Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 11. března 2015

Jaro si žádá barvičky!


Také máte s přibývajícími stupni na teploměru větší chuť si obléci něco barevnějšího, přivítat jaro barvičkami?  Já už se v posledních dnes musím hlídat, to krásné slunečné ve mě probouzí kolikrát úplnou touhu po létu a denně se přistihnu, že bych si i klidně vyšla ven jen v krátkých šatech :-D

Přeji vám hezký den!

jeans: Topshop, tríčo, trenchcoat: H&M, tenisky: New Balance, šál: Asos.com, kabelka: Mansur Gavriel, prsten: Swarovski, klobouk: Baťa, náramky: Cruciani, Pandora

























25 komentářů:

  1. Ty fotky se fakt povedly (díky bohu) moc ti to sluší :) Já když jsem dneska ráno vyšla ven, tak jsem úplně cítila tu jarní vůni ve vzduchu, takže ať si kalendář tvrdí co chce, dneska pro mě oficiálně začalo jaro!!!!

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, jsi moc sikovna a na to ze jsme spolu fotily poprvé a teprve se ,,seznamovaly", tak opravdu pecka!

      Vymazat
  2. Jojo, taky touzim ted po necem barevnym:) Tohle je na me az moc "gypsy", ale tobe to docela sekne. Ten klobouk je skvelej! J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod tímhle pojmem si představuji daleko větší divocinu i jine kousky, ale je fakt, ze vzhledem k tomu, ze většina národa i blogoveho světa stále nosí černou, šedou a oživí to maximálně denimem, je to celkem extravagance. A příště bude jeste vic :-)

      Vymazat
  3. Tyjo páni tak takovéhle kousky by mě nepadlo asi nikdy zkombinovat, ale musím říct že to vypadá skvěle. Ale ono vlastně proč ne, vždyť já bych stejně měla největší strach z těch tenisek k elegantnějšímu kabátku. Každý modní časák, ale hlásá že se budou nosí tenisky k sukním, kabátkům i šatem a dokonce čechy opovrhované ponožky v lodičkách. Já se tedy bohužel s barvami na letošní jaro zaostávám :( Většinou nosím černou nebo šedou což mě celkem štve, lidi v dress code čená, šedá jsem vždy spíš opovrhovala ( myslím když chodily 2 a více měsíců v černé) Ale tedka jsem prostě ty černé šaty s minimem bílé ve stylu cocco chanel prostě potřebovala a taky jsem si zkusila ušít sukni v tmavě modrých tonech. No co už, aby se naskytla nějaká příležitost k tomu jet do města a nechť můj šatník procitne :) Jej to jsem se zase rozepsala :DD krásný zbytek dne Kája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káji, je na každém at nosí to, v čem se cítí pohodlne a kdyz zrovna není nálada na barvy, není treba to hrozit. Ale vzdy se dá sáhnout po pastelovych odstínech modré, růžové a doplnil je bílou ci šedou, nebo klasickou džínovinou :-)

      Jinak on ten kabatek nijak extra elegantní není, alespoň ja jej tak možná i diky materiálu nevnimam. Teda k teplackum bych si jej nevzala, ale jinak ke všemu. Tenisky k důlním atd mi jako žádná novinka nepřijdou, stejne tak jako ponožky v lodickach, ale ja nikdy na trendy míč nebyla, vetsinou me kazdy oslovil až takříkajíc po sezóně :-)

      Vymazat
  4. Skvela kombinace, tohle mam rada a slusi to to!! Koukam ze klobouk to krasne zveda celkovy outfit do elegance, fakt super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Adri, sama jsem si říkala, ze bez klobouku by tomu něco chybělo.

      Vymazat
  5. Krásná kombinace, barevnost a veselost je v tom na max:-), prosím klobouk je z aktuální kolekce? Děkuji:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, odkaz je přímo na konkrétní kus, kde si můžeš i ověřit dostupnost :-) Kupovala jsem jej uz před par týdny ve slevach, ale on-line zatim je.

      Vymazat
  6. Pro mě dnes hrůzostrašně :( každý pes jiná ves, ale příště to zas určitě bude lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V módě je jen málo limitů, to co ty dramatizujes muze byt pro jiného ohromná inspirace :-D Mas samozřejmě pravdu, mam na sobě ohromný mišmaš všeho možného a ohromne se mi to líbilo ;-)

      Vymazat
  7. Verunko, to je nádhera. Mé barevné srdce na tomhle blogu plesá. Šátek je úžasný, kabelka taky. A Ty samozřejmě...rozená modelka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to víš, úplná modelka ;-) Bez barviček by to ani neslo, diky!

      Vymazat
  8. Verunko,nebyla jste dnes v Č. Budějovicích?

    OdpovědětVymazat
  9. Veru, ty fotky jsou naprosto božské! Moc se vám to s Luckou povedlo :)
    Upřímně řečeno s tím letním počasím to mám podobně. Pravidelně se oblíkám do vyletněných kousků oblečení, a pak si venku říkám, že jsem se asi zbláznila, protože hodně brzo umrznu :(
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  10. Líbí se mi ta šála a klobouk! :) A máš super vlasy - barvu, účes a celkově mají prostě dobrej tvar :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika