Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 22. září 2015

Parisian Chic

DSC_2129

Dnes tady pro vás mám další školou i podzimem inspirovaný outfit. V základu jsem pohodlné bavlněné šaty, které jsem si pořídila z podzimní kolekce v Reservedu spolu s moc hezkou mikinou, kterou vám tady jistě brzy také ukáži. Mají tam letos bezva oblečení a protože mám s touto značkou pozitivní mnohaletou zkušenost, určitě mám ještě v plánu si pořídit pár dalších kousků.

V momentu kdy jsem si tyhle šaty poprvé oblékla, hned jsem věděla, že budou skvělé v kombinaci s nadkolenkami a balerínami, protože dívčí styl je mi velmi blízký. Nejen svou pohodlností, ale především pokud je správně pojat-svou nadčasovostí. Takhle jsem tedy nedávno vyrazila na oběd s kamarádkou, které zároveň děkuji za fotky. Zrcadlovku držela v ruce poprvé a přesto ji musím pochválit, jak se s touto výzvou šikovně popasovala.

A na závěr se vám musím pochlubit, jaké úrovně již dosahuje moje módní obsese. Strávila jsem dnes hodnou chvíli prohledáváním všech skříní a celé šatny, leč pohřešované úpletové šaty nebyly nikde k nalezení. Sezónní skříně, šuplíky, věšáky, skříně s kabáty. Nic! Prostě jsem na ně ani za nic nemohla nikde narazit a už jsem opravdu nevěděla, kam se podívat, všechna možná i nemožná místa byla několikrát prohledána. 

Pomalinku jsem se začala smiřovat s tím, že jsou ztracené, když mi konečně seplo, kam bych se ještě mohla podívat!

Svoje kabelky miluji, hýčkám si je, pečuji o ně. A když je nenosím, jsou uloženy tak, aby se nijak nepoškodily. Třeba nepokrčily či se na nich neudělaly sklady. A jak tomu zabránit? Jednoduše- vycpete  je. Nejlépe menším polštářem. 

A co uděláte, pokud vám polštářky dojdou? 

Huňatý svetr je přece ideální, no ne? A tak jsem tedy své úpletové šaty konečně nalezla pohodlně uvelebené v perfektně vytvarované kabelce Longchamp!

Co vy a vaše projevy módního bláznovství?

DSC_2126
DSC_2108
šaty: Reserved, vesta: Asos, baleríny: Salvatore Ferragamo, kabelka: Cambridge Satchel Company, šperky: Dior, Swarovski, Pandora
DSC_2123
DSC_2119
DSC_2116
DSC_2110
DSC_2114
DSC_2112
DSC_2105


9 komentářů:

  1. Líbí se mi tento dívčí styl. Je to milé! Zároveň to ale není sladké, prostě tak akorát.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit, moc se mi líbí ta kabelka, akorát bych si vzala jinné boty, nevím jaké ale tyto se mi moc k outfitu nehodí, ale to je už o názoru. S tím zbytkem by jsi s klidem a hrdostí mohla vyjít do Pařížských ulic.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný a hravý outfit Verunko! Ale nejkrásnější je tvůj úsměv. :) Kéž by bylo takových lidí více, hned by se lépe žilo a koukalo. :))) Poslední dobou vidím v mém okolí samé nudné outfity, stádovitost a hlavně nevybočovat z řady. :D Jinak moc se mi líbí ta vesta, podobnou také sháním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi milá, dekuji! Take jsem si takovou vestu přála poměrně dlouho a ohromně mě baví její universálnost. Podobnou jsem videla v Záře, River Island a Mohitu, urcite na tu správnou take brzy narazíš :-)

      Vymazat
  4. Hezké,milé,slušivé.Kabelka se mi moc líbí,ale pro mne je malá.S.

    OdpovědětVymazat
  5. Na týchto fotkách si taká rozkošná ♥ Doplnky tvoria veľmi pekný kontrast a páčia sa mi tie šatičky ♥

    Brische Luxe & Makeup Revolution Amazing

    OdpovědětVymazat
  6. Your hat and vest go so well together! I love your cute bag, too.

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. ty boty nemají chybu Veru :-)šaty super.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika