Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 26. června 2015

Macešky a crop top

DSC_0155

Od středy už nás opět čeká krásné počasí a opalovačka a já už se opět nemohu dočkat dnů strávených u bazénu. Včera jsem se vrátila z Francie a musím vám říct, bylo tam báječně. U moře sice foukalo a bylo celkem chladno, ale i přesto jsme si výlet užili, protože není ani tak důležité, kam na dovolenou vyrazíte, ale s kým!


Mějte se hezky, ať se vám daří vše, co si umanete :-)

DSC_0183
DSC_0235
top: Gate, sukně: House, boty: TOMS, vesta: Primark, kabelka: Valentino, šperky: Swarovski, Bracelet By Cath
DSC_0197
DSC_0176
DSC_0264
DSC_0181
DSC_0210
DSC_0205
DSC_0177
DSC_0145
DSC_0180

15 komentářů:

  1. Veroniko, ty nam nejak kvetes a kvetes :-) Parada!

    OdpovědětVymazat
  2. Já obdivuji všechny, co ty úžasné crop topy nosí (samozřejmě by na to měli mít postavičku-což ty bezpochyby máš), já bych na ně odvahu neměla. Ale tyhle looky mám moc ráda. Vypadáš krásně, Verunko :-*
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adri a zkoušela sis už nějaký? Tyhle delší jsou uplne jine než ty, co vypadají skoro jako podprsenka a kdyz si k tomu vezmes neco s vyšším pasem a sáčko, je to myslim nositelné i pro stydlivejsi povahy. Vždyť ty jsi krasna ženská, urcite by ti to slušelo!

      Vymazat
  3. Ty botky a kabelka jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo, původně jsem si Tomsky obula jen na přezutí kdyby náhodou a nakonec se mi k outfitu zalibily natolik, ze jsem sandalky nechala doma :-D

      Vymazat
  4. Veru, ty máš opravdu krásnou postavu a neskutečně dlouhé nohy :) ... a dnes ty vlasy ta rtěnka, vypadáš jako panenka barbie! :))
    a jen taková prosba, jsou Toms opravdu tak pohodlné, jak vypadají? a sedí velikosti? :) přemýšlím že bych si přesně tyhle pořídila v mint barvičce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wendy, dekuji za milá slova!

      Tyhle Tomsky jsou super pohodlný a stále drží i pri chození po kostkách atd, pri te nízké podrazce je s podivem, ze se ta krajka jeste nijak neposkodila. Ja si je vzala o cislo vetsi a mam tam ve špičce rezervu, jsou totiž hodne úzké i na mé úzké chodidlo, do své velikosti která mi jinak byla jsem se horko těžko dostávala. Nevím jak je to u tech klasických latkovych, ale tyhle jsou opravdu uzoulinke.

      Vymazat
  5. Milá Veroniko,

    krásný outfit, moc Vám to na fotkách sluší.
    Nedávno jsem u Vás četla článek o kosmetice Thalgo. Nezkoušela jste něco od La Mer? je to také kosmetika s mořskými řasami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer!

      La Mer jsem ještě nezkoušela, ale je fakt že jsem se v posledni době už párkrát dívala na jejich nabídku, kdyz tuhle značku hodně vídám u starších modelek. Vy s ní zkušenost máte, doporučila byste některý konkrétní krém pro hydrataci a první vrásky, i treba pro vypnutí pleti? Dekuji!

      Vymazat
    2. Krásný den přeji. Já právě nyní testuji a zvažuji nákup. Přeci jen se jedná o cenově dražší značku, tak to nechci uspěchat.
      Zkoušela jsem THE EYE CONCENTRATE - má to být na tmavé kruhy. Kůže pod oči je vyživenější, ale tmavých kruhů mě to nezbavilo, takže chci otestovat na oči THE EYE BALM INTENSE. mám problémy, že ač jsem mladá, kůže v okolí očních víček je unavená - asi díky velkému stresu.
      Dále jsem testovala CRÈME DE LA MER ve střední konzistenci - ten je velice příjemný, vysoce hydratační.
      Zkoušela jsem i makeup - také velice příjemný, ale v ČR nejsou k dostání odstíny, které bych potřebovala.

      Mám na Vás otázku ohledně Clarisonicu - opravdu Vám pomohl? mívala jsem pleť bez pupínků, pórů. Nyní po vysazení antikoncepce se mě pleť zhoršila. takže hledám, jak lépe pleť čistit. Nad kartáčkem už uvažuji dlouho.
      Děkuji Vám.

      Krásný den:)

      Vymazat
  6. První věc, co jsem ráno udělala, když jsem se probudila, bylo (kromě čeknutí facebooku), že jsem se hned musela jít kouknout na ten tvůj novej článek :D Fotky se dle mého vydařily (i to focení náramků :D), ale hlavně tobě to neskutečně slušelo! S rovnými vlasy a výraznou růžovou rtěnkou vypadáš skvěle :)))

    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, to jsi nemohla tušit, ze se na ty fotky hned vrhnu :-D Moc se mi líbily, tak to bylo bleskové, jen mi blogger desne kazi kvalitu, ja to nechápu, kdyz jsou ty fotky nahrané přes Flikr :-(

      Během víkendu ti pošlu tvoje fotky!

      Vymazat
  7. Úžasný vlasy a líčení, jak ti vynikly oči!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika