Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 18. března 2015

Můj nový miláček, Clean Air EdP



V létě to bude rok, co jsem vás seznámila s parfémy značky Clean a to konkrétně s Cool Cotton, který je pro mne představitelem vůně čistoty čerstvého prádla v kombinaci s lázní v luxusním mýdle.

Nyní mám v ruce letošní novinku, vůni Air, které jsem se nemohla dočkat, protože upřímně-s parfémy Clean nikdy nešlápnete vedle a já byla natěšená, jaká bude!


Nese v sobě ty klasické prvky všech Clean vůní, jako je pocit svěžesti, čistoty, ale i něco na víc. Pro mě okamžitě byla naprostým protipólem ke Cool Cotton, protože má v sobě něco kořeněného, s trochou citrusových podtónů, klidně by se dalo říci vzrušujícího. Patří mezi ty parfémy, které použijete po vášnivé noci s milencem, abyste si ty okamžiky-pocity, zachovaly po zbytek dne. 


Tomu jsem, jak už je u mne zvykem, přizpůsobila v článku tradičně i fotky, které naprosto vystihují mé vnímání této vůně, hlavně po ránu. Svěžest-vzrušení-čistota!


Horní tóny: bergamot, svěží zeleň
Střední tóny: frézie, orosená pivoňka
Spodní tóny: pižmo, kašmírové dřevo, ambra



A určitě bych se vám i ráda zmínila o párování vůni, protože parfémy Clean jsou navrženy tak, aby se některé z nich doplňovaly, pokud je na sebe navrstvíte. A co je báječného na novince Air? Ta se dá párovat s jakoukoliv vůní a řeknu vám, s Cool Cotton jsou to báječní parťáci!


Nejen tuhle báječnou novinku seženete na Sensualité.cz a v parfumeriích Fann.

35 komentářů:

  1. Tedy Veru! To je zase foteček.. A jak sexy!!! Jako z časáku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko dekuji, chtela jsem vystihnout své pocity z parfemu, abych jej čtenářkám co nejverneji přiblížila.

      Vymazat
  2. Ahoj Verčo, nádherné fotky , wau !
    Úplně jsi mě tou vůní navnadila, ale jelikož v parfumerkách nemůžu sehnat, chci si objednat naslepo, kterou bys doporušila nejvíc? Mně se líbila ta Cool Cotton, voní to jak čerstvě vyprané prádlo? Já tyhle vůně čistoty miluju, nebo je lepší tato, co tu prezentuješ? A co ta Warm Cotton?
    Díky moc :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj!

      Je skoda, ze nemáš Fann někde po ruce, abys mohla vyzkouset. Cool Cotton nevoni vyloženě jako cerstve vyprane prádlo, ale spíše jako kdyby ses vykoupala ve směsicí luxusních mýdel. Z Clean parfémů je rozhodně mojí nejoblíbenější a myslim si, ze sedne každému, kdo ma zájem o tento typ vůni. Jako prádlo voní spíše Warm Cotton :-)

      Vymazat
  3. okamžitě, ale okamžitě mi dej recept na tu super postavu...:-)))) super, Veru.. krásný článek, krásné fotky...

    OdpovědětVymazat
  4. Teda krasny clanek i fotky. Mas nadhernou postavu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. tan ten parfém,ten mě moc nebere,ale ty prsa...wow :-) mu he he...Natálka Zlín

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. popravdě parfému jsem si taky vůbec nevšimla:D prsa závidim. Denisa

      Vymazat
    2. postavu má hezkou :) Veru, kdo tě fotil? pěkné fotky :)

      Vymazat
    3. Denisko, není co závidět, každá jsme nejaka a nejdůležitější je zdraví!

      A fotil me partner, jen tak, rozruchanou po ránu v jeho košili :-)

      Vymazat
    4. :DDD jezis ty tak klames, je to na smiech, ako vlastne cele tieto fotky, ok, prsia mas pekne, a to je tak vsetko, co je pekne na tychto fotkach aj na tebe. A hovorit ze ta fotil priatel len tak rozcuchanou, to uz je trochu scestne :D

      Vymazat
    5. A není skoda někomu psát takhle posmesny a negativní komentář? Opravdu jsi takhle neprejici?

      Nejsem žádná Miss Wirld a o toto u me na blogu nikdy ani neslo. Nepopírám ale, ze se mam rada a zdravé sebevědomí mi nechybí, proto opravdu nemam problém se nechat vyfotit po ránu komplet nenalicena, jen s rudou rtenkou. Tenhle styl fotek samozřejmě nemusí každému sednout a ja to naprosto respektuji, ale k čemu ten nepřátelsky znějící vzkaz od tebe? Trápí te něco, ublížil ti někdo? Zámek se na svět, užívej si krasne jaro a uvidíš, hned se budeš cítit lépe!

      Vymazat
    6. Nenalíčená??? Já vidím make-up (možná BB cream), tvářenku, dodělané obočí....

      Vymazat
    7. Obavám se, že vidíš špatně, takhle skutečně vypadá má nenalicená pleť :-) Ostatně, sama jsem na ni pyšná, ale samozřejmě je za tim hodne péče.

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Marti dekuji a to počasí je uzasne, člověka úplně probere a dodá skvělou náladu snad i tomu největšímu kakabusovi :-D

      Vymazat
  7. Mám na léto vůni Rain a už se nemůžu dočkat, až jí zase vytáhnu. To, že se dají vůně Clean takhle vrstvit jsem vůbec netušila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, rozhodne to doporucuji vyzkouset, ta vůně pak dostane úplně jiný rozměr :-)

      Vymazat
  8. Aký mas prosím rúž na perách? Je skvelý! Ďakujem :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Hmm, pravda je, že všechny články o kosmetice a parfémech bez povšimnutí přeskakuji. Dnes tomu je jinak. Opravdu krásná vůně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleši dekuji a zároveň mate skvělý tip, čím potěšit partnerku :-)

      Vymazat
  10. Krásné fotky, povedly se ti. A očividně jsi tím nasrala dost lidí, už tě zase probírají u E. na blogu, ach jo. Já nechápu, proč jsou ty holky tak závistivé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úspěšná blogerka se závistí těch méně úspěšných musí počítat, jen mě mrzí, že někteří než aby se spíše motivovali a zapracovali na sobě, se na mě raději přiživují.

      K těmto fotkám mi sem nepřišel jediný negativní vzkaz (což vzhledem k tomu co píšeš považuji za zvláštní), navíc tahle slečna je všeobecně známá tím, že si píše komentáře sama, ráda si hraje na chudinku, aby se nechala litovat. Mě tahle prolhaná, zakomplexovaná osůbka nestála za pozornost už před lety, její problém, že není schopná se s tím smířit.

      Každého blog je jeho vlastní vizitkou a prezentací. Někdo si hýčká pomluvy, hladí si vlastní ego aby si ulevil od komplexů, je nepříjemný na čtenáře, no prostě žumpa, od které je lépe se držet dále. Takový člověk nemůže mému blogu nijak ublížit, ani vypisováním lživých emailům firmám, se kterými spolupracuji, jak se mi doneslo. Protože ten, kdo má rozum si o ni pomyslí své a s těmi ostatními nemám potřebu mít cokoliv společného.

      Více to nehodlám řešit, já mám svoji úroveň které ona nebude sahat ani po kotníky, at by se sebevíce snažila. Stačí se podívat na ty její směšné webovky, ubohé fotky, laciné pózy a humus v komentářích. Kdo by chtěl mít s takovým člověkem něco společného? Jedině ta stejná sorta lidí.

      Vymazat
  11. Ja mám Fresh Laundry a je proste skvelá neviem ti to popísať, ale proste sa inak cítim, ak ju použijem, určite dokúpim viac vôní, mám zálusk na Warn Cotton hlavne.:) Na SVK ich vo fannkách nemajú, takže iba net.. K foto sánka dole, žena, to je charizma.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clean nějaké linie jsou k sehnání na Marionnaud :-)

      Vymazat
  12. Tohle je to proč sem tak ráda chodím. Bez okolků a s pravdou ven. Ať se všichni třeba zblázní, ty jsi svá. Alespoň bude co jednou ukazovat vnoučatům :).

    OdpovědětVymazat
  13. Veru, ta tvoje prsa a ta postavička - to je kapitola sama o sobě :D
    Myslím, že i když si to většina holek nepřizná, teďka sedíme u noťasů a minimálně jednou si závistivě povzdechneme :D Samozřejmě v dobrém slova smyslu, že ano!! :)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ále, vždyť mas super postavičku a každá jsme nejaka ;-)

      Dekuji a užij si víkend!

      Vymazat
  14. Verunko. mám dotaz, dle toho co jsem vyčetla u vás na blogu - používáte voňavku i v létě- A tak se ptám, nedělá vonavka na kůží neplechu při styku se sluníčkem? Některé sebelepší parfémy právě blbě v létě reaguji. Skrvny, pupínky atd.. Jaká je vaše zkušenost ohledně snášenlivosti? I když vůně asi 1A . Mějte se a díky za odpověď Eva

    OdpovědětVymazat
  15. Musím to napsat! máš božský prsa! :-D a na parfémy mrknu :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý den Evi!

    V létě parfemy používám jen z lehká a naprosto si umím predstavit, ze některé jejich složky mohou byt v kombinaci se sluníčkem pro jedince s citlivou pokožkou agresivní. V tom pripade bych zvolila aplikaci ne přímo na tělo. Například z lehka do vlasu ci se projít mlhou částeček parfemu aplikovaných před sebe. Sama to tak take dělám, kdyz cítím, ze by mi zrovna ten den silna aromace parfemu neudělala dobre. Další možnosti je sprchový gel ci telove mléko přímo od výrobce oblíbené vůně, prodávají se i ve výhodných dárkových setech a bývají stejne intenzivní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc,právě volím raději variantu tělového mléka. V každém případě na Clean mrknu Jste fajn a fotky bezva. Mějte se a ať se vám daří. S pozdravem Eva

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika