Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 22. března 2015

Jarní soutěž o tvářenku Jardin De Chanel je tady!


Moji milí!

Děláte mi ohromnou radost nejen vašimi vzkazy, ale především vaší přízní a to jak zde na blogu, tak i na Instagramu a Facebooku. Toho si jako blogerka i jako žena velmi vážím, protože mi věřte, že jste mi při blogování velkou oporou, bez které by to nešlo.

A čím krásnějším bych teď na jaře mohla jednu z vás odměnit, než nádhernou květinovou tvářenkou Jardin De Chanel z letošní limitované kolekce? 

Soutěž potrvá do 1.4. kdy z komentářů vyberu jednu z vás. Jediné co musíte pro účast udělat je to, že mi pod článek napíšete, co máte na jaře nejraději a k tomu přidáte kontakt na vás. Pokud mě odebíráte na některé ze sociálních sítí, jsem jen ráda, ale není to podmínkou.

Mějte se hezky, užívejte jaro a budu se těšit na vaše komentáře!

132 komentářů:

  1. Tak to je naprosto nádherná cena! Ufff, až se mi z ní málem zastavilo srdce. Odebírám tě už velmi velmi dlouho, určitě tak tři roky :). Jinak na jaře mám ráda, jak všechno rozkvétá, je to začátek něčeho nového, otepluje se, dny jsou delší...je to pro mě takový příslib lepších zítřků. Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná soutěž, Verunko! Já na jaře miluji hlavně to, jak voní, je svěží vzduch, úplně jiné světlo, zpívají ptáci a konečně můžu odhodit kabát:-) Petra (newzenab@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, tak tohle je asi nejlepsi soutěž :) tu tvarenku bych si moc přála. Na Jaře mám nejraději to, že mužů sundat zimní bundu a zimní boty a nahodit nějaký kabatek nebo jarní bundicku. Takže jednoznačně mam rada teplo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na jare se mi libi, ze mohu vyjet na kole. Moc si uzivam toho, ze nemusim mit nekolik vrstev a cepici. A hlavne ta krasna svezi priroda!

    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. ....že mám narozeniny :-) a samozřejmě rozkvetlá příroda a svěží vánek v lese, kam chodíme na jaře častěji..
    mchmelova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám na jaře nejraději ten vzduch... Vždycky, když začnu ve vzduchu ,,cítit jaro", takovou tu specifickou vůni, musím se usmívat :). Samozřejmě všechno ostatní, jako probouzející se příroda, možnost venkovních aktivit, sezení na zahrádkách kaváren, to všechno taky :). Jinak výhra je krásná, děkuju, že takové soutěže pořádáš a držím všem palce :).

    Swanlakeofmylife@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Na jaře, dýcháme teplý jarní vzduch, nazouváme lodičky a baleríny, odhazujeme kabáty, čepice a šály a do toho všeho se opájíme vůní květin a nastavujeme tvář jarnímu slunci. Všichni jsou k sobě najednou milejší a víc se usmívají. Pro mě je to jednoznačně nejlepší roční období. Alča

    Lillly@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Na jare miluju to, ze nam dava novou nadeji. S prvnimi jarnmi paprsky se zda vse lepsi a jasnejsi!
    gwyn.cz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Na jaře mám nejradši teplé sluneční paprsky, které ze země tahají první jarní květinové odvážlivce - krokusy, sněženky a narcisky.. a potom to, že můžu konečně vytáhnout lodičky a baleríny, které na mě celou zimu jen smutně koukaly z botníku :)

    Moc krásná cena! misscukrik(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Veru, i když jaro nepatří mezi mé oblíbené roční období tak ho svým způsobem zbožňuji, ale ne jako horké letní dny nebo zimní závěje, které se naší zemi bohužel vyhýbají. Mám ráda každou rozkvetlou kytičku, každé podívání na babiččinu skalku, která rozkvetla všemi možnými odstíny fialové a růžové - shodou okolností jsou to i moje nejoblíbenější barvy. Momentálně mám největší radost z krásně rozkvetlého hyacintu, který vážně omamně voní. Nebo mám taky ráda ranní ptačí zpěv. Projížďku na kole nebo si jen tak občejně lehnout do trávy na naší zahradě mezi květiny a odpočívat. Najednou se dostanu do úplně jiného světa, ale musím se hlídat, protože nejvíc květin nám roste v trávě u plotu k silnici, která začíná být zavalená cyklisty :D
    Kája
    Můj facebook https://www.facebook.com/karolina.hlavackova.543
    a instagram https://instagram.com/kajahlavackova/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ještě můj email je hlavackovakarol@gmail.com ale v případě výhry mě spíš kontaktuj přes facebook .:) Děkuji

      Vymazat
  11. Na jaře miluju první teplo, zelenající trávu, to že se rodí koťátka a jiná zvířátka:-))) a hlavně ten voňavý vzduch. A taky to, že 1.4 mám narozeniny a těším se na dárečky a překvapení:-))) PS: a ne není to apríl:)
    Jinak opravdu super soutěž, tvářenka je nádherná,ale jako studentka se zatím musím spokojit levnějšími variantami:-)
    Mám tě ráda! D.
    dendvo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Květiny, zase se zelenající příroda, odkládání vrstev oblečení, holé nohy, jarní vzduch, delší dny, světlo, ranní ptačí cvrlikání, velikonoční čokoládová vajíčka, přívětivější lidé a limitované dechberoucí kolekce, jako je tahle od Chanel...
    Myslím, že nemusím dodávat, jaké je mé nejoblíbenější roční období. :)

    martinasvobodova92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Na jaře mám ráda ten vzduch, balerínky a to že můžu chodit jen tak nalehko jen v mikině nebo kabátku. :)
    kiki.obi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Na jaře se mi líbí vůně jara, světlo, teplo a ta pěkná nálada kterou každý má, když jaro začíná, přestože celé období trávím s kapesníkem u nosu, miluji jaro!

    OdpovědětVymazat
  15. chytře jsem zapomněla na kontakt a.kerdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Na jaře je nejlepší, že už pomalinku vytahuju lodičky a sandálky... Potom, že se začínají otvírat zahrádky a můžeme s přáteli jen tak posedět u nějakého drinku, vína.... A v neposlední řadě také, že začnu chodit na brusle! Už jsem jednou byla :) :D jupí

    Superaneta111@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Úžasná tvářenka. Na jaře si nejvíc užívám ten vlhký jarní vzduch a když uklidim zimní kabát, cítím se o 5 kilo lehčí. Veroniky@email.cz

    OdpovědětVymazat
  18. To je tedy neskutečná soutěž! Že si děláš takovou škodu.. :-)
    Na jaře se mi líbí hlavně absence zimy :-) Můžu odložit vrstvy svetrů a kabátů, když si zapomenu rukavice, nemusím mít strach, že mi zmrznou ruce. Ale hlavně miluju probouzející se přírodu. Mám pocit, že čím jsem starší, tím víc mě to umí okouzlit.
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Tak to je úžasná cena! Na jaře mám úplně nejradši to, že se mi zlepší nálada. Nevím, zda to nejvíc způsobuje počasí nebo rozkvetlé parky, ale je to tak!
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Na jaře nemusím vrstvit oblečení...parfémy se rozvoní jinak...sluníčko se opírá..hřeje,ale nepálí...jaro mě nabíjí energií...ten vzduch je naprosto nezaměnitelný.Mám ráda tu čerstvost,svěžest..vůni země prohřívanou sluncem...(gabcava@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  21. Jééé, to je krásná soutěž, musím se zapojit :) Na jaře mám hrozně ráda květiny, ať už čerstvě řezané doma ve váze, nebo i v přírodě. Jednoznačně také sluníčko a hlavně ten čerstvý vzduch... a samozřejmě nadějné zítřky a chuť do života, která (alespoň u mě) s jarem přichází. No a o barvičkách v šatníku ani nemluvě. :)

    simona.senkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Ta tvarenka je úžasná :) Na jaře mám nejraději slunce a nákupy nového oblečení :D
    janca.lucky@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Na jaře mám nejraději barvu zelené. Když se začne probouzet nová tráva po zimě, začnou pukat lístky na stromech. Nikdy jindy během roku neukazuje příroda tak nádherný a svěží odstín zelené. Taky vzduch se změní a krásně voní po jaru. A i když má člověk někdy splíny, jarní sluníčko mu pomůže alespoň na chvíli na vše zapomenout a po zimě konečně prohřeje ztuhlé kosti.
    Já myslím, že především ty děláš radost nám čtenářům. :o) Ať už tady, na fcb nebo instagramu. Krásné jaro i tobě!
    Jitulikaaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. tak ja abych pravdu řekla mám raději podzim a zimu, ale první lístečky na stromech a zpívající ptáci mají taky něco do sebe :)
    majikh@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Alergik ve mně by chtěl říct, že na jaře je nejkrásnější to, že netrvá moc dlouho :) Ale romantická část mojí duše miluje první jarní sluníčko, zmrzlinu, procházky i všechnu tu havěť, co se probouzí :)
    kakunka.cerna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Jaro miluju, ze všech ročních období úplně nejvíce, ale co mám na něm nejraději je asi takovéto "probouzení", všechno začíná pučet a kvést. Zároveň je to těšení se na něco nového, svěžího ať už v životě, jídelníčku, šatníku nebo v přírodě... jako by to byl pro mě skutečný začátek nového roku :-)
    dosty.renca@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Krásná soutěž. :-) Mám na jaře ráda, jak se prodlužují dny, voní vzduch a postupně se všechno začne zelenat.
    Petra, p.novakova (at) centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Na jaru mám nejraději asi počasí - není ani horko ani zima, zkrátka ideál :-) Je přijemně a všechno rozkvétá :-)
    karolina.bartosikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Svítí sluníčko a hned mám na tváři úsměv :) není to jaro krásný :)
    coko-78@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Na jaře mám najeradši to, že už není taková zima. Odpoledne tě hřeje sluníčko, rozkvétají všude kytky a ráno z postele slyšíš jak zpívají ptáci. 💖 odebírám tě na fb a chtěla bych i na ig ale už delší dobu mi to nejde na tvém profilu 😰verisek.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Teda ta je tak rozkošná! Na jaře nejvíc miluju jak ptáci ráno zpívají a taky to že se můžeš vyhřívat venku na sluníčku aniž by ses spálila či dostala úpal :)..navíc tohle jaro je pro mě..teda pro nás dva obzvlášt výjimečný..protože došlo k zásnubám a v létě se po sedmi letech bereme :)..Takže na tohle jaro, na to jak to ten den vonělo a vypadalo si budu pamatovat napořád :)..terekad@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Na jaře miluji to, že můžu odložit zimní oblečení a konečně si začít užívat jarní bundičky, tenisky.. 😃 všude jsou tulipány, které miluji a celkově je to jarní období po zimě najednou takové příjemnější :-)
    Madrovamaruska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Nejradši mám na jaře takovou tu optimistickou náladu v lidech, ostatní se kolem sebe začnou více usmívat :) zároveň jsou delší dny a ptáčci po ránu zpívají :)
    lucka.brychtova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Teda Veru, moc krásná výhra. Na jaře mám ráda to, že už člověk nemusí chodit tak nabalený (oceňuji hlavně při zkoušení věcí v obchoďáku :-D )a všude to krásně voní květinami.Ještě, kdyby mě tolik neslzely oči na jaře tak by to bylo supr.
    LFelbrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Asi omdlím Verunko :-)pořád jsem otálela jestli si ji od tebe koupím/ale pořád mám nějaké výdaje na miminko/ až jsem ji ,,asi,,propásla.Co mám ráda na jaru?Asi nejvíc květiny,zelenou trávu,začínající jarní vůně vzduchu,a taky ptáčci cvrlikají tak nějak jinak -hmm,tak jarně :-) no samozřejmě změna šatníku a botníku,kdy už se třepu že odložím teplé oblečení :-) a taky miluju jak v květnu kvetou všechny stromy....a vše se blíží k létu :-)

    natalkafilip@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Na jari milujem hlavne to ako dokáže také slniečko človeka nakopnúť poriadnou dávkou energie a optimizmu :) a tie farby, oooo áno všade na okolo toľko krásnych farieb :) a hlavne milujem to že sa nemusím naobliekať veľa vrstvami oblečenia :)
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Verunko, já mám na jaře nejraději to, že už jsou otevřeny všechny zahrádky a terásky a tak si můžeme s kamarádkama konečně povykládat venku na čerstvém vzduchu, s nějakým dobrým míchaným nápojem, dobrým jídlem, a shánět nějaké ty pěkné kousky na sebe :) a také se pustit do mnoha věcí, které v zimě nebyli možné :)
    lenca8910@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Veroniko. S jarem každoročně ožívám, neboť dlouhá zima mi nesvědčí hlavně po psychické stránce. S jarem začíná třídění šatníků, dumaní nad eventuálními parfémy a plánování, kam bych si vyrazila. :-) Jaro si i sama uměle vytvářím, když si pro radost koupím tulipány z Lidlu. Vivat jaro !!
    Těším se na Verunčiny outfity na jaře. Inspirace není nikdy dost ;-)
    jungmannovajana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Tvářenka je úplně rozkošná! :) Já mám nejraději na jaře to, jak vše najednou roste a kvete, všude je to krásně barevné. :)

    OdpovědětVymazat
  40. Na jaře mám nejraději, že je konečně tepleji a já už nemusím nosit kabáty a čepice :))
    klarasokolovax@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Chi chi, i zatrpklé anonymky mohou soutěžit. To je páni velkorysost. Já pořád říkám, že jsi bezva ženská.
    No a co mám ráda na jaru? Že mívám obvykle pěknou pleť, nemusím nosit tlusté ponožky a začínají otevírat stánky s točenou zmrzlinou :). Nic víc nepotřebuji.
    Pro jistotu sarkakk@gmail.com
    Měj se, Veru, pěkně.

    OdpovědětVymazat
  42. Přemýšlím, jak své myšlenky ohledně jara sepsat, ale nejsem spisovatelka tak se předem omlouvám za zmatenost :-) Na jaře mám toho tolik ráda - je to mé nejoblíbenější roční období. Květen se nese ve znamení mých narozenin, začíná být teploučko - na zahrádce za barákem se objevují barevná kvítka. Já se těším i na to mytí oken :-) Začínám uklízet balkon a připravovat jej na sezonu... probouzím autíčko se zbytky zimní soli a jedeme spolu do myčky, luxovat, přes skla svítí sluníčko a těšíme se oba na následující sezonu, až spolu budeme jezdit na výlety :-) Obzvlášt ráda mám jarní mláďátka, přírodu, jak se probouzí ze zimního spánku... a ten největší bonus - svítí nám do bytu konečně sluníčko, na podlahu - udělá to takový světlý čtverec a do toho si lehne naše kočička a vyhřívá se, své studené kůstky... miluji jaro :-)
    lindayss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. wau tak toto je absolutne nadherne
    na jari mam najradsej ako sa vsetko krasne prebudza, zelena farby ozivaju konecne sa oteplieva
    monikabullova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Veru, na jaře mam nejradši, když začnu sundavat vrstvy a vystavim tvar slunicku, taky miluju jaro ve vzduchu.
    Cena je luxusní:)
    Petra
    Peta.hupsilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Na Jaře mám nejraději tu pohodu, kdy si můžu sednout do altánu se psem a hrát si s ním. To když jedu do práce a ráno svítí sluníčko a je teplo :) Ale taky to přináší ty nemilé oběti jako naštípat dřevo, aby přes rok uschlo, poklidit dvůr a zahradu.. :D
    Tak doufám, že tahle soutěž díky svému datu vyhlášení nebude apríl :D
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  46. To sluníčko, procházky.. a že se nemusím už tolik oblíkat třeba jako v zimě. :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Na jaře nejvíc miluju ten čerstvý voňavý a hlavně teplý vánek, vše se probouzí k životu, stejně jako já po zimě ;-). Všechno začíná kvést, zářit, pučet, vonět, hřát a bláznit. Těším se na kolo, brusle, výlety, romantiku, letní zahrádky, čerstvé ovoce, pikniky a hlavně na barevnější módu než jakou přináší zima. ;-)
    lenboda@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Ahojky! :-) na jaře velmi miluji to počasí, není asi příliš zima, ani příliš teplo, nemusím už nosit to zimní oblečení, které tak nesnáším :D můžu jít jen v džínách , jednoduchém tričku s koženkou a v teniskách..taky miluji, jak všechno kvete, všichni mají pozitivnější náladu a taky procházky venku jsou uplně o něčem jiném :-)
    honigova.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Na jaře mám ráda ranní slunce, rozkvetlé tulipány, dobrou náladu a úsměvy lidí kolem sebe. Krásná soutěž k jaru tvářenka patří :) pavlakol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Ja mám na jari najradšej, keď svieti slnko a už sú tie lúče teplé, kvety všade okolo a ten typický jarný vzduch. Je to moje najobľúbenejšie ročné obdobie.
    jjezik@stonline.sk

    OdpovědětVymazat
  51. Jaro miluju,je to nejkrásnější roční období,je prostě jiný vzduch,nevím jak to popsat,ale je to krásné😊Všechno kolem kvete a voní a mám na tohle období krásné vzpomínky,protože se mi narodila dcera❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kontakt: ivanka.hradecna@centrum.cz,IG ivanka.hradecna

      Vymazat
  52. Já mám na jaru nejradši, když jsou delší dny, všechno začne kvést, člověk si uvědomí, že je tu brzo léto a musí začít už opravdu hubnout :-D A hlavně jsem se v březnu narodila, seznámila s mým přítelem a i ten má v březnu narozeniny... je to prostě znak, že jaro už je tady .o)
    gucci69@seznam.cz a měj se krásně Veru .o)

    OdpovědětVymazat
  53. Na jaru mam nejradsi to ze me rano do prace budi ptacci zpevacci a ne hnusny zvuk budiku :D a cena je okouzlujici tak jako jses Ty :* email: kiki.46@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Já mám na jaře nejraději, jak se všechno probouzí. Když jdu ráno do školy, už neslyším jenom kolemjedoucí autobusy, auta, šaliny (tramvaje), ale už jsou slyšet i ptáci. Ráno už nevstávám za tmy, ale konečně se probouzím za svítání a cestu do školy mi zpříjemní nádherný východ sluníčka. Konečně po zimě můžu vytáhnout balerínky, lodičky, lehčí kabátek.. Konečně se dá běhat venku a dokonce i ráno/večer, protože už není taková zima. Všude kvetou květiny, stromy začínají kvést a potom i zelenat. Celkově jaro miluju a jsem ráda, že konečně zase přišlo! :)
    email: simca@aberle.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Sluníčko a jak všechno kvete!!! Deny.jandova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. na jaře mám nejraději tu pozitivní atmosféru ze sluníčka, které mě nutí se usmívat, kvetoucí ovocné stromy, zelenající se trávníky a zlatý déšť, potom taky to, že když se vracím v noci domů tak mi k tomu zpívají ptáci :-) jo a běhání na jaře (a na podzim) je to nejkrásnější, co může být :-) ladytwig@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Na jaru nejvíce miluji to, že mohu obměnit šatník za barevné a méně teplé kousky a pak taky to krásné počasí a rozkvetlou přírodu.

    zu.ny@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  58. na jaře miluji vzduch plný vlhka, zpěv ptáků v chladném ránu, sílu slunce, baleríny, košile jen se sakem a holé nohy se sukní!
    Přeji ti, Veroniko, aby se ti dařilo jako dosud. Iva
    ivytonci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. na jaře miluju to, že už se konečně nemusím balit do kabátů a svetrů a můžu začít nosit sukně a baleríny, lodičky :) Jinak povedená soutěž ! Monika.Niklova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Asi najradšej mám ten pocit keď môžem ísť von len v krátkej bundičke a môžme sa s partnerom prechádzať bez toho aby som mala ruky a nohy ako zmrzlina :) simona.durnekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj Veru, na Jaře zboznuju ze už začíná byt krasne slunecno a člověka to nabyji pozitivní energií.K tomu záplava čerstvých květin, inspirace barev jak do satniku tak v líčení..

    Verca😊
    Ferreste@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Na jaře mam nejraději rozkvétajici kytky, a že mužu svuj šatník obměnit za barevnější kousky❤️

    OdpovědětVymazat
  63. Na jaru miluju nejvíce to probouzeni za svitu sluníčka a hvizdani ptacku :-) ale nic netroumfne, to ze na sebe muzu hodit jen dzisku a vklouznout do balerin a nestrachovat se o to, ze mi bunda proste nesluší 😄❤️ Ps: pokračuj v tom co delas a co milujes !:) Niki , necumslonesmrdis@email.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Tvářenka je úchvatná! Tak třeba se na mě usměje štěstí.
    adebr@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Nejradsi mam na jare to, ze konecne konci zima. Konecne si mohu vzit kratke saty, podpatky nebo si udelat piknik v parku, cist si knizku, popijet vino a jist jahody a boruvky <3 M.zellenkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Krásná soutěž! Já miluji jednoznačně šeřík, miluju tu vůni. <3
    tereza-sedlmajerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Veru, na jare mam nejradeji slunicko, na me funguje neskutecne, mam spoustu energie a dobre nalady a i lide kolem me. Take kytky, hlavne tulipany a narcisky, kupuji pravidelne, i mamince, ta narcisy miluje. Chaneli tvarenka je proste bozska, kvetinova, jarni...a priznam se ze jsem #chanelpanna :-D :-D zadny kousek nevlastnim. Lucka - smadienka0501 Lucik10@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Na jaře mám nejraději slunečné počasí a to, že není ani moc teplo, ani moc zima, prostě tak akorát :) a pak celkově tu jarní vůni.
    vrbova.eliska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Popravdě jaro není mým nejoblíbenějším obdobím, tím je léto, ale přesto jsem ráda, že je už déle vidět, že začíná všechno rozkvétat a odchází mnou nenáviděná zima :-) cizekveron@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Na jaře mám nejraději tu naději, očekávání něčeho nového a příjemného co mě po dlouhé zimě čeká. Na první jarní den se narodil můj syn a za měsíc čekám další jarní miminko. Pro mě to bude už navždy - jaro = nový život.

    OdpovědětVymazat
  71. Na jare mam rada to, ze se dny prodluzuji a muzu byt dele venku a pomalu se da posedet nekde na zahradce. Tesim se na jarni sportovani brusle kolo. Hlavne muzu schovat bundy a svetry. :-)
    zdena008@srznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Na jaře nejvíce miluju, že zas slyším zpívat ptáky. A taky to, že je to ideální doba na kabátky, svetříky, cardigany, a ty já velice ráda nosím. Mail hlemyzdka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Jupí, soutěž! Jaro mám nejradši ze všech období, protože jsem bledule, nenávidim šílená vedra, takže jaro pro mě naprosto ideální! Miluju ten pocit, když vyjdu z baráku v culíku, nemám zmrzlé a rudé uši jako blázen. Stačí jenom jarní bundička, tričko, kalhoty a hlavně je to čas, kdy můžu konečně po zimě vytáhnout Toms botičky! Jinak mám s jarem spojenou krásnou přírodu, kdy všechno krásně kvete. Připravuji se na sezónu na zahradě, sháním nové kytky apod. což je pro mě šílené odreagování a člověk má radost, když to potom v létě všechno krásně kvete. Jo tyjo, málem jsem zapomněla! Začíná sezóna vysedávání u dobrého jídla/pití v restauraci na zahrádkách!! :D
    Užij si zbytek neděle:)) Terez
    brodska.tereza1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj :) Na jari najviac milujem, ze sa clovek rani akosi budí s vačším elánom ;-) a jasne tie farby :)

    kontakt zina-88@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj Verčo, na jaru mám ráda spoustu věcí-odhodit zimní oblečení a možnost vzít trošku něco lehčího na sebe, možnost posedět na lavicčce v parku a nastavit tvář slunci, dát si první letošní zmrzlinu, přivonět k jarním kytkám, možnost vyrazit do práce na kole, možnost trávit díky teplejšímu počasí více času venku, zasadit si do skleníku zeleninu a pozorovat jak to všechno začíná růst, vonět....... a těšit se díky tomu všemu co hezkého nám přinese nadcházející období, to slunce má tak pozitivní energii a vykouzlí úsměv na tváři.
    Všem čtenářkám a celému blogu Veru jenom to nej. Markéta. mardinka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Na jaře začínám zahradničit, sázet a hrabat se v hlíně a to je pro mě neskutečný relax a dokážu si u toho dokonale vyčistit hlavu :-) (adelaidefromprague@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  77. Zdravím Tě Veru - krajanko (bývala) :-))), Jaro? Miluju na něm takový ten přechod, kdy odhodím zimní bundu, vytáhnu koženku nebo křivák, zahodím kozačky a vytáhnu lodičky, a různé barevné tenisky. Komu by se nelíbil pohled na blankytně modrou oblohu ?:) Miluju to. Po zimně si sednu na balkon s kávou v ruce a nechávám se "nabíjet" sluncem. Při procházce po městě, postupně se zprovozňují fontány, posezení na náměstí je příjemnější ....A vůbec nepatřím mezi ty lidi, co se v jenom kuse někam ženou a přímo se tak vyhýbám jarním únavám ....prostě položím nákup vedle sebe, sednu na lavičku a užívám se krásného počasí a slunce, hned je to město o něco krásnější, barevnější, veselejší. Lidé vytahují barevní kousky ze skříně a schovávají černé a šedé kabáty.... větší odvázanost, inspirace:-)
    Měj se krásně:)
    lekesovaj@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Na jaře mám ráda, že můžu zase vytáhnout conversky :D adela.kuchynova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Já mám na jaře nejraději to, že přichází léto! Že dny se prodlužují a teplota pomalu roste, i když ráno je ještě vlezlo, ale ve vzduchu je cítit takový ten přicházejíci nádech tepla:) začínají pučet první kytičky a tráva se pomalu zelenat :) kolarikova.t@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Pro mě je jaro rozkvetlá louka plná petrklíčů, průzračný potok plný pstruhů, paprsky jarního slunčka a bzučení včel to vše nejlépe na chatě v Jizerkách. Neumím popsat tu krásu ale na jaře jihnu :-)) O cenu nesoutěžím , nemám soutěže ráda ale jelikož blog navštěvuji pravidelně nedalo mi to se o to také nepodělit.A určitě k tomu patří i velikonoce. Krásné dny Eva

    OdpovědětVymazat
  81. Na jaře mám nejraději odložení zimních bund, začíná svítit sluníčko a úplně nejvíc miluji procházky s rodinou a vůni jarních květin.
    draha.sek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Krásná soutěž,...tvůj blog je nádhernej, krásné fotky, i na instagramu. Já na jaře miluji hlavně teplý vzduch a květiny.....co se týká módy, tak jaro je pro mě nejkrásnější v tom, že naprosto budí k barevný outfitům a ke vzorům,....miluji vrsvení a jaro je pro to ideální . laurra.borgano@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Na jaře miluji rozkvetlé kytičky a sluníčko, které mi hned zvedne náladu.
    xafra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Pane jo, to je výhra s velkým V :) přesně si pamatuji, kdy jsem si koupila svůj první high-end kosmetický produkt, protože to byla tvářenka právě od Chanelu z jarní limitované edice před třemi lety :) strašně dlouho jsem na ni šetřila a nakonec si ji pořídila za maturitu a přijímací zkoušky na VŠ, to jen kulturní vsuvka :D Jaro je moje neoblíbenější roční období, je plné krásných věci a já krásné věci ráda :) když se všechno probouzí ze zimy, slunce začíná mít sílu, večery jsou delší, rána teplejší, tulipány se mi rozvíjejí ve váze na stole, můžeme slavit 1.máj, zimní bachraté bundy střídají koženkové bundičky a barevná sáčka, prostě jak někdo může nemilovat jaro? :)
    luckazajickova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Proč mám ráda Jaro? Jaro mám ráda protože sním přichází to sluníčko a teplo. A taky se všechno začíná probouzet. Rostou krásný květiny všude se line úžasná vůně. Nemusíme být tolik navlečení. Ty barvy květin jsou prostě nádherný ! :) jennys.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Tak to je vážně nádherná cena! Na jaře mám nejraději to, jak všechno začíná kvést, vonět. Ve vzduchu obecně je pozitivní energie a lidé se začínají po pošmurné zimě usmívat. Miluju také jarní procházky a těším se až začnu jezdit na bruslích :-)
    benita.lm@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. na 1. mieste je samozrejme slniečko, prechádzky, prebúdzajúca sa príroda....ale mimo to je to jarná móda, podľa m ňa je jaro na vybláznenie sa po módnej stránke oideálne....nie sme už zabalený v teplých kabátoch a nie je ešte také teplo, že sa potíme aj v letných šatičkách....možme kombinovať letno zimné kúsky...klidne svetrisko a sandálky...
    petuska.ch@centrum.sk

    Petra

    OdpovědětVymazat
  88. Na jaře mám nejraději to, jak se to všude hemží mláďátky, já jsem prostě taková zvířecí máma :-) To že se otepluje je samozřejmě příjemný bonus! :-)
    certa.berta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. Milá Verunko, díky za krásnou giveaway! ;)
    Já jaro miluju nejvíc že všech období, je to úžasné pozorovat první rostlinky deroucí se ze země, obdivovat první květy, ochutnat maličké kopřivy plné překypující sílou a zdravím. Slunce konečně hřeje a já nasávám to teplo a energii celou svou bytostí. A co teprve námluvy v přírodě, co dělají ptáci...! Ách, jsem šťastná, že jaro je tu. :))
    Krásné dny do Olomouce, Veronika. :)
    veronk83@yahoo.co.uk

    OdpovědětVymazat
  90. Jaro to je zmrzlin, konversky na nohách, brýle na očích a slunění na louce s přítelem. Taky je to moje nejoblíbenější období roční :) irma111@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Na jaře miluji vůni jarního rána, zpěv ptáčků, rozkvetlé zahrádky, řezané kytky ve váze, sluníčko, úsměv na rtech, procházky s kočárkem jen tak v lehké bundě a slunečních brýlích no a taky pořádný jarní úklid šatníků a domu :-))) Krásný jarní den přeje Veronika

    konarikova.veronika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. Na jaře mám nejraději tu skutečnost, že je pro mne znamením nového začátku....každý rok! Krásné jarní dny Tobě Verunko! Zdravím! leonag@email.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Heh, pre mňa veľmi ťažká otázka keďže jar nemám veľmi rada, mám rada zimu a celkovo chladnejšie počasie ale keďže je treba nájsť na každej veci nejaké pozitívum tak sa vynasnažím :) na jari mám najradšej paradoxne prácu u babky v záhrade kde sa stretneme celá rodina, občas sa aj pohádame čo kde zasadiť ale celkovo spolu strávime príjemné aj keď fyzicky namáhavé chvíle. :) jani.braunova (a) gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Na jaře mám ráda: prodlužující se dny, probouzející se přírodu, zpívající ptáky a vůbec příslib teplejšího počasí a s tím spojeného odhazování vrstev oblečení. maata001(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj,
    na jaře mám ráda, že konečně přichází teplo a světlo, mláďátka a kytky.
    radoslava.20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Ahojky :-)
    Na jaře nejvíc zbožňuji to,jak se příroda probouzí do nádherných barev a s barvami přichází i krásné pocity.
    Jeden z pocitů je i zamilovanost,která nás provází přes tyto teplé měsíce a nepustí,dokud si nenajdeme svůj milovaný protějšek.
    Krásné je také to,když ráno vyjdete ze svého domova a do chůze vám zpívají ptáčci a do nosu někdy cvrnkne motýl,který cestuje z květiny
    na květinu,aby to další rok bylo stejně krásně barevné.
    Jedna ale z mých nejoblíbenějších věcí je to,že jaro přichází i na blogerky ,které podnikají stíny s teplejšími odstíny,které mám nade všechno ráda.
    Takže nejvíc se už těším na tvé líčení,které je plné inspirace :-) Máme tě rádi a pokračuj v tom nadále ! :-)
    anetbrozovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj, já na jaře miluji postupné oteplování, odhazování zimních kabátů, květiny a první zmrzku po zimě :)
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Na jaře mám nejraději jeho vůni. Nevím jak pro jiné, ale pro mě jaro voní strašně specificky. Miluji když jdu odpoledne z práce a ve dveřích mě oslepí pichlavé sluneční paprsky a hlavu roztočí ten svěží jarní vzduch. Jaro pro mě znamená naději a příslib, že to co dosud nešlo najednou půjde jako mávnutím proutku. A samozřejmě nesmím opomenout ty barvy všude kolem nás...

    OdpovědětVymazat
  99. A můj email: r.hublova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Veru, krásná GA! Já mám na jaru nejradši slunce a svěží vzduch! (korektorka.hj@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  101. Na jaru miluji tu vůni. Mohla bych psát o probouzející se přírodě, kytičkách, svátcích, ale v té vůni je pro mě obsaženo vše.
    xkava@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Veru, juuu super GA!!! Tak jaro miluju především proto, že můžu odhodit ty všechny vrstvy:-)
    aknelka777@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  103. přeji krásné jaro Všem :)
    ... na jaře je nejkrásnější probouzející se příroda...,sluníčko konečně hřeje víc .... vše pučí ...radost sledovat , hned je na světě líp
    ať se Vám daří Veroniko , jste krásná dáma :) ..koukám na Vás ráda... jak na ty kytky venku :)
    kozlovaladka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj :)
    Na jaře mám nejraději sluníčko. Ráno se po dlouhé době budím slunečními paprsky a ne ve tmě. Také mám pocit, že jsme na sebe milejší a usměvavější :)

    askacelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj Veru, moc krásná GA - taková jarní ;-). Na jaře mám moc ráda přírodu, která se navrací k životu - kvetoucí stromy a květiny a samozřejmě mláďátka od zvířatek (nechci být moc infantilní :-D). Dále miluji první jarní paprsky a svěží vánek. U lidí mi přijde, že se více baví, protože mohou konečně po dlouhé zimě sedět na zahrádkách a vychutnávat si lepší počasí.
    chroby@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. nikdy jsem nic nevyhrála a jsem v tomto směru skeptik, ale toto je tak nádherná cena, že to zkusím :-) na jaře mám ráda jak celkově vše ožívá, kvete všechno, zvířátka se probouzejí a celá příroda s nimi, pak miluji barvy,více světla a sluníčka,možnost nakupovat nové trendy oblečení a hlavně jej nosit, vždy se těším na tu změnu šatníku a to nejen v případě změny šatníku ze zimy na jaro :-) jaro je pro mě vždy taková "očista" po náročné zimě, v jarních paprscích se cítím jak znovuzrozená :-)
    zuzka-navratilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Na jare mam nejradeji jak ozivaji olomoucke parky, je AFO a blizi se venkovni koncerty... je to proste obdobi nadeje a energie.
    (radushi_at_gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  108. Koukám, že můj příspěvek tu není, asi jsem ho publikovala nějak špatně :D Tak teda ještě jednou. Na jaře mám úplně nejradši sluníčko, které konečně hřeje. Hrozně to na mě působí a mám hned lepší náladu. Taky mám ráda jarní výlety kamkoliv kde jsem ještě nebyla ať už na kole nebo pěšky. A v neposlední řadě taky to, že člověk na sobě nemusí mít tolik vrstev oblečení. Kontakt na mě určitě máš, ale pro jistotu napíšu i sem: Sokolova.katerina 91@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Na jare mam nejradeji to, ze je rano brzy svetlo a zpivaji ptacci :) Jinak naadherna cena!
    Mej se krasne Veru, pa pa Aneta z Prahy
    patricia2020@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Teda, moc se soutěží neúčastním, ale tady musím Veru! Ať už kvůli možnosti tak krásné výhry a taky kvůli tomu, že tě mám ráda, a je mi sympatické, že nemusím nikde dávat lajk, sledovat nikoho na fb apod. což je většinou důvod proč nesoutěžím, i když by se mi výhra třeba líbila. Co mám nejradši na jaře? Nohy v balerínách a lodičkách, světlo! ráno i večer, sluníčko, které nabírá sílu a tu všudepřítomnou vůni jara a taky to, že mám najednou na všechno víc energie, času, díky prodlužujícím se dnům, jsem odpočatější a díky sluníčku mi raší první pihy a pleť je taková hezčí na pohled:) hubnerova.kaca@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  111. Na jari su najkrajsie prve kvety ako tulipany, narcisy a snezienky, farby a zubate slniecko :D :) A to, ze si mozem obut tenisky a lodicky :D

    domi.behunova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  112. Tak v prvom rade by som chcela podotknúť, teda respektíve ťa pochváliť:D, že takto milo reaguješ na svojich čitateľov a dávaš im najavo, že si vážiš ich podporu, je to fakt skvelé!:) A k tej jari teda, je to asi moje najobľúbenejšie ročné obdobie, keďže nie je príliš teplo, ani príliš zima. Akurát počasie na relaxovanie, vychádzky v prírode. Jar nám ponúka mnoho príležitostí aj móde, keďže prináša so sebou počasie na mnoho skvelých kúskov, takže je naozaj z čoho vyberať:).
    dobrockamartina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Jar pre mňa znamená nové začiatky a hlavne príval optimizmu po studenej a pochmúrnej zime :) Vždy ma nakopne do života a zrazu mám znova pocit, že svet je akosi krajší. Milujem prvé slnečné lúče, príjemné teplo, prebúdzajúcu sa prírodu a svieži vánok.
    lucia.kukurovalm@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. Jééé, pěkňučká soutěž, Veru! To neodolám ani já! :-*

    Jaro je suprové, protože:
    - sluníčko získává a na síle a příjemně hřeje za krk
    - každá barevná kytička, který vykukne na svět mi působí téměř dětskou radost :-)
    - vytahuju kecky a užívám si, že se na procházku nemusím balit jak sněhulák
    - kočič je poloviční, protože pelichá chlupy a má tak hravou náladu, že mu kolikrát nestíhám ani já
    - se stoupající teplotou za oknem je čas na první zmrzlinu! A to je znamení, že zima už se nevrátí! Juch! :-)

    Milunké jaro provoněné tulipány přeje

    Bebe
    bebe@ruzovychroust.cz

    OdpovědětVymazat
  115. jaro vždycky přináší naději- a to nejen takovou tu nám bledulím, že se všici v létě konečně možná opálíme :)
    anet.bockova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Wow, opravdu nádherná soutěž. :)

    Co se mi jako první při pohledu na tvářenku a otázku co máme na jaře nejraději vybavilo, je procházka ulicí plnou růžově kvetoucích okrasných třešní (sakur).. Ty opravdu kvetou jen chvíli na jaře, ale na tu krásu pak vzpomínám snad až do zimy. :) Nejkrásnější jsou pro mě ale první prosluněné dny, kdy hned zapomenu na celou dlouhou zimu a jakékoliv problémy, a těším se na každý další takový krásný den. :)

    Přeji krásný víkend,
    Nicca (gavlasovav@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  117. Já mám na jaře ráda rozkvetlé stromy... A můj milovaný barevný jarní kabát :o)
    arwi@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Krásný sobotní večer! Jaro mi připomíná, že už brzy bude teplíčko a odložíme těžké zimní kabáty. Mám ráda, jak se probouzí příroda, tráva začíná zelenat a kytičky zářit barvičkami. Jelikož jsem alergik, duben už pro mě znamená, že si tu krásu vychutnávám raději za oknem :-) Výhra je krásně zvolená k tomu začínajícímu jaru! :-) k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  119. Na jari mám najradšej to, že sa konečne otepľuje a nemusím nosiť veľa vrstiev oblečenia, aj keď rána sú ešte príjemne chladné. Slniečko a sfarbujúcu sa prírodu. :)
    lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  120. Miluji jaro. Tu vůni, kterou ucítím každé ráno, když vyjdu z domu, zpěv ptáků, kteří mě probouzí do krásného rána, sluníčko, které mě hladí po tváři a nepokrytá radost mých psů z dlouhých procházek. Jaro je nabité energií, která dobíjí i mě.
    Janicka.Dvorakova81@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  121. jsem tu poprvé a určitě ne naposled. Byla by troufalost pomýšlet hned na výhru. Ačkoli- štěstí chodí dokola a jednou sedne na v--a aneb - kdo nehraje, ten nevyhraje.
    kottovahatz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Na jari mám najradšej ten čerstvý vzduch, kvitnúce jarné kvetiny, prechádzky, ktoré stoja za to a predovšekým ten príliv energie ktorý nám jar prináša :)
    annasol284@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  123. Miluji to že vše rozkvétá a voní, Jaro je plné barev a to mi zvedá náladu
    mlha99@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Na jaře mám nejraději probouzející se přírodu, když zasadím bylinky a dívám se, jak klíčí, všeobjímající naději, první hřejivé paprsky slunce, jarní outfity (sukně, košile a jarní kabátek a boty), odlehčený jídelníček a novou energii. Cena je naprosto fantastická!

    pajajaros@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Na jaru miluji jeho vůni a barvy.
    aksileta47@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  126. Nejlepší jsou procházky po rozkvetlém Petříně, na ty se těším každé jaro.
    jelinkova.marketa @ email . cz

    OdpovědětVymazat
  127. No teda, to jsi opravdu štědrá :-) Chanel je pro mě zatím sice jednou z těch dražších, mnou neozkoušených značek, ale jednou bych si nějaký kousek určitě chtěla pořídit, vždycky mě jako první s touto značkou přijde na mysl sytě rudá rtěnka (a potom samozřejmě parfém) :-) Co se týče jara, tak jsem neskutečně ráda, že se k nám konečně zase vrátilo, protože jsem konečně přestala mít věčnou touhu zalézt do pelíšku s knížkou a horkou čokoládou a místo toho začínám mít i spoustu energie dělat různé věci, do kterých se mi během zimy vůbec ale vůbec nechtělo :-) Kromě toho mě potěší každá kytička a teplé sluneční paprsky, prostě paráda, užívám si to, i když tu v posledních dnech máme trošku upršené počasí, tak při každé možnosti s radostí vytáhnu nějakou sukni, která mi přes zimu jenom smutně visela ve skříni :-) Snad si jara také pořádně užíváš! :-)
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Asi proto, ze nemam rada zimu, mam jaro nejradej. Mohla bych vyjmenovat celou radu duvodu a veci proc davam jaru velke ano, ale pokud mam rict nej z nej, tak je to (asi neoriginalne) urcite teplo a pak svetlo! - od toho se pak vsechno odvyji. Uz od rijna vzdycky netrpelive jaro vyhlizim :) ladto@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Veru, já v tom hektickém čase, kdy se starám o to mé malé novorozeňátko, na tu tvou soutěž málem zapomněla :D Jsem teď v jednom kole a vůbec sociální sítě nestíhám, tak tak jednou denně kuknu na fotky na IG a ani nestíhám vše komentovat, ale nechci přijít o ten kontakt se všema, co tam mám. A na blogy už mi moc času nezbývá. No jo, ta moje prďolka má teď mou 100% pozornost, ve dne v noci :)
    Tuto tvářenku jsem se nakonec rozhodla nekoupit, ale neříkám, že bych ji ráda nevyhrála :) Jak to tak bývá, tak jsem pak pořád přemýšlela, jestli jsem neudělala chybu, že jsem si ji nevzala... No trošku mě to teď mrzí, už zase nikde není. I když mě vtipně pobavilo, když jsem pár dní zpátky viděla na FB lákat nějakou parfumerii, teď nevím jestli to byla Marionnaud, na jarní novinky vč. Chanel kolekce :D Nojo, s křížkem po funuse :D
    Jsi moc hodná, že chceš obdarovat jednu ze svých "fanynek" takovým pokladem :)
    No a já to teda taky zkusím, tak abych ti odpověděla na tvou otázku. Nejradši mám, když už člověk cítí na kůži, že sluníčko začíná konečně hřát, a k tomu krásně voní květy stromů a kytiček a všude to začíná víc zářit barvami, kvést a svět je hned veselejší. Jaro je mé nejoblíbenější období, i když každé období má své kouzlo, jaro je prostě jakoby se svět znovu probouzel. Vzduch tak krásně voní a k tomu do toho vesele cvrlikají ptáci. Je vidět i na lidech, že se víc usmívají, že jsou rádi, že nás konečně ta zima opouští a nadchází veselejší čas. No neumím to popsat jak básník :), ale jaro prostě miluju. Odhodím ty teplé svršky a kůži pohladí paprsky slunce. Už se těším, až to jaro přijde, protože od včerejška to zase vypadá, že se vrací zima. Ale to už jsou snad poslední záchvěvy a bude už jen líp :)
    hatko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Jar - ako prvé ma napadne konečne slnko po zime, teplo, prebúdzanie prírody - všetko len pekné okolo nás....pocit tepla na lícach, keď si kvôli tomu musím dať slnečné okuliare..sukničky, saká, balerínky a lodičky, sedenie na tráve so zmrzlinou v ruku...už nech je to tu ! a nie sneh a zima, na ktorý sa pozerám z okna :D ivapacalajova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika