Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 25. srpna 2015

Video o kabelce GIVENCHY ANTIGONA

Jak jsem vám slíbila, tak dnes plním a zároveň se těším na vaše reakce!

 Rozhodla jsem se trošinku rozšířit zaměření mého blogu a řekla bych, že natáčení videí o kabelkách se přímo nabízelo. Luxusní kousky jsou mojí vášní, o kterou se s vámi dělím už léta, ale proč jen koukat na fotky, pokud vám o svých oblíbencích mohu říci něco více i názorně předvést. 

Tak tedy, začínáme mým nejnovějším přírůstkem, Givenchy Antigonou! Počasí bylo šílené, ale já byla odhodlaná video ten den natočit, proto mi pro tentokrát promiňte ten zvuk, děkuji :-)


12 komentářů:

  1. Ahoj Veru, díky za nové video. Líbí se mi, žes ho natočila venku, kabelka mnohem lépe vynikla na světle i na postavě u těla. Chápu mírné nedostatky zvuku, ale co de dá dělat, příroda je holt nevyzpytatelná. Myslím ale, že to podstatné bylo slyšet a hlavně vidět. A o tom to je. Vybrala sis dobře, kabelka je opravdu klenot.
    Já bych ráda video třeba o pokrývkách hlavy ( jaké vlastníš, kam je nosíš, jak je kombinuješ atd.) Hezký den, Baru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji ti Baru za vzkaz a pochopení, mimo zvuk jsem s tim videem byla moc spokojena ;-)

      Vymazat
  2. Super video, nabité informacemi, působíš moc mile. Zvuk je místama hroznej, ale to se dá pochopit, vzhledem k tomu větru :-) Chvílema mi to připomělo "Na samotě u lesa", jak jim vyprávěl legendu o mlýně :-D Těším se na další videa.

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, moc hezke video! Musim se smat tomu prirovnani k filmu Na samote u lesa, chvilkama to tak opravdu vypadalo! Pusobis malicko nervozne a to me prekvapuje, protoze osobne bych Te tipla na velmi sebevedomou mladou damu! Ale je to roztomile a celkove se mi video opravdu libilo a dozvedala jsem se zajimave veci! Konkretne treba to, ze ukazujes kabelku na tele ve stoje, uvadis svoji vysku a taky reknes klady a zapory . Ja bych byla rada ze video o Tvych botkach! Jsi vazne kocka a mas neuveritelne krasne a dlouhe nohy!
    Hodne uspechu!
    LV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky za zhlédli ti videa a jsem rada, ze ma snaha o po živou recenzi kabelky mi vyšla. Počasí bylo děs, co ti budu povídat, takový vichr jsem dlouho nezažila :-D Příště to bude uz jen lepsi!

      Vymazat
  4. Ahoj, videa o kabelkách jsou super nápad, ale prosím - už ne venku. Ne za takového počasí. Nerozuměla jsem skoro nic a to si myslím, že je škoda. Jednak jsi tak s tím měla zbytečnou práci - protože 10 minut videa o kabelce, kde divák rozumí tak minutu a pak už nic, je zbytečné. Určitě bychom pochopili, kdyby jsi to točila doma naproti oknu, ale bylo tě slyšet. :-) Já vím, že jsi psala, že jsi to chtěla natočit, ale za mě ten zvuk prostě rušil až moc, tak snad ti ten názor dá to, že příště to nemusí být za každou cenu zrovna hned teď na úkor kvality :-) S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zas tak dramaticky bych to neviděla, tech úseku kdy neslo rozumět par slov zase tolik nebylo. Ono natočit video s asistentem u kamery, kdy jsme všichni nekde po prázdninách urcite neni otázkou vteřin obého rozhodnuti a pokud je idealni světlo, nechtela jsem to odkládat.

      Venku urcite natáčet neprestanu, jen se budeme modlit, aby nebyl zase takový vichr, to bych to odpiskala :-D Diky za rady, budu na to myslet!

      Vymazat
  5. Tak to se na mě nezlob, je hezké že jsi měla snahu udělat video o kabelce...ale.. když už tak mohlo být udělané pořádně a ne s tím nepříjemným vichrem v hlavní roli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za vítr jsem se mnohokrát ve videu i zde v komentářích omluvila, přijde mi zbytecne na to opet upozorňovat.

      Zároveň ocením tvé rady, jak tedy příště udělat ,,poradne" jak zmiňuješ, protože ja si myslim, ze se nam povedlo moc hezky, bylo nápadité, vse bylo videt hezky do detailů. A protože jsem začátečník, urcite neusinam na vavřínech a rozhodne se chci zlepšovat.

      Vymazat
  6. Vzhledem k tomu, že jsem s tebou ve stejném věku a teprva před dvěma týdny jsem si pořídila svojí první kabelku "pro velký holky" :-) (LV Speedy), tak jsem z těhle videí totálně nadšená a i kdybych si měla zvuk vypnout a jen se dívat, budu happy :-D

    Takže na další videa se těším a je mi jedno, o jaký káblošce to bude :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Mne sa to video páči. Už len ten nápad naň. Kabelka je dizajnovo pekná a priestranná, no farbu by som za seba volila inú, možno práve nejakú pudrovú, ako som spomínala. Taktiež sa mi páči, že je to natáčané vonku, holt vetrík chcel byť vo videu tiež, nevadí! :D ♥

    random questions about me
    A u g u s t ~ Summer DM Box ~ Back to school supplies

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika