Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 11. ledna 2015

Předčasné jaro


Dnes hlavní roli několik mých úlovků z letošních povánočních slev. V H&M v poslední době nacházím super kousky solidní kvality a za pěknou cenu. Tahle mikina je rozhodně jedním z nich, navíc bude díky svému střihu a materiálu nositelná celoročně. 

Že mě válenky UGG baví o mě víte už dávno, tyhle mašličkové jsou již mým čtvrtým párem a jsem z nich opět nadšená! Vím, že tento druh obuvi má mnoho odpůrců a naprosto to chápu, myslím si, že už jsem se vám i já sama zmiňovala, že mě móda válenek oslovila až když už se dávno nosily, no prostě jsem také nebyla jejich velkým fandou :-)

Parky s kožešinkou se mi líbily již dříve a tahle khaki mě ihned zaujala. I když kožíšek na kapuci není pravý, je hezký,kvalitní. Nemám totiž ráda, když faux fur vypadá jako zacuchaná Barbie, i umělá věc může být výborně zpracovaná a téměř nerozeznatelná od přírodního materiálu.

Mějte se hezky a užijte si zbytek víkendu!


mikina: H&M, jeans: Asos.com, parka: Monicasi, válenky: UGGkabelka:Givenchy, náramek: Pandora, prsten: Swarovski










26 komentářů:

  1. Tohle ti strašně moc sluší, Veru! Tyhle Ugg se mi líběj snad nejvíc ze všech, co jsem kdy kde viděla, skvělá volba! Parka ti taky moc sluší a celkově tohle barevné ladění se k tomuhle období strašně hodí a tobě moc sluší! Taky musím pochválit vlasy, nevím, jestli je máš nějaké nové, nebo jsou jen jinak upravené, nebo se mi to jenom zdá, každopádně vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo díky za super vzkaz a máš pravdu, tyhle barvy jsou ted ideální. Ještě nikde není sníh, tak je to venku takové smutné a do jara daleko a pořád lépe, než být celá v černém.

      Sama jsem z těch UGG nadšená, mašličky jsou sice trošku infantilní, ale zase nejdou tolik vidět a tahle barva je skvělá :-)

      Vymazat
  2. jee moc hezká :) co to máš za barvu na vlasech? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj!

      Konkrétní odstíny schopná říct nejsem, ale už potlačujeme tu oranžovou, kterou jsem v posledním roce nosila, alespon kolem obličeje. V délách jí ještě trochu je, mám takové dá se říci ombré, kdy nejdou vidět odrosty a není to jednolitá barva.

      Vymazat
  3. Ty vyžehlené vlasy ti moc sluší! A to zákoutí na prvních fotkách je super, dodává fotkám takové tajemno. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jíto, vždy se snažím, aby to pozadí fotek tak nějak korespondovalo s outfitem či alespon nebylo uplně všední a jsem ráda, že se mi to i v tomto případě podařilo. Děkuji!

      Vymazat
  4. Teda Veru, tobě to sluší! :) Hrozně se mi líbí, když máš takhle upravené vlasy! :) A za mě UGG rozhodně jo! Když to nejsou nějaké napodobeniny, tak vypadají skvěle :) Já ještě žádné nemám, trochu pořád váhám kvůli ceně... :/ Ale jestli si někdy nějaké pořídím, tak to budou klasické, nízké a šedivé :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, v Office shoes ted mají na některé modely úžasné slevy, mrkni se na odkaz co píši u outfitu :-)

      Klasické nízké mám v hnědé a šedé mám s knoflíkem a řeknu ti, že ty šedé se rozhodně lépe nazouvají, ty klasické krátké jsou trošinku obyčejné, ale záleží na vkusu každého. Jsem zvědavá, které pořídíš a fakt to omrkni, ty ceny tam jsou super!

      Vymazat
  5. Skvělý!!! Příjdeš mi jako nova!! Moc ti to sluší :)))
    Mužů se zeptat na kolik tě přibližně vyšla ta kabelka? Děkujuuuu ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, když klikneš na značku kabelky v popisu, je tam přímý odkaz na eshop, kde je možno kabelku koupit. Ty ceny se občas mění, tam najdeš nejaktuálnější :-)

      Vymazat
    2. 👍 hahaha 😃 Jsem trubka, klasika 😃 děkuji😊

      Vymazat
    3. Nic se neděje! Člověk si toho nevšimne a taky nemám vždy odkaz na vše :-)

      Vymazat
  6. tyjooo krááása, hrozně ti sluší vyžehlené vlásky, vypadáš super na fotkách :) zdraví tě holka z Belmonda, jednou jsem tě tam zdravila, jestli si vzpomeneš :)

    OdpovědětVymazat
  7. Veronika, mám ťa rada a si pekná baba, ale strašne ma irituje tvoje zlé držanie tela, ktoré je na tvojich fotkách typické, ako stále tlačíš neprirodzene pánvu dopredu, prehýbaš sa a deformuješ si tým postavu. V neposlednom rade sa to môže o pár rokov podpísať na zdraví tvojej chrbtice. Nič v zlom, ale strašne ma to na všetkých tvojich krásnych fotkách dráždi... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To co popisuješ je má ,,modelkovská" póza při focení, myslím si, ze každá blogerka ma nějakou :-) Tím pádem se nebojím, ze by mi těch par minut ročně co takhle pozuji nějak narušilo stavbu těla.

      Tak se nenech dráždit fotkami a zkus ocenit, ze se jako jedna z mála vysokých žen nehrbím, to uz by byl vážnější problém ;-)

      Vymazat
    2. S tým hrbenim to je pravda ;-)

      Vymazat
  8. Tobě prostě sluší všechno! Tričko super, vlasy krásný! Mimochodem líbi se mi (tradičně) i rtěnka! Můžu vědět, co to je za odstín?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, dekuji! A je to YSL Baby Doll Kiss&Blush, odstín Nude Insolent 10 .

      Vymazat
  9. Krasny outfit. Moc it to slusi! Nejvic se mi libi tvuj makeup, vlasy, mikina a ta taska!
    X
    Miri
    http://currentlywearing.com

    OdpovědětVymazat
  10. Veru, musím říct, že ty vyžehlené vlasy ti neskutečně, ale opravdu neskutečně seknou:)) Nos to tak častěji:))
    Botky se mi taky moc líbí (hlavně mašličky - jsem do nich dost poblázněná a byly časy, kdy mašle byly základem mého šatníku :D ). Sama jsem letos "trendu válenek" taky podlehla. Sice jsem si pořídila jen takové obyčejné z CCC, ale upřímně řečeno, je zas tak často nevynosim (kozačky jsou kozačky), takže mi taková menší investice stačí:)

    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  11. Mě se líbilo moc ty botičky! Jsme řešila jaký si pořídit, pravě do tohoto předčasného jara. Nakonec jsem volila nízké kozačky, které mně přijdou pro toto počasí asi nejlepší. Ale ty tvoje jsou super!

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Veroniko,
    Chtela bych se zeptat, zda jsi kabelku koupila online nebo primo v Uk?
    A na fotce mas velikost L ?? Na internetu ji nemuzu nikde sehnat
    Dekuju za odpoved a preji pekny den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, přímo v popisu věcí, které mám na sobě najdeš přímý odkaz na eshop, kde je kabelka nyní dostupná a i já si ji tam koupila. Je jen trošku jiná v tom, že má nahoře obšité lemy, ale jinak je stejná.

      Tahle je Large, menší model je také prostorný, ale užší a tolik se mi k mojí vysoké postavě nelíbil. Je srovnatelná s Neverfull v GM, ale má širší dno.

      Vymazat
  13. Veru, jsem bud slepa nebo je vyprodana :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude dostupná od 28. února, ale uz ted si ji můžeš objednat, proto je tam napsáno Pre-order

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika