Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 24. března 2015

Plňme si své nejen módní sny!


Inspiraci pro své outfity sbírám celý život, každý den, kdekoliv a kdykoliv. Podobný kabátek jako mám na sobě dnes jsem kdysi zahlédla na J.Lo na fotografii ve stejné póze jako mě můžete vidět na třetím obrázku odspodu. Ta mi utkvěla v paměti a po stejném kousku jsem toužila doslova léta!!! Jennifer Lopez jsem v jejím období ,,Jennifer From The Block" milovala, hltala všechny její písničky a často mi v té době pomohla v ne úplně jednoduchých obdobích. Mám to takhle s různými písničkami od různých interpretů, samozřejmě i ze šťastných období, prostě hudba mne provází celým životem,ale o tom zase někdy jindy :-)


A když jsem tento kabátek před pár týdny potkala v Miss Selfridge, jen jsem se modlila, aby mi seděl. Můj sen se splnil, já se konečně mohla nastylizovat do mé ikony přesně v této poloze. Zároveň mi pomohl i Instagram a mé občas i šikovné a kreativní ruce, chtělo to totiž na hlavě vytvořit něco speciálního. Šik a přitom nenuceného, což se mi s francouzským copem vespod hlavy a velkým ležérním drdolem myslím povedlo báječně :-)

Doufám, že vám můj dnešní, možná trošku retro look líbí a budu se těšit na vaše postřehy a komentáře!



kabát: Miss Selfridge, šaty: Benetton, kabelka: Skinny Dip Londonboty: Debenhams, šperky: Swarovski













43 komentářů:

  1. Veri,nádherný outfit,přesně můj vkus.Líbí se mi i šperky,hlavně řetízek.A ten kabátek nemá chybu - luxus :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kabátek je úžasný, moc Ti sluší! Můžu vědět co máš za velikost, sedí Ti perfektně..... jdu po něm totiž, ten musím mít..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mam velikost 40 ;-)

      Urcite jej doporucuji, je hezky zpracovany z kvalitního materiálu, nekrci se.

      Vymazat
    2. 40?? to jsi tak obézní :D

      Vymazat
    3. Nauč se mít ráda sama sebe, pak nebudeš mít potřebu se posmívat ostatním :-X

      Vymazat
    4. Verčo já jsem se ti nesmála! Ale když jsem se podívala na fotkách na tebe, tak mi teda nepříjde, že máš 40 velikost! tipovala bych menší velikost!

      Vymazat
    5. Použít slovo obézní mi ve spojitosti s kýmkoliv přijde jako vrcholně nevkusné, i kdyby to treba byla pravda a rozhodne nezní jako lichotka.

      Copak velikost 40 je nejaka obezita? To jsou jen hloupé řeči, ze kterých pak mladé holky akorát mají komplexy, nez jim dojde, ze je to úplná blbost. Ja bych si pri svých 180cm rozhodne nepřála nosit menší velikost. Chci mit ženské tvary a byt zdravá, ne chrastit kostmi a rozhodne jsem tady na blogu nikdy nic jiného nepropagovala!

      Vymazat
    6. no teda... hlavně není velikost jako velikost! hlavně když verča je vysoká má velké prsa, tak asi nemůže mít velikost 36 i kdyby byla více hubená protože by jí určitě byly krátké rukávy, a i pře ramena to může být člověku malé a pne to... já mám také velikost kolem 40 ... ale jak kde třeba zimní bundu značky infinite mám 36 a teď jsem si koupila bundu z bershky velikost XL :D ... hlavně v těchto obchodech mi přijde vše jak pro panenky...

      Vymazat
    7. Wendy, dekuji za reakci, ale ja bych to vůbec neřešila. Každá jsme nejaka a posuzovat někoho dle velikosti oblečení mi přijde ... hloupé :-( I kdyz to tak pisatelka treba vůbec nemyslela, o tomto tématu se na blocích nevtipkuje, uvědomte si, ze si to přečtou tisíce lidi a ja bych si rozhodne nepřála, aby to někdo vzal doslova a pak se tim trápil!

      Vymazat
    8. Zajímalo by mě, proč někdo potřebuje vědět tvoji velikost. To už se po blogerkách budeme opičit nejen ve stylu oblékání, ale i ve velikostech??? Snad si koupí takovou jaká jí bude sedět, ne?

      Vymazat
    9. Takhle to urcite nevnimam.

      Ono uz jen to ,,opicit" se po blogerkach je naprostý nesmysl. Základní myšlenkou blogu je inspirovat a byt k inspirativní. Nechápu, kdo by to mohl brát jako opiceni, vždyť to je naprostý nesmysl a celkove proti filozofii blogu, reklamě a všemu.

      Na druhou stranu spousta mých zákaznici ví, ze máme totožnou velikost, i me čtenářky se se mnou ta ta léta uz ztotoznily, tedy naprosto chápu dotaz ohledně velikosti. Jednoduše proc si objednávat kabatek naslepo, kdyz si diky me mohou odhadnout co jim bude sedět?

      Divím se, ze te to nenapadlo, člověk by měl myslet i na ostatní, ne jen hledat to negativní.

      Vymazat
  3. Nadherne! Primo dokonale. Jeste dnes lituji, ze jsem si nekoupila jeden ruzovy kabat.

    Prsten je krasny a mam ho ve zlate. Kabelka je mega roztomila! Proste vse super. Slusi ti to ohromne! Uces si dnes musim nacesat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, diky za krásný komentář a potěšilo me, ze jsem te inspirovala k účesu! Francouzsky cop zvladam úplně v pohode, ale takhle s hlavou dolu si jej dělat bylo hodne náročné :-D

      A taky tenhle komplet mam i ve zlaté, byla to tehdy povedena kolekce. Elegantní, jednoducha a nadčasová!

      Vymazat
  4. Tak to se moc povedlo! Krása... Nevím, jestli to byl záměr, ale působí to na mě trochu jako outfit inspirovaný 60. léty(pastelové barvy, účes atd.).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kde jsem čerpala inspiraci popisuji v clanku a těžko říct, jak to tehdy J.Lo myslela :-)

      Jsem rada, ze se libi!

      Vymazat
  5. tyy jo!!! to je nádhera! fakt že jo! úžasný! všechno! kabátek, a celkově jak si to vše sladila! nemám slova!

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle ti neuveritelne slusi a celkove se mi to moc libi. A uces je skvely! J.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc povedený look, jemnost, hravost..líbí se mi .. trošku to psaníčko je na mně už moc holčičí, ale tady mi to nevadí..zas je to něco úplně jiného :) Jinak, z účesu jsem se rozplývala už na instagramu :) Ale víš co mi tady chybí? Chtěla bych vidět šatičky..ta vykukující krajka mně dráždí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saticky jsem Adri neukazála schválně, prave aby drazdily fantazii..

      Někdy příště, ale prozradím, ze jsou hodne odvážné ;-)

      Vymazat
    2. tak to se Ti povedlo ;-) a třeba příště uvidíme :)

      Vymazat
  8. Naprosto miluju tenhle outfit, šíleně ti to sluší. Ten úžasný drdol, kabátek, super kabelka a nádherně doladěné botky. <3

    OdpovědětVymazat
  9. jednoduše úžasné! :-) ta kabelka tomu dodala vtip! hrozně ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Verunko, naprostá nádhera!!! Tleskám! :) Krásný den, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásně sladěné, kabátek bezchybný:-), a ty vykukující šatičky bych taky ráda viděla:-), hezký den přeji:-).

    OdpovědětVymazat
  12. dokonalá postava, účes, kabátek, šperky... moc Vám to sluší Veroniko ... nádhera

    OdpovědětVymazat
  13. Za mě ta první fotka- focená jakoby ze spodu- ta je vážně boží :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme! Ono stojím na svazujici se rampě a jeste k tomu je to foceno zespodu, tak to působí takhle zvláštně ;-)

      Vymazat
  14. Ten účes vypadá rošťácky...vlastně celé je to roztomilé... vykukující krajka vypadá velice hravě a svůdně...ponechává prostor pro fantazii.

    OdpovědětVymazat
  15. Opravdu povedené ... za mě je na 1 především účes a make-up. Když jsem kabelku viděla poprvé, přišla mi infantilní, každopádně v kombinaci s kabátem a ostatními prvky je... jak to jen říct... zkrátka "povedenou tečkou", či milým zpestřením, chcete li ;).

    Takhle by to mělo vypadat (ne, že bych byla ochotná si každý den dát se svým zevnějškem takovou práci :))
    Eliška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eliško, naprosto stejné pocity k této kabelce chovám i já, zároveň mi ale když jsem si ji pořizovala bylo jasné, že v té správné kombinaci vynikne a outfit skvěle doplní :-)

      Jinak účes zabral trošku více času, než běžný culík, ale nic dalšího nadstandardního jsem se sebou neprováděla. Tedy žádná velká práce, která by mě nějak zdržovala a nedala se praktikovat, se nekonala :-D

      Vymazat
  16. první co mě zaujala byla kabelka a pak kabát. kabát je 1 :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak teď opravdu koukám s otevřenou pusou. Nemůžu si pomoct, ale příjde mi, že toto je ten nejlepší outfit, který jsem za poslední dobu u tebe viděla. Hrozně ti tento dívčí styl sedí. Rozhodně to nos častěji. Jsi kočka, kočko ;)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  18. Ta kabelka je sama o sobě dost šílená, ale ten outfit je tak nádherně sladěný, že je to třešnička na dortu a dodává tomu říz. Moc Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  19. Ten kabátek musím mít! Je nádherný a moc ti sluší tato barva. Mašle ve vlasech je třešnička na dortu :)

    OdpovědětVymazat
  20. Veru tak tohle je snad nejlepší outfit co jsem kdy viděla :) a nikdy bych nevěřila, že ta kabelka může vypadat tak skvěle :) ale fakt paráda....pořád se na ty fotky musím dívat :D:D

    OdpovědětVymazat
  21. Jéé a nepřidala bys tu insiparční fotku J.Lo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zahledla jsem ji před lety a ted uz se mi ji nepodařilo bohužel najít :-/

      Vymazat
  22. Jak to jen napsat výstižně... Asi jako když po sobě kluci střílí kuličkovkama a pak přijde jeden s kalašnikovem. Veškerá konkurence nekompromisně rozsekána. Tohle má ten nejvyšší styl, ženskost, hravost, všechno!
    Jen tu kabelku bych si nebral, podle mě je tam navíc až zbytečná. Jednoduché psaníčko by bylo lepší.
    Ale co, stejně už jsou všichni mrtví ;-)

    OdpovědětVymazat
  23. Uplne paradni kabatek :) nemit s ruzovou komplikovanej vztah, uz ho objednavam

    OdpovědětVymazat
  24. Tak tenhle outfit u mě naprosto vede.. dokonalý kabátek ve spojení s vykukujícím lemem šatů (pokud ta krajka nepatří ke kabátku), krásný účes.. a úplně nejvíc mě dostala kabelka. :3

    OdpovědětVymazat
  25. Koukám, že nejsem sama komu se tahle kombinace moc líbí :). Pořád říkám, že jsi žena mnoha tváří :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika