Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 30. června 2015

Thalgo maska po opalování aneb jeden z mých nej letních prodůktů

DSC_8369

Už skoro rok používám tuhle super masku od Thalga a nemohu si ji vynachválit. Byla se mnou na dovolené u moře, skvěle mi posloužila i doma a jsem moc ráda, že už je tady opět opalovací sezóna a já se s vámi mohu o tento super produkt podělit, protože mi věřte, že vám skvěle poslouží.

DSC_8289

Thalgo Sun Repair Cream Mask & Decoletté je krémová maska po opalování na obličej a dekolt. Má sloužit ke zklidnění, hydrataci pleti  a prodloužení opálení, v tenké vrstvě jako krém a v silnější jako maska. Je to Thalgo, takže samozřejmě obsahuje samé dobroty pro pleť, jako například extrakt z květu z vodního leknínu, rostlinné oleje a nesmí chybět ani makrořasa Kappaphycus alvarezii a aloe vera.

A jaká je moje zkušenost?

Je skvělá! Používám jako krém po opalování pro zklidnění a hydrataci pleti a nejen že mi z obličej bezvadně stáhne začervenání, ale taky jej zmatní. Což je super, nemyslíte? Navíc, jak jsem zmínila to začervenání, tak jej mám vyzkoušený i na lehké spálení od sluníčka na těle a i když bych si netroufla nic srovnávat s Panthenolem, ten účinek tam prostě je. Stačí natřít a ráno je pokožka zklidněná a hnědá.

Za mě je to výborný univerzální produkt, bez kterého si už léto neumím představit a rozhodně vám jej vřele doporučuji!


DSC_4967
DSC_8299

1 komentář:

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika