Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 20. dubna 2015

Na parníku s Thalgem!


Jak už jsem vám psala v minulém příspěvku, ve čtvrtek jsem byla pozvaná do Prahy na báječnou akci kosmetické značky Thalgo a nyní vám z ní přináším menší reportáž!

Na plavbě parníkem jsem se seznámila s herečkou Ivanou Jirešovou, která je tváří Thalga pro Českou republiku. Moc jsem se na ni těšila, protože jako barmanka Lucie v Ordinaci je skvělá a já byla zvědavá, jaká je i ve skutečnosti. Přátelská, milá, usměvavá a samozřejmě krásná! Doc. Romanem Šmuclerem, který je nejen majitelem kliniky Asklepion, ale hlavně skvělým člověkem s neuvěřitelným rozhledem, který na mě udělal svými vědomostmi ohromný dojem a jsem vděčná za to, že jsem se mohla zúčastnit jeho přednášky. A také s celým týmem báječných lidí, kteří pro nás kosmetiku Thalgo přinášejí!


Byl představen přístroj iBeaUTY pro péči o pleť pro kosmetické salony, luxusní sérum Prodige a také perfektní makeup Silicium.

Pohodlně se usaďte, naše jízda parníkem začíná!

Akce se zúčastnily i majitelé salónů, kteří s Thalgem pracují a každý si našel v zasedacím pořádku tuhle milou jmenovku ve tvaru lodičky.


Krémy pro zeštíhlení a zpevnění postavy, které jsem od firmy také dostala a nyní je už pro vás poctivě testuji, abychom byly všechny do plavek nejkrásnější :-)

Thalgo tým pro Českou republiku 



Sérum Prodige




Makeup Silicium se nabízí ve třech odstínech. Já si na ruku rozetřela ten střední v silnější vrstvě a musím říct, že mě hodně zaujal a rozhodně jej pro vás budu chtít otestovat. Krytí je střední, pleť krásně sjednotí, zmatuje a projasní a nešpiní vše, čeho se dotkne. To zní báječně, co myslíte?





















Bylo to úžasné odpoledne s milými lidmi, všichni se dobře bavili a já tímto chci zástupcům Thalga ještě jednou poděkovat, jsem jsem se této akce pro vás mohla zúčastnit!


A koho by zajímal můj outfit, tak tady pro vás mám jednu rychlofotku mobilem. Chtěla jsem se cítit pohodlně, zbytečně nepoutat pozornost a přesto být oblečená elegantně a v rámci tématu akce. 
V ruce držím bílé sako z H&M, sukně a top z Primarku se také osvědčily, kabelka Mansur Gavriel pohodlně pojala vše, co jsem potřebovala mít u sebe nejen pro výlet lodí, ale i následnou procházku po Praze atd a balerínky Salvatore Ferragamo už jsou takovou mojí jistotou, pokud chci elegantní, pohodlné obutí, které mě nezklame a nezpůsobí mi otlaky či puchýře.

Mějte se krasně!

10 komentářů:

  1. Jupí, na tyhle fotky jsem se hrozně těšila a nezklamaly! Super reportáž a hrozně se mi líbí ta tvoje sukně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci děkuji, řekla bych, že článek skvěle vystihl atmosféru celé akce :-)

      Vymazat
  2. zešílím Veri :-)) Chci všechno!!!!!zajímá mě ten makeup :-)až přijedeš na kafíčko do Zlína,musíč ho vzít sebou.Thalgo je fakt bomba,užij si ho....

    OdpovědětVymazat
  3. Veri,ten makeup ještě není v prodeji?Že ho nemůžu na jejich stránkách najít...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, již jej mají skladem a v průběhu týdne bude i online :-)

      Vymazat
  4. Outfit jsi zvolila primo dokonaly na tuto prilezitost. Skvele fotky!

    OdpovědětVymazat
  5. To musela být příjemná akce, moc hezké fotky. Ani nevím zda jsem o téhle značce slyšela, něco možná, ale díky za další tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama Thalgo znám hlavně od kosmetičky a je super, že už je jejich kosmetika u nás dostupná i online, protože to není ve všech zemích pravidlem.

      Vymazat
  6. Oblečení se moc povedlo sluší vám to

    OdpovědětVymazat
  7. To vypadá na parádní akci. I počasí bylo zrovna moc fajn. Rozhodně to pojali originálně s tou projížďkou, viď? No a tobě to samozřejmě seklo jako normálně, ale to už jsem ti myslím někde psala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika