či třeba kabelek časem natočit, ale nějakého průvodce bytem? To určitě ne :-D

      Jinak nevím zda jsem klidná, ale k mému projevu nepatří přehnaná gestikulace či házení hlavou, tak jak to vídám u některých blogerek. Myslím si, ze jsem taková i normálně, jen na videu jde znát trocha nervozity, než se do toho mluvení na kameru zase trosku dostanu ;-)

      Vymazat
  4. Pandora ako značka má sama o sebe históriu a každý šperk je robený ručne a individuálne....mne sa celkovo páči celý koncept tejto značky :) Z Pandory mám retiazku s príveskom, prsteň, náušnice a dva náramky (je to taká malá závislosť). Aj ty máš krásnu zbierku avšak nedá mi nespýtať sa.....to ti naozaj nieje ľúto dať si na náramok len tak hocijaké obyčajné gorálky z ebay?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen tak nějaké obyčejné korálky bych si na náramek nedala, ať by to byla Pandora či přívěsek za 5kc z uměleckých potřeb, pokud by se mi nelíbil. Takže mi to líto není a až Pandora takhle hezky broušené růžové vydá, velmi rada si je poridim. Zatím jsem se nedockala a i kočky v Pandore mi je chvalily,aniž bych řekla, co to je, takže to až takové drama nebude ;-)

      Vymazat
    2. Nerobím z toho drámu ani to nieje kritika, bolo to myslené tak, že podľa mňa si Pandora zaslúži svoju výnimočnosť :) a len tak pre info všetkým Pandora nadšencom teraz sú na niektoré šperky (dokonca aj náramky) 50% zľavy ;)

      Vymazat
    3. Nikol, urcite zaslouzi, v tom s tebou souhlasim a proto bych si na ni nenavesela jdn tak neco. Na druhou stranu, vlcici ani Koloseum v dobe mehi pobytu v Rime nenabizeli a ja jsem velmi rada, ze jsem si je tam poridila a jsou mi milou pripominkou tech dni. je to samozrejme take stribro, nadherne zpracovane a cena odpovidala dvema originalnim koralkum. Proste obcas se to da prejit, i kdyz tve myslence rozumim.

      O slevove akci jsem uz nedavno ctenarky informovala na FB a urcite doporucuji odebirat i jejich newsletter, jak zminuji i ve videu, u nekterych kousku je ta sleva vice nez prijemna ;-)

      Vymazat
  5. Oh.. jsi dokonalá ... Konečně zas video! Tleskám!
    Pandoru jsem vždy přehlížela, ale po tvém videu přemýšlím o koženém náramku!
    :-* Těším se na další video :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, za zkousku nic nedas a ja si myslim, ze zrovna ty by jsi svoji Pandoru mela krasne poskladanou!

      Vymazat
  6. Tak to je krása..jeden přívěsek hezčí než druhý...Jinak k videu musím říct,že máš uklidňující hlas a moc se mi líbily i ty prostřihy,kde byly detailně vidět oba náramky...Pěkně v klidu...času dost...nemám moc ráda hop..hop...všechno rozmazané a nic moc není vidět.Takže velmi oceňuji i smysl pro detail...
    Určitě je vidět,že jsi malilinko nervózní,ale zase Ti to přidává na roztomilosti...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju za milou odezvu!

      Co se tyka efektů ve videu atd. mam jeste hodne na cem pracovat, ale i takhle jsem s tim spokojena a prave ty detailni zabery jsem rozhodne nechtela opomenout ;-)

      Vymazat
  7. Děkuji za hezké video, máš uklidňující přednes, takže jsem si tě teď pustila coby večerníček před spaním. :-) O Pandoře uvažuju už nějakou dobu, ale mám obavy, že bych se neudržela a nakoupila hned aspoň pět přívěsků zároveň, což by nebylo asi úplně ono. Těším se na další video!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono pokud by byly ,,ty prave", tak klidně rovnou pět kousku, je ta cena no.. ;-)

      A abych neuspavala lidi i přes den, to uz byl průšvih :-D

      Vymazat
  8. ty náramky se bohužel hodně vytahují, já za rok mám pocit, že to s klidem dalo centimetr a trošku mi to občas leze na nervy, to mi přijde jako největší škoda, jinak jsem ale maximálně spokojená a rodina alespoň ví, co mu koupit k těm významnějším událostem, zatím mám asi 6 přívěšků a hodně si vybírám :-) a asi si pořídím i ten kožený, abych to mohla střídat, když budu chtít těsnější, vytahuje se i ta kůže, nevíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, o tom jsem se prave zminovala, ze náramek se opravdu vytáhne, tedy doporucuji volit menší velikost (v rámci pohodlí) a určitě si nenechavat prostor pro přívěsky.

      Ten Kožený mam na ruce dvakrát otočený a celkové myslím tento materiál necestuje tolik, jako ten klasicky náramek, takže za rok co jej mam, nemám pocit, ze by povolil.A on je hezky i sám o sobě, chce to proste vyzkouset ;-)

      Vymazat
  9. Ty náramky jsou opravdu krásné, dovedu si ho představit jako skvělý doplněk k různým šatům, ale i k nějakému pohodlnému stylovému oblečení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony se tak nějak hodí ke všemu. K elegantnejsim i volnocasovym outfitum, ale záleží samozřejmě na tobě, v jake kombinaci se budeš cítit nejlépe :-)

      Vymazat
  10. Tohle video bylo super natocene a dalo mi to brouka do hlavy ze si konecne naramek koupim. Rada te ctu a cekam jakym outfitem prekvapis. Libi se mi jak na instagramu davas mista kde v olomouci chodis nakupovat, na vecere a kavicky. Urcite pujdu s kamaradka nejakou vyzkouset co jsi doporucila. Jsem rada ze ukazujes olomouc :-) S videama urcite pokracuj a tesim se na tvou sbirku kabelek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni!

      Moc ti dekuji za krásný vzkaz a ver mi, ze i mne těší, kdyz u některé z blogerek vidím známá místa :-) A Instagram je proste zábava, jak rada koukám na fotky u ostatních, tak je i rada ja sama přidávám ;-)

      Outfit bude brzy a jsem rada, za tak milou fanynku!

      Vymazat
  11. Pandora se mi celkově nelíbí, ale tvoje video moc:). Jen tak dál!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, určitě nejsi jediná, koho Pandora neoslovila a i tak me těší, ze se ti video líbilo ;-) Diky!

      Vymazat
  12. Také oceňuju video, jen bych náramek asi radši sundala z ruky. Přívěsky by byly určitě líp vidět a i tobě by se s náramkem líp manipulovalo. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti!

      Až/pokud bude video vyloženě o mých privescich, pak náramek určitě z ruky sundam, i kdyz z otevřeného by mi mohly vyběhnutí korálky, pokud bych si je nepreskladala. Tohle video bylo spíše vseobecne a detaily jsou tam myslim hezké, ale rozumím, co tím myslíš ;-)

      Diky za tip!

      Vymazat
  13. Bezvadné video. Jsi sympatická a určitě toč dál. Já vím, trošku opožděně, ale já tvůj blok objevila až teď. Dokonce jsme obě z Olomouce. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika