Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 22. dubna 2015

Na skok v Praze


Při volbě tohoto outfitu jsem měla jasno. Prioritou bylo pohodlí při celodenním pobíhání po Praze, abych se cítila svěže při odpolední schůzce s kamarádkou i na pozdější party s přáteli. Počasí mi vyšlo skvěle, teploty byly téměř letní a já se cítila skvěle. 

Miluji universální kousky, i doplňky, jenž nenásilně doplní outfit a samozřejmě při turistických dnech je nejdůležitější mít pohodlnou obuv a kabelku, která nebude na obtíž a zároveň se do ní vejde vše co potřebuji mít u sebe, včetně případných nejen módních úlovků.

Přeji vám hezký den a napište mi něco o vašich kouscích pro každou příležitost :-)



šaty: River Island, boty: Baťa, kabelka: Mansur Gavriel, náramky: Cruciani, Pandora, prsten: Swarovski







16 komentářů:

  1. Příjemně zvolený outfit a krásné fotky, cítím takovou pohodu a klid. :) Když tak přemýšlím, když nevím co na sebe, zvolím vždycky nějaké slimky a tílko či halenku a sako klasické či delší a podpatky jsou samozřejmostí. Takový můj univerzální outfit pro každou příležitost:)

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty bych volila o kousíček delší ale i tak krásně čistě stylově vyladěné a ta kabelka ... hezké, mooc hezké a musím říct, že se mě u vás líbí to, že volíte nositelné oblečení a že to neni pouze na pózování. Nevím, jak to napsat ale je plno oblečení, kabelek, bot atd.. které sice na fotce působí krásně ale v reálu se v tom nedá chodit,v botech jezdit autem, do kabelky se nic nevejde, šperky za zatrhávají za hodinky, vše je na nošení nepohodlné, atd.. tady tomu věřím Od toho co zde píšete až po to co máte na sobě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za vzkaz od srdce, protože přesně tímto stylem svůj blog vedu a ničeho si nevážím více, než právě důvěry čtenářů!

      Vymazat
  3. Páni, o víkendu byla docela kosa, nemrzla jsi? Nebo to bylo ten předchozí víkend? Každopádně velmi příjemný outfit, moc se mi líbí ta kabelka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O víkendu byla zima jako blázen, to máš pravdu, ale ve středu a ve čtvrtek bylo naprosto úžasně, až mi v těch šatech bylo chvílemi na sluníčku horko :-)

      Vymazat
  4. Hmm, nemastné, neslané...fádní outfit bez nápadu. V takovém hacafraku běhám se psem po zahradě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na procházku s čivkou po chodníčku si takový outfit umím představit báječně, ale na běhání se psem po zahradě? V kožených mokasínách, krátké sukni a s bílou kabelkou? No to teda musíš po takové zábavě vypadat :-D

      Každopádně jsi projevila svůj módní vkus na vysoké úrovni a proto bych rozhodně ocenila tvůj erudovaný názor, jak takovýto dle tebe nudný outfit okořenit, děkuji!

      Vymazat
    2. chtěla bych vidět jak běháte se psem hlavně s tou kabelkou. Na vlastní zahradě běhat s kabelkou neni zrovna obvyklé. Ale nakonec proč ne, žejo? každý si zde myslím udělá úsudek sám.

      Vymazat
    3. Já jsem ráda, že nám Veronika ukazuje i zcela běžné outfity na běhání po městě, mně se to líbí moc.

      Vymazat
  5. Ahoj Veru, outfit se mi moc líbí, krásně ležérní!!!A do teplých dnů zn. ideál. Chtěla jsem se zeptat na ty mokasíny - měla jsem v plánu si je u Baťi koupit, ale nakonec jsem je nevzala, kvůli té podrážce. Prosím tě, můžeš mi napsat, jak vypadají po celodenním nošení, jestli tedy něco vydrží a jestli se do nich vyplatí investovat?
    Děkuji za odpověď. Renata.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renco, ta podražila dostane samozřejmě zabrat o trosku vice, na druhou stranu jsem takto řešených mela/mam již několik paru a dá se to přežít. Na normální chození po chodníku, řízení atd jsou idealni a hlavne uzasne pohodlne od prvního obutí. Deset let nevydrží, ale za tu aktuální ani ne pětistovku, za kolik jsem je včera videla, urcite stojí.

      Vymazat
  6. Ahoj moc pěkný outfit :) a pro každou příležitost, tennisky :D, pohodlí nadevše :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní outfit a povedené fotografie. Nejhezčí je asi poslední fotoka. Určitě zkus nafotit další, ráda se přijdu podívat.. :)

    Naty
    mladystyl.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těší me, ze se outfit i fotky libi a s blogovanim a prezentaci svého stylu urcite někoncim ;-)

      Vymazat
  8. Si prekrásna žena Veru a šaty su parádne...máš nám čo ukázať (nohy) tak ich len pekne ukazuj! :) možno by som volila farebnejšie topánky, lebo mi to splýva trochu..... ale na pohodlnú cityturistiku prečo nie :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika