Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 29. března 2015

S Bubble Tea v parku


Na mém Instagramu i Facebooku jste to již jistě postřehli, ale kdyby náhodou ne, musím vám to napsat i sem. Letos prostě šílíme po Bubble Tea! 

Vím, že to není žádná novinka a v Olomouci na Pavelčákové dokonce máme úplně první bublinkovou čajovnu v republice, ale jak už to u mě s těmi trendy bývá, já mu propadla až letos. Takže kdykoliv jdu kolem (či mám možnost jít kolem), stavím se tam na svůj oblíbený mango a marakuja mix. Je to kalorická bomba a nic pro nepříznivce sladkého, ale je to taková dobrota, že vám jej rozhodně musím doporučit :-)



A co vám povím k outfitu? 

Loni tahle sukně frčela v kratší délce a já ji jaksi prošvihla a ve výsledku to bylo jen dobře, protože letos jsem ji ulovila v módní verzi nad kolena a myslím si, že ji unosím jak ke Converskám, tak i k elegantnějším outfitům se sáčkem a podpatky. Navíc jsem mile překvapena její variabilitou, protože skvěle padne jak na postavu slovanských tvarů, tak i na sportovnější či drobnější. Pokud vám tedy padla do oka a váháte, zda je pro vás vhodná, rozhodně doporučuji si ji vyzkoušet!

Přeji vám příjemnou neděli a kdo jste z mých čtenářů ještě nestihl se zúčastnit mé jarní soutěže pro vás, rozhodně to napravte :-)






bunda, tričko, batoh: Primark, sukně: Cropp , tenisky: Converse, kšiltovka: Gate, náramek: Pandora, prsten: Swarovski
















26 komentářů:

  1. Tak tahle sukně se mi líbí moc,protože přesně jak píšeš...bude se hodit k ležérnímu stylu i k elegentnímu.A ta délka je přesně,tak akorát.Moc Ti to sluší,vypadáš spokojeně a záříš jako jarní sluníčko.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší:) Já kdykoliv teď jdu po náměstí, tak taky myslím na bubble tea, ono je totiž hrozně osvěžující a zábavné! Taky přeji pěknou nedělí :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líp bych to Luci nenapsala! jen u toho člověk nesmí ztratit nervy, když ty kuličky nechtějí ven :-D Miluji je!!!

      Vymazat
  3. Veru, pěkný outfit, ale mám z něho takové rozpačité pocity, Né že by nebyl hezký, to je a moc. No není to zkrátka můj šálek kávy. Na první pohled je WOOOW, ale když si ho prohlížím kolem a kolem tak mám k tobě čím dál tím větší obdiv, že sis ho vzala. Jinak krásná kožená bunda a conversky <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc netuším, co z toho co mám na sobě si zaslouží obdiv, že jsem si oblékla, vždy´t na sobě nemám žádnou extravanci :-)

      A faktem je, že blogy jsou především o stylu jejich autorek a dá se tedy předpokládat, že čitatelky mohou mít jiný vkus. Jde o to se inspirovat třeba jen částí outfitu a zbytek si doladit podle sebe.

      Vymazat
    2. Bylo to myšleno tak, že já bych měla strach si to obléknout tak proto :) Já bych si vzala asi boyfriend jeans :) Ale samozřejmě je to o stylu autorek :)
      Jinak promin, blbě jsem to napsala :)

      Vymazat
  4. vypadas fantasticky! tvoje outfity me bavi :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Verčo, ta sukně je super! je z aktuální kolekce? :-) děkuji Romana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Romčo!

      Pořídila jsem si ji před dvěma týdny, tak by měla být :-)

      Vymazat
  6. bubble tea Už Veri dorazil i k nám do Zlína do zl.Jablka :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Verco nejsi tehotna? Nemyslim to zle jen vetsinou mas ploche brisko. Papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím co mi přijde více nevhodné. Zda upozorňovat ženu na bříško, či vynucovat přiznání těhotenství.

      Pokud nikdy, tak alespoň v tomto případě bychom snad my blogerky měly mít právo na trochu soukromí, no ne?

      Vymazat
    2. Prosimte jak si z těchto fotek odhadla, ze by Verca mohla byt těhotná?

      Vymazat
    3. Bože... nejenom, že jsi to napsala na omlazení (to o tom těhotenství), ale cpeš to i sem... I kdyby byla těhotná, tak tobě je do toho velký kulový.

      Vymazat
    4. Ja na omlazeni nechodim. Jen me to zajimalo. Jste vazne slepice zeny. Ja mam taky obcas nafoukly bricho ale pak se nefotim v uple suini.

      Vymazat
    5. Tímto komentářem jsi pouze potvrdila absenci jakékoliv úrovně jak ve svém smýšlení, tak ve psaném projevu. Gratuluji.

      Vymazat
    6. Anonyme, slepice jsi ty, když dokážeš něco tak pitomého vypustit z pusy..

      Vymazat
  8. Tohle je takový správně ulítlý :). Nevím co, ale něco mi ten styl připomíná. Až si vzpomenu, dám vědět :). Možná nějakou kreslenou pohádku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ještě stále bádám, ale v hlavě se mi honí My z kačerova, nebo tak něco. Rafani... možná :D

      Vymazat
  9. Vypadáš skvěle :-) Bubble tea už jsem měla párkrát možnost ochutnat, ale pokaždé si vždycky raději zaběhnu pro šťávu z čerstvého ovoce, ale stále si říkám, že ho musím taky konečně vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Bubble tea je kalorický? Ach jo..naivně jsem doufala, jak je zdravý :D Minulý týden mě na něj Lucka vzala a dost jsem si zamilovala jeho malinovou verzi:)
    Sukně je super:) Mám podobnou, akorát víc "zarolovanou". Krátká moc není, ale po pár krocích se mi vždy vyhrne až ke krku, což asi moc elegantně nevypadá :D
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko, tebe jsem tu sukni myslim postřehla jako první! V H&M uz ta kratší verze nebyla, objevila jsem ji ale na Vinted, akorát mi teda přišel celkem hadr :-/
      No a tahle i me samotnou překvapila, ze se nevyhrnuje a přesto na me neplanda. je dobre šitá, mela jsem štěstí.

      No a kamarádka koukala na kaloricke tabulky Bubble Tea, prý vydá za oběd :-D a s těmito slovy jsme si šly pro další! Malinovy zni skvele, to aby na nej člověk chodil denně, aby vše ochutnal.

      Vymazat
  11. Hrozně se mi líbí ta kombinace, sluší ti to! :-)
    http://veronicawill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika