Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 10. srpna 2015

Řeckem inspirována

DSC_1148

Srpnové dopoledne, ve vzduchu příslib horkého dne a vy za chvíli vyrážím na snídani s kamarádkou. Zbytek dne bude ve znamení klidu a pohody-čekala mě návštěva posilovny a pak bylo v plánu opalovaní s knížkou a vychlazeným drinkem v ruce. Co tedy na sebe?


S inspirací pro outfit daného dne je to u mě různé. Často vím předem, na co mám náladu. Většinou je to konkrétní kousek oblečení či doplněk, ke kterému doladím zbytek. A někdy vůbec nevím, ale to nikdy netrvá dlouho, protože jakmile vkročím do šatny, inspirace se na mě okamžitě valí ze všech stran a já nakonec nevím, po čem sáhnout dříve :-)

S těmito šaty jsem neváhala. Mám je doma už několik let, ale až nyní jsem si je na sebe poprvé oblékla. Původně zamýšlený dokonalý kousek k moři se bohužel díky materiálu poměrně krčí, nebo spíše, dělají se na něm sklady. A to já nemám ráda! Žehlící prkno mám stále rozložené a z domu v pokrčeném či oblečení se sklady jednoduše nevycházím.

Teď ale nastala jejich chvíle a já si je báječně užila. Tyhle šaty jsou skvělým letním kouskem a já slíbila sama sobě, že je budu nosit častěji.

Užívejte léto!

DSC_1153
DSC_1143
šaty: Asos.com, sandále: Primark, šperky: Just Cavalli, klobouk: Tie Rack, kabelka: Dior
DSC_1161
DSC_1146
DSC_1170
DSC_1169
DSC_1165
DSC_1156
DSC_1139
DSC_1149
DSC_1141

8 komentářů:

  1. Ty šaty jsou krásný, moc ti to sluší Veru :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jaká radost pohledět!!!!!! Ano!!! Ano!!! Ano!!! Kéž by už mnohé ženy, dívky, dámy konečně pochopily jak se mají oblékat...že opravdu tříčtvrteční riflové kalhoty a pánské sandále nejsou to pravé ořechové....Lenka.

    OdpovědětVymazat
  3. Verunko, krásné. Tvé outfity jsou velmi inspirativní, líbí se mi móda klobouků a ty je ke každému looku vždy tak skvěle dopasuješ. Šaty jsou krásné, kabelka nevšední a antické boty skvělé. Vypadáš jako bohyně :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  4. Krááásna si ! Tie šaty su božské,máš krásny štýl ! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To je outfit, který má šmrnc, gratuluji! A díky za zmínku o žehličce. Nedávno jsem viděla na netu "hvězdu", která svoje pomuchlané /při odchodu z domu očividně nevyžehlené a taky to ještě s pýchou přiznala/ oblečení stavěla jako přednost, prostě mi to přijde takové "navrch huj, vespod fuj". Petra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika