Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 1. dubna 2015

THALGO hydratační set Ideal HYDRATION


Dnes bych vám ráda představila francouzskou značku Thalgo, jenž jde cestou trvale udržitelného rozvoje a klade vysoké nároky na složení produktů. Produkty neobsahují žádné parabeny, geneticky modifikované organismy, minerální oleje, propyleglykoly, umělá barviva, ani ingredience živočišného původu.


Thalgo nabízí péči pro pleť i tělo a to pro všechny druhy pleti, produkty pro odlíčení, péči, pro okysličení pleti i proti vráskám a to pro všechny věkové kategorie, vyrobeno ve Francii.



Předností této značky je to, že její produkty obsahují vysoké množství mořských minerálů. Moře je prostředí bohaté na minerální soli, stopové prvky a další látky. Lidské tělo potřebuje asi 20 druhů minerálních solí.V zemědělské půdě je obsaženou pouze 8 z nich, oproti tomu mořská voda obsahuje více než 60 organismem vstřebatelných minerálních solí. Moře tak představuje jediný přírodní zdroj, který obsahuje všechny vitální elementy nezbytné pro život a vyrovnanost životních funkcí těla.

To zní báječně, co říkáte?


Na vyzkoušení jsem si pořídila hydratační set Ideal HYDRATION, který obsahuje 24h hydratační a rozjasňující krém z nové řady Source Marine 50ml a k tomu zdarma hydratační masku z téže řady. Source Marine s aktivní látkou La Seve Bleue des Océans, jenž aktivuje přirozenou hydrataci pleti pro zachování mládí.

A co vám o těchto produktech povím?

Sama mám smíšenou, víceméně bezproblémovou pleť, v létě s mastnější t-zónou a v zimě se občasnými suchými místy. Proto používám především hydratační krémy, abych ji zbytečně nezatěžovala. Léta používám Dior HYDRA Life, denní noční La Praire a od podzimu olej Da Vinci od Nobilis Tilia. La Praire patří spíše mezi ty hutnější proto jeho denní verzi používám spíše v zimě, na druhou stranu HYDRA Life je díky své lehčí konzistenci perfektní hlavně v teplejších měsících, v zimě je s přibývajícími roky nedostačující. Da Vinci mi sedí skvěle, ale zase nemám potřebu denně používat na obličej olej, přestože se skvěle vsákne, bezproblémově aplikuje a pleť dokonale zvláční a vyživí.



Krém Thalgo Source Marine aktuálně používám několik týdnů  Při jejím používání se cítím, jako bych byla denně v rukou té nejlepší kosmetičky a moje pleť mi to dává najevo svěžím vzhledem bez pupínků, zarudnutí či suchých míst, na která při náročnějším počasí a teplotách kolem nuly trpím. S Thalgem jsem již absolvovala i náročné několika hodinové cestování do jiného podnebí i časového pásma a i díky této zkušenosti mohu říci, že je na něj spoleh-má pleť je stále jako ze škatulky, bez zanesených pórů či jiných nemilých radůstek. Není příliš hutný, lehce gelová konzistence se skvěle roztírá a ohromně oceňuji balení v tubě, po kterém sáhnu daleko raději než po luxusní skleněné dóze-prostě se pohodlněji otevírá.

Obsahuje 50ml, což mi u Dioru obvykle vydrží na půl až třičtvrtě roku, takže se rozhodně nenechte odradit jeho na první pohled malou velikostí. Krém voní svěže, lehce po citrusech, rozhodně to není nic obtěžujícího, což jak víme může člověku jinak skvělý produkt zprotivit, naopak si tu vůni při aplikaci užívám.

Maska Thalgo Hydra Marine Source která je součástí setu je neméně skvělá, pleť je po ní doslova nacucaná dobrotami, krásně projasněná a svěží. Sama tyhle hydratační masky používám jednou za čas v lehčí vrstvě jako noční krém, tedy ji nesmývám, až ráno při ranním čištění pleti. Jinak lze samozřejmě používat pravidelně a následně smýt. Vůně je podobná jako u krému, konzistence vyloženě gelová, skvěle se roztírá.


 V nabídce Thalga je hydratační set Ideal Hydration , zklidňující set Ideal Comfort pro citlivou pleť a výživný set Ideal Comfort pro suchou a velmi suchou pleť.

Zakoupit je možné on-line na Sensualite.cz, či přímo ve SPA BEAUTY SALON WEEKEND v Brně

21 komentářů:

  1. Ahoj,

    já Thalgo miluji! používám ho už více jak rok a stále se k němu vracím, protože dle mě, nic lepšího není:)
    Navíc vše tak krásně přírodně a čistě voní. Doporučuji i jejich odličovací set -odličovací mléko a osvěžující tonikum.
    V tuto chvíli testuji jejich bb krém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj!

      Ten jejich rozjasňujici BB Cream me taky láká, jsem zvedava jakým způsobem jej pojali a jaký je na pleti :-) I ten odlicovaci set jsem okukovala, čistění pleti je základ, no je tam spousta veci, které bych chtela vyzkouset.

      A neco z doplnku stravy mas? Libi se mi, jak je cele Thalgo založeno na mořských minerálech a takhle v kapslich to musi byt pro tělo hodne přínosné.

      Vymazat
    2. Ahoj Verčo!
      Omlouvám se, že píši, jako Anonymní, ale nějak se mě nepodařilo přihlásit.
      Čistícího setu mám už druhé balení a 3 plánuji - nyní mají výhodné to velké. BB krém je naprosto úžasný, pleť vypadá přirozeně, odpočatě a hlavně rozzářeně, což kvůli velkému stresu v práci potřebuji-
      Jejich doplňky stravy nemám, ale věřím, že musí být skvělé - asi se na to budu muset podívat.
      Obecně mě vždy vše od "moře" vyhovuje a Thalgo je pro mě takový malý zázrak a díky němu si dopřávám kousek moře každý den:)

      Měj i Ty krásný den!
      Mirka

      Vymazat
    3. Ách, to jsem snad ani neměla slyšet! Ten BB me opravdu láká, jsem proste z Thalga nadsena a pri psaní clanku jsem se úplne těšila, az si ráno krém zase nanesu, no budu toho potřebovat vice :-D

      Z loňska mam zklidňující masku po opalování, kterou take neoplachuji a i s ni jsem spokojena. I kdyz jsem se trosku chytila, zarudnutí je za chvilku pryč a pleť není vysusena, navic i matuje, proste super věc a věřím, ze i z čehokoliv dalšího budu nadsena!

      Vymazat
    4. Já si právě včera tento setu kupovala. Miluji i jeho vůni a přesně, jak píšeš, vždy se těším na aplikaci!
      Také mám hrozně ráda jejich oční krém se siliciem - je sice na webu jako 40+, ale dle kosmetičky není problém ho používat už ve věku kolem 30 let.
      Věci po opalování mě také lákají, nebo spíš, neexistuje nic, co by mě nelákalo.
      Také je naprosto dokonalý jejich exofilační krém. Když si ho aplikuji, cítím mentol a pokožka je naprosto dokonale svěží.

      Vymazat
    5. Ohromne si vážím toho, ze si zde se ctenarkami vyměňuje me rady a osobní zkušenosti, podělíme se o to co nám vyhovuje, proste skvělý koutek k relaxu a takove ty holčičí záležitosti :-*

      Tak to ma byt a sama jsem na sebe pyšná, jak skvělé čtenářky mám. Moc si vas vážím a dekuji za kazdy milý postřeh!

      Vymazat
  2. Mně láká maska! Masky mám ráda, ale s časem na ně je to už horší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, tahle je lehka, pouzijes ji i misto nočního krému. Jak ty klasické hutnejsi si dávám po chvilce ve vane, kdy se mi pleť na obličeji hezky uvolní. Za chvilku to i se sebou člověk oplachne a nijak se s tim nezdrzuje :-)

      Vymazat
    2. Martino, maska je jen otázka organizace času, já na ni mívám prostor sobotní rána nebo večer když náhodou koukám na film :). Stačí si to jen zorganizovat!

      Vymazat
  3. Smekám, že s 50 ml krémem dokážete Veroniko vydržet tak dlouho. Moje zkušenost je, že pokud mám 30 ml sérum a 50 ml krém a používám oba produkty tak mi sada vydrží cca 6 týdnů. Záleží na konzistenci krému, ale přes 7 týdnů jsem se nikdy nedostala. Natírám krk i dekolt, používám za poslední roky střídavě Renophasi, Marii Galland a Bioline.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, to bude rozhodne tou konzistenci a take tim, ze mimo krku natirate i dekolt. Ten ja tak trochu zanedbavam a udržuji jen v rámci aplikace teloveho kremu, tedy prozatím. Dior Používám na střidacku i s jinými, tak mi opravdu přes půl roku vydrží, naopak si neumím predstavit, ze bych porizovala nový krém co dva měsíce a to mazu poctive ráno i večer :-)

      Se sery uz to mam náročnější, tam to bude podobne jako u vas a vždycky me mrzí, kdyz uz je vypotrebovane, je to návykové záležitost, protože prcek pleti vetsinou daji vice nez klasicky krém.

      Dekuji za skvělý komentář, je dobre se na věc podívat i z jiného pohledu.

      Vymazat
  4. Dobrý den Veroniko, také se mně nepodařilo nějak přihlásit, tak tedy Thalgo používám mnoho let, snad 10, určitě vyzkoušejte BB krémy, už není potřeba make up, stojí za to teď zkusit i novinky na tělo na celulitidu a před nějakou dobou jsem svojí dietu nastartovala nápojem slim 7, výborně chutná a v prvních dnech diety mně pomohl překonat hlad. Na pleť používám Thalgo a Orlane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za poznatky, jsem ráda, že se mi tady sešlo tolik spokojených uživatelek Thalga a těším se na další!

      Na ten BB Cream se chystám, protože klasický makeup nepoužívám a jak ještě není sluníčko, je třeba obličej občas trošku sjednotit :-) Koukala jsem i na ty doplňky stravy, ne teda na ty úplně při dietě, ale mám teď před sebou velké změny co se týkají postavy a něco takového bych si ráda dopřála.

      Vymazat
  5. Tuhle znacku vubec neznam, ale produkty vypadaji vazne moc dobre, zaujal me i set pro suchou pokozku, ke ktere mam sklony :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je to především SPA kosmetika, používá se v salonech, běžně k dostání není :-)

      Vymazat
    2. Prodává Marionnaud i v kamenných obchodech, i když samozřejmě poněkud dráž než přes e-shop ale zase je možnost ozkoušet. Mám jejich make-up Thalgo Silicium Anti-Age a je naprosto perfektní.

      Vymazat
  6. Ahoj Veri,já tu nemůžu chodit ani na IG nebo se finačně zruinuji :-)asi do toho setu půjdu a taky mají v akci tonikum a mléko duo set.Nepřemýšlela jsi o něm také?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko premyslela, jen mléko mam jeste od Biothermu, tak bych nevyuzila, ale tobě se urcite bude hodit ;-) Tohle aspoň vyuzijes, ne jak ty tvoje sady L'occitane :-D

      Vymazat
    2. velmi mě ten set láká....i super velké balení 400ml.Jinak k locccitane,už jsem začala vše používat :-) ale nejraději jen na to koukám.

      Vymazat
  7. Tak tiež počujem prvýkrát o tejto značke, ale vyzerá naozaj dobre :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  8. ta maska vyzera absolutne bozsky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika