Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 4. července 2015

Monogram a leopard

DSC_0386

V posledních letech mě začaly bavit zvířecí vzory-hadí, leopard, zebra. Bylo zažitým pravidlem, že jsou určeny spíše pro starší dámy, ale to již dávno neplatí. Důležité je je vkusně nakombinovat a především nepřekombinovat. Kdo nemá odvahu se hned obléci do hada, klidně zkuste pouze kabelku či boty s tímto potiskem a samy uvidíte, zda vám sedne či ne.

Já zrovna nedávno v New Yorkeru ulovila tyhle báječné šortky. Mají v pase širokou gumu, jsou vzdušné a co je hlavní-nekrčí se. Moc jsem se těšila, až si je poprvé obléknu, ale v ten moment nastal klasický problém. S čím toho leoparda sladit? Je možné, že ne všem tahle kombinace sedne, ono každý z nás má své vlastní vnímání pro barvy, vzory a jejich slučování, ale mě už se několikrát osvědčilo, že klasický Louis Vuitton Monogram a leopard si skvěle pasují.

Celkově se mi vzory plátna za ta léta okoukaly a já se většiny těchto kabelek zbavila a nahradila je pro mě atraktivnějšími kousky, ale musím říct, že svojí personalizované Speedy jsem se stále nenabažila. Navíc se mi na rozdíl od klasických modelů v monogramu díky růžovému pruhu daleko lépe kombinuje, jak můžete vidět i v tomto případě.

Užívejte si prázdniny, víkend i krásné počasí!

DSC_0294
brýle, top, prsteny: H&M, boty:TOMS, kabelka: Louis Vuitton, šortky: New Yorker
DSC_0424
DSC_0358
DSC_0381
DSC_0306
DSC_0402
DSC_0340
DSC_0320
DSC_0425
DSC_0399
DSC_0367
DSC_0296
DSC_0278

12 komentářů:

  1. Jé na těch fotkách kde sedíš na trávníku ti to šíleně sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, musím říct, že ty fotky se neskutečně povedly.) Hlavně ty "trávníkové" jsou skvělé:) Sluší ti to.
    Ty jo, tak těchto kraťasů jsem si v NY ještě nevšimla, jinak bych už je měla dávno doma a pak nadávala, že nevím, k čemu je nosit :D
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, tak ted už víš! A maji tam i moc pekne černé a bile krajkové šortky, jen teda na NY celkem drahé, kolem pětistovky..

      Jo a fotecky se povedly hezky, na to ze jsem je fotila postaru. Ale užila jsem si to ;-)

      Vymazat
  3. ty šortky jsou super úlovek ! celý outfit je super ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné fotky Verunko, sluší ti to! :) A speedy s iniciály je skvělá, kdybych si jí kupovala určitě si to taky nechám udělat, vypadá to úžasně a hlavně to dodá na jedinečnosti. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, musím říct, ze tohle je jedina kabelka v Monu, kterou jsem si nechala, Palermo i Noe se mi v něm omrzely. Ale nikdy neříkej nikdy ;-)

      Vymazat
  5. máš krásné vlasy na ty fotce jak sedíš k nám zády. :)
    tomsky jsou perfektní k tomu, celkově se mi to líbí a do tepla to musí být super. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo díky, s vlasy jsem moc spokojená, konecne uz mam opet hustotu a delku, na kterou jsem zvykla :-) Na ted bych ten top vyměnila za nejaky z bavlny, jinak idealni.

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika