Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 17. května 2015

Bílo-modro-červená!

DSC_8650

Přeji vám krásnou neděli a doufám, že si tento úžasný, skoro letní víkend báječně užíváte!

Já jej trávím odpočinkem a také sportem. Po letech jsem si konečně opět pořídila kolečkové brusle a absolutně jim propadla! Možná si to o to více užívám i díky skvělým místům pro bruslení, která v Olomouci máme, kdo znáte Hejčínské louky atd, jistě budete souhlasit :-)
Brzy pro vás chystám článek o mém životním stylu, zdravém stravování a sportu, které jsou nedílnou součástí mého života a samozřejmě se můžete těšit na tipy a doporučení pro i  pro vás. 

Na změnu nikdy není pozdě a jde především o to, dělat to sama pro sebe a pro svůj dobrý pocit. Je jasné, že ubývající centimetry a pevnější postava potěší každou z nás a na sportu je skvělé to, že první výsledky na sebe nikdy nenechají dlouho čekat. A já budu moc ráda vaší podporou a motivací, moje milé čtenářky!

DSC_8675

A co vám povím k outfitu? 

Dominantou jsou jistě sandálky na podpatku, které na mě příliš často nevidíte a kabelka, kterou jsem si ihned zamilovala, protože se jde skvěle k mé vášni pro námořnický styl. Jsem si jistá, že ji hodně využiji, už jen díky pohodlnosti při nošení a také jsem nadšená z toho, že se mi do ní vejde zrcadlovka, což je pro blogerku jedna ze zásadních věcí.

Top je trošku odvážnější, jak jste si jistě všimli, ale myslím si, že v dnešní době už nikoho absence podprsenky nepobouří, ostatně ani já se s žádnou negativní reakcí nesetkala. Zbytek jsem doladila ke svému stylu a jsem nadšená i z toho, jak mi mé letité jeansy  skvěle padnou, i když je pravda, že už je nesmím žehlit, aby na mě neplandaly.

Užívejte si sluníčka a těším se na vaše postřehy a komentáře!

DSC_8518
sáčko: H&M, top: Reserved, džíny: Asos.com, boty: Zara, šperky: SWAROVSKI, BeChick, Primark, kabelka: Elega

DSC_8556

DSC_8538

DSC_8667

DSC_8546

DSC_8527

DSC_8682

DSC_8812

DSC_8819

DSC_8541

DSC_8553

DSC_8718

DSC_8814

DSC_8565

DSC_8672

DSC_8702

DSC_8821

DSC_8679

22 komentářů:

  1. Wau, Veru moc pěkný outfit <3 Zaujali mě především ty boty, tipovala jsem jsem je na nějakou značku, která je cenově víš (Dior, apod). Takže jsem ráda, že i v Česku dostupných obchodech se dají koupit pěkné boty, které nevím kolik stály ale určitě vypadají líp než to kolik si za ně dala. (Myšleno v dobrém samozřejmě) Jinak zaujala mě i kabelka, vím že o téhle značce už mluvila u Petralovelyhair, ale ta si vybrala základní černou kabelku. A musím říct, že ta tvoje se líbí víc. Přemýšlím, že bych do ní také zainvestovala. Ale jestli se tě můžu zaptat jak by jsi reagovala, kdyby měla tutu kabelku 15 -ti letá holka? Bylo by to jako jo pěkné nebo ne, je na ní ještě moc mladá . (Považuj, že jsem k ní řádně oblečená) Kája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kájo!

      Já bych řekla, že zrovna táhla kabelka je poměrně nadčasový kousek, který sedne každé věkové kategorii a komu by se prostorný messenger hodil více, než mladé slečně? Oproti tolik populárním Michael Kors kabelkám je skoro za hubičku a nepotkáš ji hned tak na někom ;-)

      Vymazat
  2. Veronika, toto je nádherné! Všetko krásne zladené, elegantné ale pritom nie usadlé.. a ty úplne žiariš:)
    a toto je prvá elega kabelka ktorá sa mi velmi páči! Za mňa 100bodov:-)
    Diana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dianko děkuji a ohromně mě těší, že v mém podání tě Elega zaujala ;-)

      Vymazat
  3. Tak dneska se mi to líbí moc, moc, MOC! Ta kabelka je naprosto nádherná, podobnou teď sháním, jak jsem červenou barvu vždy přehlížela, teď se jí nemůžu nabažit..:) džíny ti perfektně sedí, já žádné takové nemůžu sehnat, takže jsem asi jediná holka, která nevlastní jediné džíny..:( a ty botky.. <3 top bez podprsenky mě opravdu nepobuřuje, když máš krásná pevná prsa, proč ne.. skvělý outfit..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tedy koukám, opravdu nemáš ani jedny jedine? Ja uz je příliš nenosím, ale mám jich celkem dost :-) A pokud stále nemůžeš sehnat, zkusila bych byt tebou střih ci styl, který jsi opomíjela, např. boyfriend či skinny a urcite nějaké najdeš. Ono i každá firma šije jinak střihy, me vzdy sedly jeansy z Gasu, Topshopu a Levisky ;-)

      Vymazat
  4. Na tohle se dá napsat jen jedno jediné...krásné,elegantní....a bezvadně sladěné do posledního kousíčku...Klobouk dolů....

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotky jsou nádherný, hrozně ti to na nich sluší a je fakt, že na nich úplně záříš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, hlavne jsi me opět skvele nafotila, bez šikovného fotografa by outfit takhle nevynikl!

      Vymazat
  6. Škoda, že takové sandálky často nevidíme, spolu s kloboukem jsou vítanou dominantou!
    Nějakou podprsenku by to však chtělo...ne že by to pobuřovalo, ale je to zkrátka už moc. Moc svůdné. A navíc jste jedna z mála, která si umí vybrat správnou velikost. Já říkám, bez podprsenky jen do plavek a dopostele ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleši, v tom s vámi naprosto souhlasím a na koupališti dodržuji :-) Nicméně nemohu zaručit, že už se zde bez podprsenky nejaky top ci saty neobjeví, ale urcite si pro příště pohlidam ten material, tady se to hodně zvýraznilo.

      A podpatky brzy opět budou,preji vam hezky den!

      Vymazat
  7. hezký outfit,moc ti sluší, ale co ty bradavky, to bych se asi styděla takhle chodit bez podprdy i když bych ráda, nemám ráda svazovaní podprsenek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zase ráda, že si s přehledem mohu dovolit top bez podprsenky a myslim si, ze mit bradavky neni nic překvapivého :-D Jinak je pravdou, ze ta látka je poměrně tenká (s podprsenku by to byl ďes) a mela jsem přes to po většinu času přehožené sáčko :-)

      Vymazat
  8. Krasny outfit, moc ti to slusi, je to zenske, elegantni a absence podprsenky to jen dochutila...asi jako kdyz do jidla pridas spetku chili:)

    OdpovědětVymazat
  9. Absence podprsenky mi nevadí, je to sexy, ovšem přes některé lokality bych taky měla to sáčko, protože mi vadí pozornost kdejaké obšourníka na ulici. Bohužel ne vždy na nás civí atraktivní a perspektivní muži :(
    Outfit je povedený a máš naprosto luxusní postavu. Ty nohy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím obšourníkem skvěle napsáno! :-D

      Vymazat
    2. To je výraz mé babičky. Používala ho na jednodušší oplzle koukající až pokřikující muže nevalné úrovně nebo takové ty toulavé psy.
      Já takhle jako ty chodím tím způsobem, že též - nějaké sako, svetr, pléd. V nějakém podniku, mezi přáteli, doma, na nějakém civilizovaném místě nemám problém, trochu méně příjemné je ale pořvávání bandy mastných strejců, kteří sedí v zahrádce nějaké třetí cenové a ve skupině mají zejména kuráž. Nebo nějaký opilý bezdomovec, to je taky něco. To jsou pak momenty, že bych nosila i burku. Myslím, že jinak jsme ale tolerantní země a pobouří to už málokoho, maximálně hodně staré lidi. Bacha bych na to dala ale v cizině a nemyslím zrovna muslimské státy, ale i jih Evropy, hlavně vesnice.

      Vymazat
  10. A mně se ty prsa líběj a moc :D. Koukám ti na ně a na kabelku a říkám si jak to máš všechno moc hezké. Navíc nevím proč by to mělo být moc. To jenom společnost z toho dělá to MOC. Být tebou tak chodím bez podprdy úplně, si to můžeš dovolit:). Veru, pěkný den ti přeji!

    OdpovědětVymazat
  11. moc Vám to Veroniko sluší... :) nádhera...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika