Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 12. května 2015

Pohodové odpoledne v Café La Fée

DSC_9168

Hurá! Po dvou týdnech mám konečně opravený notebook a i když jsem teď díky tomu zavalená fotkami, jsem šťastná, že konečně mohu opět přidávat články a komunikovat s vámi. Přece jen je pohodlnější pracovat v klidu domova, než někde v kavárně a ono zpracovat fotky pro článek není otázka pár minut. Tedy ještě jednou hurá, vítejte mě zpět do blogového světa!

Dnes mají být téměř letní teploty a proto rovnou přidávám tento vyletněný outfit, ke kterému mě inspirovala kamarádka na Instagramu, tedy k jeho základu určitě. Často najdu inspiraci v pár kouscích, které má někdo na sobě a zbytek si doladím dle sebe, také to tak máte? A musím říci, jak jsem jsem nadšená z variability tohoto kardiganu!

Už od školního věku jsem měla šatník striktně rozdělený na letní a zimní kousky a přes to nejel vlak, dodržovala jsem to léta. Naštěstí mi časem došlo, že trička s výstřihem se se svetříkem dají nosit celoročně, že šortky jsou s punčochami nositelné i v chladnějších měsících a hlavně, že kotníkové boty i kardigany skvěle poslouží při teplejším jaru či větrnějších letních večerech.

DSC_9189

Fotky jsou nafoceny na zahrádce mé oblíbené kavárny, kam chodím už léta a to nejen díky tomu, že bydlím hned vedle. No když mrknete na fotky, bude vám jasné, proč je nám tam s kamarádkami tak dobře :-)

DSC_9179
top: H&M, kardigan: Peek&Cloppenburg, šortky,boty: Boohoo, náramek: Hipanema
kabelka: Chloe

DSC_9159

DSC_9181

DSC_9201

DSC_9186

DSC_9195

DSC_9177

DSC_9154

DSC_9183

DSC_9192

DSC_9164

DSC_9185

DSC_9163

17 komentářů:

  1. Super, nádherné, hravé, svěží. Krásné vlasy. Takhle se mi na tobě líbí nejvíce!!!!pa pa. Lenka.

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní! Ty fotky vyšly fakt nádherně a už se těším i na ty další :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, povedly se, říkala jsem ti to hned ;-) Jsem z nich nadsena, jen me trochu děsí tech zbývajících devět složek ke zpracování, jenž obsahují daleko vice (krásných) fotek :-D

      Vymazat
  3. Já jsem si už říkala, co se děje, že na blogu už delší dobu nic nového není a na instagramu tolik nádherných fotek :) Jsem rada, že jsi zpátky tady a tento outfit je pohodový, nádherný, sluší ti perfektně..a prostředí krásné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adrianko dekuji, mam to tam moc rada!

      No prave, alespoň na Instagramu jsem se angažovala fotkami z mobilu nebo dříve uloženými, uz mi to chybělo a navic mam ted tolik krásných veci, o kterých chci psát a předvést je čtenářkám ;-)

      Vymazat
  4. Moc krásný příspěvek, úplně mi to evokuje teplo a barvy ;) těším se na další várku inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  5. úžasný, cítím z toho takové to pravé jarní počasí! :) Moc ti to sluší ;)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky a ty jsi moc krásná! :) Café la Feé je moje nejoblíbenější kavárna! A to jsem z Ostravy. :D Pokaždé když jedu do Olomouce, tak tam musím jít. :))) Ostatní už si ze mne dělají srandu, že nechci jinam, ale já tam prostě strašně moc ráda sedím a popíjím kávičku, hlavně v létě. :) Outfit se mi moc líbí. Jsem ráda, že nosíš barevné outfity, poslední dobou, už jsem znuděná, jak skoro všechny blogerky nosí černobílé kombinace, které sice ladí, ale nejsou moc kreativní. :) Líbí se mi kombinace, které se na první pohled k sobě nehodí, ale přesto vypadají skvěle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se ti nedivím, sama kdyz si nějaké misto oblibim, tak jinam nechodím :-) A La Fée stojí za to, chodím tam od otevření, obsluha se ohromne zlepšila ted si tam člověka vyloženě hyckaji Jedine co me štve je ta zavíracka v devět :-D

      Vymazat
  7. Ale, ale! Kdopak se nám to vrátil:) Zdravím olomoučanku:)
    Fotky jsou fakt nádherný:) Jestli jste je fotily s Luci, tak se ji klaním:)
    A s tím La Féé mi zas děláš hrozný chutě. Ach jo :D
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo Káťo, teprve včera, musela jsem nakonec dat cely noťas do opravy, nabijeckou to nebylo :-/ Konecne uz je fit!

      A s Luckou mam ohromne štěstí, ze ona ma trpělivost na ty moje požadavky a vymysly co se týká foceni a jeste je navic schopna to fakt vyfotit přesne tak, jak si představuji :-* S tebou se jeste krotim :-D

      Vymazat
  8. Moc pěkné fotky, sluší ti to :)
    PS: Ráda bych tě pozvala na GIVEAWAY!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se tyhlety "spoďároidní" kraťásky strašně líbí.....ale já ti nevím, asi mám blbou pánev (nebo prdel :-D ), ale jsou mi strašně nepohodlný. Jakmile si v nich sednu, do pěti minut musím vstát, jinak by mě snad "přeřízly" :-D :-D :-D
    Takže je nosím pouze tehdy, když bezpečně vím, že budu jen korzovat, žádné sedánky :-D

    OdpovědětVymazat
  10. nádherný fotky, ten kardigan+šorty+kabelka moc krásný....sluší velice :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika