Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 17. srpna 2015

Hýčkejme si nadčasové kousky!

DSC_0805

Přeji vám hezký den a pohodový začátek týdne, ať už se chystáte do práce, či si užíváte prázdniny.

Mám tady pro vás outfit z pár kousků, z nichž některé se dají považovat za nadčasové a určitě je využijete pro různé příležitosti. 

Pudrově růžovým, chcete-li nude lodičkám, jsem se nějakou dobu bránila, přišlo mi, že na mě vypadají tak nějak nezdravě, přestože se mi na jiných líbily, až jsem nakonec neodolala těmto a jsem z nich nadšená. Rozhodně bych si tento odstín přála i na botkách v kožené verzi, jenž by byly přece jen o něco pohodlnější. Skvěle je využijete téměř k jakémukoliv outfitu, kterému chcete dodat elegantnější nádech, ať už se jedná o jeansy, šaty nebo šortky.

Každá  z nás by v šatníku také měla mít dobře padnoucí sáčko. Já si jich v posledním roce pořídila více, ať už universální bílé vhodné pro každou příležitost, tak tohle modré s kontrastní podšívkou ve skvělém střihu pro vyšší postavu a větší poprsí. Stálo do tisícovky a na materiál si nemohu stěžovat, kdo potřebuje, do kompletu byly i společenské kalhoty rovného střihu.

Nebojte se kombinovat styly, jak můžete vidět, i elegantnější sako si sedne s ripped jeansy a je jen na vás, jak si doladítete zbytek outfitu a určitě nezapomeňte i na výraznější doplňky-náušnice, náhrdelník, jednoduše dle vaší libosti.

Užívejte léto a napište mi, na které nadčasové kousky nedáte dopustit!

DSC_0830
DSC_0819
top: Gate, jeans: H&M, sako: Orsay, lodičky: Botovo.cz,  kabelka: Christian Dior, šperky: Pandora, Swarovski

DSC_0865
DSC_0740
DSC_0838DSC_0846
DSC_0803
DSC_0779


22 komentářů:

  1. love the jeans :)))

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. sako je nádherný, ale bez toho saka se mi to líbí víc :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mě se líbí obě varianty, navíc bez saka by to v určitých situacích neslo.

      Vymazat
  3. O kalhotách se myslím ani vyjadřovat nemusím :D ale o těch lodičkách jo! jsou nádherný a v kombinaci s tím modrým sakem je tenhle outfit fakt paráda! Já si šatník zakládám na vypasovaných kalhotech, retro halenkách s límečkem a klasickém trenčkotu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, ty tvé halenka s límečky miluji ve všech podobách!

      Vymazat
  4. Já bych se na takový outfit neodvážila, ale na tobě to vypadá božsky! :)
    www.michaelasorelova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Uz nevis co bys, tak kopirujes Elisku, hmm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musí mít ta Eliška skvělý vkus!

      Vymazat
    2. Máš pěkný vkus o tom žádná. Někdy se rozchází s tím mýt, ale sluší ti to vždy. Ale veřejně říkat, že máš skvělý vkus to je už trochu moc.

      Vymazat
    3. Proč neuznat, že lidé kteří mě módně inspirují mají skvělý vkus? K čemu by jinak byly blogy a magazíny, pokud by nesloužily jako inspirace?

      Vymazat
    4. Omg to je zas prezentacia lacnoty, gycu a nevkusu. Len vynimocne mas na sebe nieco schopne, toto je klasicky katastrofa, od otrasnych rifli, v ktorych si sa asi nikdy nepozrela na svoj zadok, inak nechapem ze ich nosis, po to ubohe tricko "akaze strasna kopirovacka Elizabeth". Presne tak, vy dve sa mozte kopirovat. Jedna hrozna druha hrozna. K vam sa da chodit len pre zabavu. A samozrejme, kludne to zmaz, staci ze si to precitas ty :*

      Vymazat
    5. Počkej, ty skutečně cíleně chodíš na blogy, které se očividně rozchází s tvým vkusem, proto aby ses pobavila a psala urážlivé komentáře? No ty bláho!

      Vymazat
  6. Ahoj Veru, jak se mi vsechny tve outfity za posledni obdobi libili moc,tak tenhle je (dle meho) fakt osklivy.To ze nikdy neprijdu na chut tem mega roztrhanym jeanum je mozna muj problem...akceptuji leda tak na teenagerkach.Ale to sacko ti nesedi a ten orsay material je fakt sunt a diky tomu ze mas hezky kvalitni fotky to jeste vic vynikne.Ty boty se mi libi ale k tem odrbanym kalhotam a kratounkemu topu to cele pusobi tak poutove :/
    Coz by neva pokud to byl tvuj zamer a libi se ti to..ale pak bych clanek nepojmenovala hyckejte si nadcasove kousky...nic klasickeho tam neni.Hezky den.Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, četla sis text? A s tvým hodnocením saka nemohu souhlasit, ostatně těžko hodnotit jak sedí pokud je rozepnute. Zároveň musím podotknout, ze Na fotkách naopak vidim kvalitni zpracování, nevím co mas s Orsay za problem. Neni to samozřejmě sako od Bosse, ale ja osobne jej považuji za velmi pěkný kousek.

      Vymazat
    2. Samozrejme,ze cetla....a jak jsem rekla,krome kabelky nevidim zadny nadcasovy kousek :) A s Orsay problem nemam (i kdyz povetsinou se mi vse od nich rozpadlo),ale tohle jsem mela moznost videl i nazivo...a opravdu si takhle kvalitni material nepredstavuji...a vubec nejde o znacku..je jedno zda Orsay,Zara nebo jakou znacku tam nasili :) A co se tyka toho zda sedi...mas pravdu,tezko soudit jelikoz ho mas rozeple..ale z fotek videt,ze ti nesedi v ramenou,ty ohrnute rukavky to zvyraznuji a vypada tak pomuchlane (coz vim,ze si na vyzehlene veci potrpis),tak soudim jen dle toho co vidim.Jinak te opravdu nechci hanit...pokud se v tom citis dobre...ale trvam na tom,ze nic z toho (ani lodicky,ani "padnouci" sacko) neni nadcasovy kousek :) Jsem asi rozmlsana tvyma poslednima outfitama,ktere byli fakt moc pekne...ber to jen jako konstruktivni kritiku se kterou muzes a nemusis souhlasit :) papa V.

      Vymazat
    3. Veru, každá to vidíme jinak, i přesto jsem za tvůj názor ráda, občas není špatné se podívat na věc z jiného úhlu :-)

      A jsem zvědavá, co řekneš na příští outfit, obzvláště když ti tenhle přišel tak trochu gipsy.

      Vymazat
  7. Veroniko,
    máš hezkou postavu, bohužel mi příjde, že tento outfit ti zbytečně dělá široké boky a širší stehna :-/
    jinak lodičky jsou super! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U kalhot s vysokým pasem je běžné, že jsou zvýrazněny křivky boků, obzvláště u ten se stihlym pasem. Je tedy skutečně mozne, ze ti to tak u těchto fotek přijde ;-)

      Vymazat
  8. Moc se mi to nelíbí, ten top ti tedy podle posledních fotek vůbec nesedí, navíc ti ještě více zvětšuje poprsí a pak v tom vypadáš zbytečně jako matrona. Kalhoty jsou hezké, akorát možná kdyby měly tmavší barvu, více by šly k "elegantnějšímu" looku, přesto, že ti dělají dost nehezky placatý zadek - pokud ho takový ve skutečnosti nemáš. Sako s kabelkou a lodičkami jsou z celého outfitu nejhezčí.

    Chtělo vy to více pokory a sebekritiky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtělo by to predevším toleranci, slušnost a respekt k blogerkam a času, který tvorbě webových stránek pro vas ctenare věnujeme.

      Moje oblíbená blogerka Nika Chic zrovna nedávno napsala : ,,Naučte se byt slušní a tolerantní a uvědomte si, ze vaše estetické měřítko je jen vaše vlastni a ne kazdy je s vámi sdílí."

      Naprosto s ni souhlasím, ja osobne bych si nikdy nikdy nedovolila soudit kohokoliv postavu ci mu vnucovat své názory. Proc to děláte vy?

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika