Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 19. září 2015

Moje Pandora-vše o mém cestovatelském náramku

Mám tady pro vás video o mém nejnovějším přírůstku v Pandora rodině a to konkrétně o mém cestovatelsky laděném náramku plus rychlý náhled na mé ostatní Pandora náramky.

Užijte si video a budu se těšit na vaše ohlasy!


8 komentářů:

  1. super video :) strašně hezky se posloucháš, mluvíš tak hezky klidně a vyrovnaně :) můžu se zeptat, jestli i normálně v životě ve společnosti jsi tak vyrovnaná a nemáš problém mluvit před více lidma? :) Těším se moc na další video, moc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc me těší, ze na tebe me video působí tímto způsobem, snažím se na sobe pracovat, aby ten přednes zněl prirozene, jako kdybych například mluvila s kamarádkou. Pokud clovek vy o čem mluví a ma co k tématu říct, neni důvod aby působil nesvuj, i kdyz nervozita z kamery tam muze byt.

      Me to ohromne baví, natáčení si užívám a s nadšením si zapisují další témata, kterým bych se chtela do budoucna věnovat. Rozhodne ale neusinam na vavřínech, zrovna příští plánované video bude pekna výzva, tak uvidíme, jak se s tim poperu ;-)

      Vymazat
  2. Všetky náramky sú pekné. Tie korálky sú naozaj rozkošné, najradšej by som ich mala všetky. Uvidíme, kedy si našetrím konečne toľko, aby som si tento náramok s aspoň jednou korálkou mohla zakúpiť a následne ho obmieňať ^^~ Okrem iného je tiež skvelé, že Pandora má aj tématické korálky, ako napríklad tá Popoluška. Ak by som mohla, najradšej by som tie korálky mala všetky, haha.
    Máš šťastie, že si ťa priateľ tak rozmaznáva a je pozorný. Prajem veľa šťastia.
    Opäť pekné a milé video. Ja si proste nemôžem pomôcť, mne sa na teba strašne dobre pozerá. Máš krásny úsmev. Len tak ďalej. Teším sa na ďalšie články a videá ♥

    Black peplum top & burgundy clutch

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabinko, dekuji za krasny a mily vzkaz a budu ti držet palce, aby sis vysněný náramek brzy pořídila! :-*

      Vymazat
  3. Jsem rada, ze se ti prani v podobe naramku splnilo :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Veru, zašlé náramky odnes přímo do Pandory, na počkání ti je vyčistí, takže budou zase krásně lesklé a chvíli tak opět vydrží :-) Obvykle to trvá hodinku a služba je pro zákazníky Pandory zdarma :-) Klasické náramky si čistím doma, ale s koženým je třeba opatrněji, takže to jednou ročně všechno vezmu a udělám "velké prádlo" :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj super článek! Můžu se tě zeptat, jaký máš obvod zápěstí a jakou délku náramku a za jak dlouho ti náramek povolil? Budu vděčná za odpověď! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj :) Můžu se zeptat, jaký máš obvod zápěstí, jakou délku náramku a za jak dlouho ti povolil ten klasický? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika