Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 20. března 2015

Černobílá? Ani náhodou!


Jakou úlohu mají ve vašem  životě vaši přátelé? Jsou pro vás velmi důležití, neobejdete se bez nich a potřebujete s nimi být stále v kontaktu? Či o sobě tzv. víte, ale nepotřebujete se vídat nijak často? A kde jste je vlastně potkali?


Je mi jasné, že toto je hodně individuální a i bych řekla, že v období puberty jsou pro nás důležití velmi a máme velkou potřebu kontaktu s nimi, ale postupně když začínáme pracovat, máme lásky, děti a různé závazky, už není tolik času.

Já osobně nemám příliš přátel ze školy, protože jsme se hodně stěhovali a chodila jsem vlastně na čtyři základky, až střední škola byla klidnější. Ono je celkem těžké zapadnout do již vzniklého kolektivu a já byla hodně nesmělá, no a samozřejmě neexistovalo, abych si přivedla domů kamarádku či s děckama něco po škole podnikala. Teď mi přijde až dojemné, když jsem díky Facebooku v kontaktu s některými spolužačkami, jak jsme dospěly a posunuly se dále, to samé se spolužáky.

Později jsem hodně cestovala a věnovala se práci, měla jsem vlastně jen jednu kamarádku, ale dalo by se říci, že na život a na smrt. Super parťačka pro každou příležitost, zároveň rozumný člověk, který mě často usměrňoval a zároveň mi vždy dobře poradil a také suplovala rodinu v momentech, kdy jsem to potřebovala. A to vždy bez jakýchkoliv nároků či požadavků, prostě nezištně z upřímného přátelství.

Až v posledních třech letech jsem více doma, mám čas se více stýkat s lidmi a s tím přicházejí i noví přátelé. Ono to není úplně jednoduché se s někým seznámit, myslím tím kamarádsky a ještě k tomu třeba i s ženou. Na druhou stranu já jsem v jakýchkoliv vztazích velmi upřímná, což se mi samozřejmě párkrát nevyplatilo, ale to už patří k životu a proto nestojím o to se kamarádit jen tak s někým, u koho bych neměla pocit důvěry. 

V posledním roce jsem se ale díky blogu a Instagramu seznámila s pár super ženskýma a já se v tomto směru cítím velmi spokojená. Konečně mám přátele, u kterých nemám pocit, že by mě využívali, přiživovali se na mě či ze mě vysávali energii. Určitě víte, o čem mluvím, takového člověka myslím občas pozná každý z nás. Je dobré si to zavčasu uvědomit a jít zase o dům dál, protože takový člověk vás může stáhnout až na dno a ublížit vám jako nikdo.

Na druhou stranu správný přítel vás podrží, i kdyby s vámi nesouhlasil, podpoří vás v čem je třeba a bude vždy stát za vámi. Na nových přátelích je taky skvělé to, že vám přinesou něco nového do života, dozvíte se od nich či naučíte věci které jste neznali, ať se to týká čehokoliv.

Aktuálně jsem velmi šťastná za to, jaké lidi kolem sebe mám, vážím si každého z nich a i když se se všemi nevídám každý týden, jsem ohromně vděčná za to, že jsou součástí mého života.

Tohle jsou mé pocity, se kterými jsem se vám aktuálně chtěla podělit a doufám, že i vy máte kolem sebe jen ty správné parťáky.


Mějte krásný víkend, užívejte života a radujte se z každého dne!



rolák: Zara, kalhoty: C&A, tenisky: New Balance, sako: Primark, kabelka: Louis Vuitton, náramek: Just Cavalli, brýle: Miu Miu, prsten, náušnice: Swarovski















25 komentářů:

  1. Přátele jsou k životu důležití.Mám jen pár opravdových kamarádek a stačí mi to.Ted,jsem ve stavu na mateřské a tak se s nimi nemůžu vídat tak často jako dřív a samozřejmě mi to chybí :-( Hodně často jsem jen s jednou,protože bydlí blízko a má taky dítě,takže ví jaké to je,si utrhnout trochu času :-)
    Abych řekla pravdu přes PC jsem se seznámila jen s jednou slečnou se kterou jsem byla i konečně po roce psaní na kafíčku,,VÍME o kom mluvím,že Verunko,, :-))a bylo to moc fajn a těším se na další schůzku,protože jedna byla máloooo :-) a ta alma,taje TOP!

    OdpovědětVymazat
  2. A ta fotka v tom slunci je nejkrásnější :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, musíme to brzy napravit, videla bych to na výlet do Zoo i s malou, tu naši zlínskou miluji!

      A ty slunickove fotky me taky nadchly, mam šikovného fotografa co se každým focenim zlepšuje a zlepšuje :-)

      Vymazat
  3. Uf... lesklé legíny v kombinaci s teniskama... uf.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uf.. a co jako? Je to moc hezký a nechápu co na tom vidíš co si má jako vzít? Lodičky nebo baleríny, k pohodlnému OOTD by to bylo vážně super pohodlné.

      Vymazat
    2. K tomuto outfitu by se myslim hodilo naprosto jakékoliv obutí, jen me mrzí, ze pisatelka kdyz uz si najde chvilku mi tady nechat vzkaz, nepřispěje i s nějakým konkrétním návrhem :-(

      Jinak nejsou to přímo leskle leginy, ale slimky normálně se zipem a poutky, kdyby někdo sháněl podobne :-)

      Vymazat
    3. Přesně tak :) Já bych si tenisky vzala asi taky, takže by mě zajímalo co by si vzala ona, ale samozřejmě v dobrém inspirace se hodí vždycky. Jinak Veru super článek, outfit a fotky asi se taky v CAčku podívám po riflích Kája

      Vymazat
    4. Mně tam tedy ty tenisky také moc nesedí, asi bych zvolila spíše podpatky, to by pak bylo top ;-)

      Vymazat
    5. Urcite bude brzy i něco s podpatky ;-)

      A myslim si, ze je zrovna vtipné si vzít tenisky k tomu, k čemu by jiní volili lodičky, uz jsem videla i slečnu na maturitním plese v converskach. To je proste na vkusu a úsudku každého a treba ja oceňuji blogerky, které předvedou i něco jiného nez co člověk bežně potkává na ulici.

      Neříkám, ze nemivam občas menší úlety, ale asi tak jako kazdy :-D

      Vymazat
    6. S teniskami je to absoluuutne v poriadku. Boze tieto opatkovko-pipinovske nazory...uf.

      Vymazat
    7. Ty tenisky se k té kabelce vůbec nehodí.

      Vymazat
    8. 3. Anonym, jak se vubec opovazujes nekoho nazyvat pipinou? Nekomu by se holt libily vice podpatky a co jako???
      Také bych volila jinou obuv, třeba i balerínky, ty tenisky jsou na mě takové až moc sportovní a divoké, ale každý máme jiný vkus.

      Vymazat
    9. Holky, dekuji vám za vaše názory, vážím si jich a oceňuji je! Ale prosím, nechci tady žádné hádky a roztržky. At je tento blog stále příjemným poctenim, bez zbytečných urážek a napadání, vždyť to nebaví číst nikoho a ja tady nechci šířit negativní náladu.

      A jak říká poslední vzkaz, každá máme svůj vkus, navíc různé outfity máme pro ruzne situace, tedy tomu odpovídá i zvolena obuv. Pak bych také rada podotkla, ze toto je prezentace mého stylu a ne vašeho, takže nějaké dohadování je naprosto zbytecne :-)

      Užívejme první jarní dny, s úsměvem na rtech a dobrou náladou! ;-*

      Vymazat
  4. Jé to je náhoda že na to dneska taky přišla řeč :D Myslím, že to mám podobně jako ty a jsem ráda že jsme se poznaly :):)
    A moc ti to sluší, hrozně se mi líbí ty brýle <3

    OdpovědětVymazat
  5. Verunečko, ty tenisky celý model zazdily. Úlet týdne. Jinak vypadáš moc hezky, krajanko.

    OdpovědětVymazat
  6. Veroniko, 11.fotka je úžasná, pocitová, super :-* Alma a brýle jsou TOP! Akorát celkový outfit není můj šálek (možná bych vyměnila tenisky, nebo bych vyměnila leginy na boyfriendy).

    OdpovědětVymazat
  7. Není důležité mít tisíce přátel, stačí mít ty pravé a ty fajné :) To člověka udělá šťastným:)
    Ehm..ehm..a ty podpatky na tobě uvidíme kdy, drahá milá? :D Stále čekám!:))
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  8. S rodinou a partnery je nutno být v kontaktu osobně. Ale s přáteli mi to stačí i po mejlu.
    K outfitu, také se mi botičky ke zbytku outfitu nelíbí, ale sám ze sebe jsem překvapen, že ani podpatky by nebyly to nejlepší. Spíš nějaké bílé, či jednobarevné jednoduché boty. Jen ne zrovna tyhle. No co, tak se budu zase jednou koukat do očí ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se to naopak právě docela líbí možná bych z toho odebrala brýle které se mi k tomu vůbec nehodí.Tenisky jsou na tom za mě super. Kabelka barevně taky moc pěkná ale tento tvar kabelky je nepraktický ale jako celý outfit takový se mi líbí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika