Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 30. září 2015

Kosmetické a módní novinky, nákupy v Londýně

A jsem tady s novým videem!

Minulý týden jsem strávila v Londýně a i když jsem žádné nákupy neměla v plánu, no co vám budu povídat, pár nových kousků jsem si domů přivezla :-)

Tentokrát je to tedy povídání o mých nejen módních a kosmetických úlovcích a protože tohle je moje velké hobby a chtěla jsem vám ke každé věci něco říct, připravte se na trošku delší video.

Zajímá vás, jak vypadají Freddy jeans v reálu, jakou velikost zvolit a co mi na nich vadí? Nebo zvažujete nákup kožených Conversek z nejnovější kolekce, ale pořád nevíte, zda je potřebujete? A třeba jste kosmetická nadšenkyně snící (stejně jako já) o Creme De La Mer? Sháníte snad šedé kozačky nad kolena a nevíte kam pro ně?

Tohle je jen malá ochutnávka toho, co vás ve videu čeká, tak se pohodlně usaďte a jízda může začít!





21 komentářů:

  1. Bože Veru, Ty jsi prostě Bohyně. Moc ti to sluší, velmi krásné domácí prostředí - vypadá to u tebe jako někde v show roomu v Elle a ty jsi jako módní redaktorka. Velmi krásné, velmi originální. Chválím.Velmi oceňuji, jak ses na to krásně nalíčila, oblékla, je vidět, že sis dala záležet, aby to lichotilo oku.. Líbí se mi ta lampa v pozadí, dodává tomu takový ten punc..
    K nákupům: Londýn je ráj...I kdybys nechtěla vůbec nic, a řekla sis, že už vše máš, tak Londýn ti má pokaždé co nabídnout. Lush je také moje srdcovka, obávám se, že kdybych navštívila ten jejich nový obchoďák, tak by mě odtud museli vynést. Líbí se mi šedé kozačky, to je úžasný nadčasový kousek, který léta vydrží. Já bych si ráda pořídila šedivý nejlépe kašmírový svetr, tak doufám, že na mě někde nějaký vykoukne...
    Přeji krásný podzim a doufám, že tato nakupovací videa budou častěji!!!!!!!! papa Jarka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Jarko za krásný komentář a máš pravdu, dala jsem si na vsem záležet. Baví me styling a to se ukazuje i v mem bytě. Ono stačí par originálních kousků a hned je to úplně o něčem jiném ;-)

      Držím palce, at se ti podaří sehnat svetřík dle tvých představ, sama s ja smírem jeste nemam mnoho zkušeností, tak nemohu poradit kam pro něj.

      Vymazat
  2. Veru, skvele video! Udelala jsem si na Tebe caj a hltala od zacatku do konce! Neskutecne Ti to slusi, to za prve! Kde jsi koupila ty nausnice, prosim? Moc se tesim na outfit s sedyma kozackama - ty se mi libi ze vsech novych veci asi nejvic! Za druhe, velice jsi se zlepsila v mluveni na kameru, i nervozita je pryc! Za treti, jak uz bylo zmineno, mas krasnou atmosferu a vido pusobi moc moc prijeme. Chtela jsem se zeptat k tem Freddy kalhotam - nezkousela jsi i ty rovne? O tech uvazuji.. Merim 175cm, takze by mi asi meli sednout na delku perfektne, ze? No a dal mam dostaz ke kremu La mer.. Pouzivam la prairie, ne tedy stale, protoze jsem zatim nevykradla banku :-D, ale obcas si ho dopreju. Ten kaviarovy. Je tedy ten Mer lepsi? Ja myslela, ze jsou cenove dost podobne. Ale rozdil asi uvidis az po delsim zkouseni... Zajimalo by me porovnani. Jinak cervna "francouzska" rtenka je perfektni a na tvych krasnych plnych rtech je to pecka! Tesim se na dalsi videa
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, dekuji ti za milý vzkaz a moc me těší, ze vidis změnu k lepšímu v mem projevu na kameru. Snažím se a baví me to!

      S Creme De La Mer dam vědět časem, to chce minimálně měsíc, ale spise déle pro objektivní posouzení. První dojem po tydnu je každopádně velmi pozitivní a říkám si, ze na něm neco opravdu bude! ;-)

      Freddy by ti mely byt lépe nez me kdyz jsi menší, ale záleží i na postavě. Jinak vypadají na ženský tvarované postavě a jinak na útlejšícz bocích, tam ten efekt podle me vynikne lépe.

      A k te rtence jsem zapomněla říct predevším to, ze se skvele nanáší, hydratuje a na puse hezky drží. Tedy urcite doporucuji!

      Nausnice uz bohužel netuším odkud mam..

      Vymazat
    2. Jeste jsem si Luci vzpomnela, ze ses ptala na ty rovné Freddy. Nezkousela, ale ani tyhle skinny nejsou nad kotnikem uplne tak jako na jejich fotkách. On ten material je elasticky, celkove působí na omak spise jako leginy nez džíny, tak ani nevím, zda by ten rovny střih vypadal hezky.

      Vymazat
  3. Ahoj Veru, jsi moc příjemná a zábavná, dobře se na tebe kouká. Video jsem hltala až do konce :) Určitě toč více takových videí!!! :) M.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Verčo, klobouk dolů před tím, jak jsi na videích zamakala, jelikož mám malou holčičku, tak jsem video shlédla na 5x, ale musím říct, že to stálo za to! Krásný projev, krásné prostředí, zajímavé věci, které sis pořídila, fakt jsem se úplně zasnila a představovala si ty nákupy v Londýně (nikdy jsem tam nebyla). Těším se na další videa, tvůj blog mám moc ráda, sleduju tě už asi tři roky a vyspěla jsi ve všech směrech teda neuvěřitelně, jen tak dál, moc ti fandím. PS: pozdravuj přítele, takovej chlap je sen :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, udělá jsi mi velkou radost! Jak pozitivním hodnocením videa, tak predevším tim, ze ses k němu tolikrát vrátila, aby jsi jej dokoukala :-*

      Vymazat
  5. Krásná ženská a velmi přijemná. Verunko, jste nesmírně charismatická bytost.Ať se vám daří a budte nadále svá. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji vam Evi! Jsem svá a myslim si, ze je to znatelne i prave ve videich.

      Vymazat
  6. Sluší ti to, ale ty naušnice ti nejspíš za chvíli utrhnou uši :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrzí me pokud mas takovou zkušenost, ale o ma ouška mit strach nemusíš :-)

      Vymazat
  7. Jsem si jistá, že pokud bys zveřejňovala videa alespoň jednou týdně, měla bys za chvíli tisíce odběratelů a pro mnohé ženy bys byla obrovskou inspirací. Bavily by mě od tebe i líčící tutoriály, povídací videa, videa o vlasové péči atd...Jsi ozdoba Instagramu i celého YouTube. Za každé tvé nové videjko jsem opravdu šťastná. Děkuji moc za úžasnou inspiraci, Verunko. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za krasny vzkaz a kdo vi, treba skutecne jsem nová vycházející hvězda na české YouTube scéně :-D

      Vymazat
  8. Moc ti to sluší, hlavně mikina s naušničkami jsou parádní. Obaly na mobily se určitě hodí. Nádherná taška Lush. Lush je sice dražší ale jednou za čas proč ne. Na svetru ze zary se mi líbí kožíšek za krkem. Na detailech vypadá dost luxusně a skvěle se k tobě hodí. Freddy jeans jsou dobrý tip, určitě na ně kouknu. Mě se česká Elle vůbec nelíbí, hlavně ty články které nemají hlavu ani patu. Oboje conversky vypadají pěkně ale ty čistě bílé vypadají více "elegantněji". Krém od La mer nevypadá zle a co by sis ho nedopřála když odvede tu nejlepší práci. Zaujala mě tvářenka, má nádhernou barvu. Červené rtěnky příliš nenosím ale tobě sluší. Boty jsou úžasné a věřím že se dobře nosí protože podpatek je vhodný i pro nepodpatkové děvčata. Video bylo super, sice dlouhé ale spolu kávičkou jsem se krásně pokochala překrásnými věcmi. Těším se na video o kabelkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko rekla bych, ze uvažujeme hodne podobne a dekuji, ze jsi video dokoukala az do konce!

      Vymazat
  9. Skvělé video Verunko! :) Já jsem taky pro, aby si natáčela více videí. :) Chtěla jsem se tě prosím zeptat v jaké programu upravuješ videa, teda jestli to není tajné? :)))
    Moc se mi líbí mikina, kterou máš na sobě. A také moc chválím prostředí v kterém jsi natáčela, vypadá to čistě a luxusně. Musíš to mít doma krásné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši není to tajné, spíše ostuda :-D Normálně v úpravě videí You Tube, dokud se v této problematice nedovzdělám.

      Jinak mikča je z Reserved, vzadu má mašličku a je opravdu příjemná :-)

      A co se týká bytu, preferuji prostor a jednoduchost doplněnou o designérské kousky. I když Ikea je samozřejmě treba na skladovací regály taky fajn.

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika