Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 13. září 2015

Šortky letos naposledy?

DSC_2202

Po horkém létě jsem se nemohla dočkat počasí, jako je to nynější. Teploty lehce přes 20´C jsou ideální pro odhalené nohy, kardigany a klidně v kombinaci s kozačkami, samozřejmě v závislosti na tom, zda prší či třeba fouká vítr. Rozhodně se tady outfitů v takovém duchu brzy dočkáte :-)

Sáčko z dnešního příspěvku jsem si před pár týdny přivezla z Londýna a konečně nastal jeho čas. Je z teplejšího materiálu, ale vzezřením mi stejně přijde takové letnější, no musím jej ještě stihnout vynosit s bílými jeansy, než nastanou podzimní plískanice. 

Červená Antigona byla v tomto případě jasnou volbou, miluji kombinace jako dělané na procházku přímořským letoviskem, aach.

A co absolutně nechápu? Letošní léto bylo naprosto úžasné, rekordně slunečné a já většinu z něj strávila v Čr. Přesto jsem zjistila, že jsem na spoustu letního oblečení ani nesáhla, některé oblíbené kousky zůstaly naprosto opomenuty! Je to možné? Přitom jsem schopná se i několikrát denně převléci, oblečení střídám. 

Že bych toho měla tolik a nebo se člověk jednoduše některých věcí nabaží a pak jej už nelákají? Co byste řekli?

DSC_2140
DSC_2206
top: GATE, šortky: H&M, sako: Mango, lodičky: Asos.com, kabelka:Givenchy
DSC_2235
DSC_2144
DSC_2210
DSC_2267
DSC_2176

DSC_2244DSC_2163DSC_2252DSC_2159

13 komentářů:

  1. Moc pěkný outfit, akorát by se mi na tobě k tomu víc líbily rozpuštěné vlasy. :)
    Jinak co te týká toho oblečení v šatníku tak já se spíš věcí nabažím a odložím je. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Lodičky jsou překrásné ! :-) ale jako k celku se mi moc nehodí ten crop top :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možností je určitě více, já měla náladu ten outfit tímto způsobem trošku vyletnit, dokud to jeste jde ;-)

      Vymazat
  3. Ty tvé nohy! Jsou božské!!! Výsledky z posilování jsou již patrné :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš opravdu nádherné nohy. Já bohužel kraťásky nosit nemohu, protože mám od dětství nohy do "O", takže je nechci světu ukazovat. Pro mne je léto spíše otravné a těším se na podzim a zimu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co bych dala za Ocka, ja mam hrozny X! :-D Napr. blogerka Karolina nozky do O ma a mne se to libi. Ja kratke sukne a sortky nenosim od 14ti let, kdyz mi to "doslo" (hloupe poznamky).. Hlavne, ze ale funguji tak jak maji!
      Verco, nohy mas opravdu bozske a tak verim, ze to nebyl posledni outfit s sortkama! Sacko vypada luxusne a kabelku uz ani nebudu komentovat! Jak nekdo nahore zminil, libila by se mi k tomu vic treba bila klasicka kosile, ale jeste se musi uzit babi leto a bricho mas taky vystavni, tak proc ne.
      Lucka

      Vymazat
    2. Holky, věřím tomu tomu, ze vaše nozky zdaleka nejsou tak hrozne, jak se vam zda. Mrzí me, ze sis vyslechla nepěkné poznamky, to se prece nedělá. Každá jsme nejaka a věřím, ze jinak mas treba hezka litka nebo stihla stehna a je skoda je schovávat!

      Vymazat
  5. Veru, tak tímto ses mi přesně trefila do vkusu:))) Jak kombinací barev, tak vzory:)
    Jinak mi nezbývá než souhlasit - letošní léto bylo neskutečně krásné a teplé a stejně jsem většinu svých letních kousků nechala zavřenou ve skříni a nosila pořád to samé, nejnovější :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  6. nádherný outlit, všechno k sobě pasuje;)

    OdpovědětVymazat
  7. Jak jsem tohle mohl nechat bez komentáře, nechápu! Vše co zbožňuji tady mám. Nojo, už vím, tohle se musí nejdřív rozdýchat... Tak mě napadlo, že jsem docela rád, když teď zase jezdím na kole, že Vás nepotkávám. Opět bych letěl přes řidítka! Vražedné nohy máte, Veroniko!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika