Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 13. ledna 2015

Trpělivost růže přináší, dovolte mi vám představit svůj nový poklad!


Své kabelky zde obvykle jako poklady neprezentuji, přestože mnohé z nich za ně považuji, obzvláště ty z limitovaných a dnes již téměř nesehnatelných kolekcí.

No ale kabelky Mansur Gavriel, které jsou po celém světě beznadějně vyprodané, jsou na ně několika měsíční pořadníky a jsou jednoduše nesehnatelné, za poklad pro nás módní nadšence rozhodně považovat lze. 

Já se nedávno konečně dočkala té své, je z krásné bílé kůže se stříbrným vnitřkem a dnes má tedy na mém blogu premiéru.

Mějte se hezky a napište mi, co je pro vás takovým vysněným, nedosažitelným kouskem?



top: Peek&Cloppenburg, jeans: Asos.com, vesta: Monicasi, boty: Baťa, kabelka: Mansur Gavriel, náramky: Pandora, BeChick.com






21 komentářů:

  1. Coz o to, kabelka je to krasna, ale ty boty cely outfit podle meho nazoru uplne zazdily. Elegantni CERNE kozacky, nebo treba jen kotnikove botky by k tomu sedly urcite mnohem lepe. A taky ten top by vice vynikl bez te sovicky (myslim, ze infantilnim obrazkum na obleceni pro dospele uz definitivne odzvonilo, ale jestli na nich trvas, tak doporucuji v jednodussich outfitech, protoze takovahle blystiva sova je dominantou sama o some). Ale kabelka, jak uz jsem psala, je opravdu krasna a moc se mi libi v Tve bile - zda se mi, ze v teto barve vyzni daleko lepe nez v klasicke cerne. Rozhodne dobra koupe 😉 ja mam vysnenych kabelek hned nekolik: namatkou Pandoru od Givenchi, pro jakoukoli Chanelku bych sla sveta kraj, do lezernejsich outfitu bych nutne potrebovala Ballenciagu a taky Wanga, vsechny Célinky jsou k sezrani a v posledni dobe me hodne zaujaly Lagerfeldovi kabelky ... Aach, tolik snu. Jsem zvedava, jestli budu nekdy vlastnit aspon jednu z nich ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud bych k tomuto outfitu mela černé kozačky a triko bez aplikace (je jedno zda je to sova či cokoliv jineho, za daleko větší zlo povazuji nápisy s nazvem značky), pak nemusim vubec blogovat, protoze by ten outfit byl naprosto nezajimavy, bez šťávy či napadu.

      A o tom to je, kazda mame jiný vkus, jednoduší outfit nez tento si predstavit neumim a o to prave šlo, aby sova byla dominantou ;-)

      Moc ti držím palce, aby se ti kabelkove sny splnily, Lagerfelda musim omrknout!

      Vymazat
  2. Pytlík opravdu pěkný, ale ty bys měla zjemnit. Líčením i výrazem. Isi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a to jsem ten den na sobě mimo rtěnky neměla vubec nic :-D

      Vymazat
    2. Ty jo Verco, takhle bych chtela taky vypadat bez makeupu. Zrovna jsem ti chtela pochvalit tvarenku a ejhle ty mas takhle krasne prirozene zabarveni:) a to oboci, taky nadhera, ja bych musela aspon dostinovat. Nikol

      Vymazat
    3. Nikčo, zase úplně přirozené ty tváře nebyly, venku byl solidní vichr a ono fotit se bez bundy dodá tvarim barvu raz dva :-D

      Vymazat
  3. Pěkná! Sním a letos si ji pořídím mini Givenchy Antigonu.

    OdpovědětVymazat
  4. nic kromě rtěnky? vždyť máš líčka a obočí vcelku výrazně nalíčené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obočí uz mi krasne dorůstá, mam z nej radost a myslím si, ze s těmi bledými obličeji jej ted v zimě budeme mít bez pomoci výrazné všechny.

      Vymazat
  5. Taska je krasna a souhlasim, ze v bile vynikne. Ja zadny sen pokud jde o kabelku apod. nemam, na vetsinu veci se da nasetrit, kdyz clovek par let pracuje. Ted zrovna bych ale potrebovala nejakou hezkou, kvalitne zpracovanou, nejlepe hnedou vetsi tasku do prace. A hledam a hledam a nic:( J. PS: Moc se mi libi tve boty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když si predstavim hnedou, pěkně zpracovanou kabelku na denodenni noseni, aby se do ni veslo vse potrebne a treba i svetřík navic, tak me hned napadne Prada shopper. Je v měkčí i pevnější variantě, mrkla bych na Mironia.cz, pani jej za pěknou cenu zprostředkuje z Parndorfu.

      Jinak bych doporučila sveho rottweilera od Givenchy, diky širokému dnu je to jedna z nejpraktictejsich tasek, co mam!

      A dekuji za pochvalu kozaček, mam je uz par let a letos jsem nadsena z jejich delky,, rozhodne je unosim vice, nez v minulych letech.

      Vymazat
  6. Ahoj Veru, opět krásný outfit :) Mooc se mi líbí to tričko se sovičkou. Dodalo tomu šmrnc, navíc já teď ty sovičky můžu fakt na všem :D
    A já tiše toužím po Givenchy Antigona a jednou si ji určitě koupím, i když to pořád odkládám, asi až tak nějak dozraju do stádia, kdy bez ní nebudu moct žít :) Ten tvar prostě miluju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ja toužím hodne hlasite uz rok, vsak vis ;-)

      Mam ji slibenou k narozeninam, v Selfridges už je opet v te pudrove, jen si rikam, jestli raději nebudu chtít nekam na dovolenou ;-) No uvidime!

      Vymazat
  7. Tobě vítr stínuje obličej?? Tak to je super, já jsem od větru červená celá. Zřejmě dobrý odíl :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je mi te lito, ze ti v zime zrudne cely oblicej, me pouze zcervenaji tvare. Neni nad prirodni makeup ;-)

      Vymazat
  8. Téda, Mansur Gavriel! Já padám... :D. Chodím se na jejich kabelky dívat na net-e-porter několikrát týdně a vymýšlím, co s nimi nosit :D. Je vážně krásná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me zase dlouho provokovaly na Instagramu, tak už je doma ;-)

      Vymazat
  9. Tady je videt, jak mame kazda jiny vkus 😀, me se libi outfit naprosto cely a krasne mi k sobe pasuje! Krasny den, Andrea

    OdpovědětVymazat
  10. hezká kabelka :) to byla zima, co? jsi celá promrzlá...

    OdpovědětVymazat
  11. Celý outfit se mi moc líbí a třešničkou je fakt na kabelka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika