Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 17. září 2015

Turistický outfit z Ještědu

DSC_1514

Ahoj, jak se máte? Užíváte si těch pár krásných slunečných dnů stejně jako já?

Dnes tady pro vás mám svůj outfit z výletu na Ještěd, když bylo ještě hoodně teplo a k aktuálnímu počasí se myslím hodí bezvadně. Vše co na sobě mám jsem si vlastně pořídila v posledních týdnech Anglii a rozhodně to jsou kousky, které jsem si velmi oblíbila.

Ať už to jsou tyhle bezvadné šortky, které oživí svými výšivkami každý outfit, tričko s nápisem London (mému turistickému já při jeho nákupu zaplesalo srdíčko), tak stahovací baťůžek, kterým jsem si udělala radost při návštěvě Cambridge. 

DSC_1510

Také musím říct pár slov k těmto teniskám Nike. Jsou superlehoulinké, při jejich obouvání máte pocit jako byste si nazouvali ponožky a na noze je ani nepostřehnete. Jsou primárně určeny na běh, ale mě osobně pro tuto činnost úplně nevyhovují, tedy ne na pásu, potřebuji pevnější uchopení. Každopádně do posilovny a na běžnou chůzi jsou skvělé a navíc-na noze vypadají báječně a dělají štíhlá chodidla :-)

Příští outfit už bude předpokládám trošku oblečenější, i když vám mohu prozradit, že se letos ještě můžete těšit na fotky z teplejšího podnebí.

DSC_1516
top: London, denim: Heritage, taška: suvenýr Cambridge, tenisky: Nike Free Fly Knit, náramky: Cruciani, Zoo Olomouc
DSC_1505
DSC_1500
DSC_1511
DSC_1497
DSC_1504
DSC_1522
DSC_1506
DSC_1496

Tyhle fotky byly nafoceny když jsem byla v létě na návštěvě u kamarádky v Liberci. Dnes to bylo čistě o outfitu, ale nezoufejte, v některém z příštích článků se dočkáte dokumentace výletu a to nejen na Ještěd. 

Jste zvědaví, těšíte se?

5 komentářů:

  1. I like your outfit. Your shoes are awesome! Love the pop of purple.

    Xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Moc vám to sluší. A kvituji komentář k teniskám. Fotky parádní. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. No ty fotky se fakt povedly, sluší ti to Veru :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný výletový outfit. Moc se mi líbí i tvé tenisky. Letos se jich doslova vyrojilo tolik pěkných, že mám problém si vybrat....Kampak vyrážíš za teplem? Hlavně si to moc užij, těším se na fotky! měj se pěkně, Baru.

    OdpovědětVymazat
  5. Tady vypadas jako holcicka, Veru! Moc Ti to slusi. Libi se mi, jak dokazet menit vizaz! Nekdy jsi za damu, pak zase za sexy rebelku, tady bych Ti netipla vic nez dvacet.. Proto mne Tvuj blog bavi.
    Lucka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika