Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 15. května 2015

Moje úlovky z Dior TIE DIE EDITION

DSC_9350

Když jsem před měsícem šla přes letiště, potkala jsem tam ve stojanu s kosmetikou Dior letní limitovanou kolekci TIE DIE. Hned jsem se ji vydala prozkoumat, protože jsem o ní prozatím nikde neslyšela a musím říci, že mě ihned zaujaly tvářenky, díky krásnému batikovanému vzoru a samozřejmě jsem musela, poučena z minulých let, omrknout i rtěnky. Z loňska mám JELLY LIP PEN Carioca, které si po všech stránkám nemohu vynachválit a řeknu vám, letošní kousek Dior Addict s podtitulem Ombre Lips je neméně báječný, i když jiným způsobem!

DSC_9344

Odnesla jsem si  tvářenku VARIATION DE BLUSH 002 Coral Sunset, která přestože je na první pohled oranžová, vykouzlí vám na obličeji po smíchání všech barev které obsahuje, spíše svěží narůžovělý nádech. Pigmentace není nijak převratná, rozhodně si nemusíte hlídat, jak moc štětcem v tvářence zakroužíte, spíše naopak.

Při výběru odstínu jsem si vyzkoušela i 001 Pink Sunrise. Tu doporučuji vyloženě pro bledulky, je téměř jako světlý pudr, moc nechápu, proč vůbec něco takového zařadili do letní edice.

DSC_8330

DSC_9349

DSC_8110

DSC_8120

A teď se připravte na velkou chválu a nadšení!

Že jsem rtěnkový nadšenec víte i to, že miluji výrazné rty a jsem pro každou extravaganci. To sebou ale přináší i to, že si člověk musí rty hlídat a kontrolovat, není nic méně atraktivního, než částečně snědená rtěnka. Proto občas ráda sáhnu po něčem méně nápadném, ale i přesto, jak já ráda říkám-šťavnatém.

A přesně tím Dior Addict Tie Dye 005 Fuchsia Utopia je! Rty nenásilnou formou oživí pěknou barvičkou, dodá lesk. Nevysušuje, naopak bych řekla že hydratuje a zjemňuje jako balzám, což je úžasné a já ji miluji od toho nádherného měňavého balení, přes kontrastní logo přímo ve rtěnce až po tu přirozenou krásu, kterou mi vykouzlí na rtech.

Rozhodně mám v plánu si ještě některý další z šesti nabízených odstínů pořídit, protože ji upřímně zbožňuji a mám ji vždy u sebe. Jen se obávám, že k nám tahle letní limitka vůbec nedoputuje, alespoň dle informací z Marrionaud, kde o této kolekci ani neslyšeli.

V DIOR TIE DIE kolekci najdete i jiné produkty, paletka pěti stínů je nádherná a laky na nehty jsem raději ani nezkoumala, no řeknu vám, rozhodně stojí za prozkoumání!

DSC_8325

DSC_9356

DSC_9361

DSC_8516

5 komentářů:

  1. Už to balení volá luxusem. Všechny produkty se mi moc líbí. Momentálně si nepotrpím na drahou kosmetiku, ale myslím si, že se k tomu časem dopracuji.

    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tvářenky vypadají fakt luxusně! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty tvářenky vypadají tak nádherně, že bych si je nejspíše vystavila na poličku a jenom se na ně koukala :D
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,

    skvelý článok, sama akurát zvažujem kúpu lícenky z tejto kolekcie, ale asi sa nakoniec rozhodnem pre ružový odtieň, aj keď aj tento tvoj je skvelý :)

    P. S. správny názov kolekcie nie je TIE DIE ale TIE DYE ;)

    Betty
    www.glitteringdreams.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika